2009 Mayıs Anneleri

sağol canım. sonunda becerebildim.
sorma zaten ilk görenler hep erkek mi diye soruyorlar. cadının saçları uzasa da kız olduğu biraz belli olsa kaydirigubbakcemile3

kız benımkının de sacı yok ama herkes kızmı dıye soruyor sınır oluyom mavıler ıcınde ama dıyede eklıyolar

Günaydınlar Herkese;

Burcucum herkesinde anlattığı gibi öyleler yani kağana özgü bir durum değil bende bazen çileden çıkıyorum ama nafile yapacak bişey yok.Yağızda her akşam uyumamak için aralıksız ağlıyor tamam uyumasın diyoruz bu seferde uykusu olduğu için ağlıyor.Napıcaksın artık ağlama sesi kulaklarımda çınlıyor sinirden duramıyorum ama yapacak bişey yok.Şuan çok hareketli dönemleri, sanırım enerjilerini böyle boşaltıyorlar.

benımkıde aynı 1 saat uyumama mucadelesı verıyor benle dun aksam bacaklarım tutulmuş sallamaktan tam uyudu dıye yuzunden ortuyu kaldırdımkı bana bakıyo böcür böcürrrkaydirigubbakcemile3

kızlar günaydın nasılsınız??? banucumya çok üzüldüm inşallah atlatılar kısa sürede. tuğbacım kıyafetlerinizi güle güle giyin annecinin eline sağlık.
gunaydın cnma.s.
Herkese günaydınlarrra.s.

Çalışan bayanlara kolay gelsin
gunaydın cnma.s.
ceylinim sibelcim ayuncum tülaycım serencim papatyacım sağolun kızlar ikisi birden hastalandı bu çok kötü oldu Allah daha büyükleriyle karşılaştırmasın inşallah
cerencim inşallah dediğin gibi çabuk atlatırlar
tülaycım andevadan randevu aldım ikisinide götüreceğiz öğleden sonra bakalım doktoru ne diyecek
offf kızlar izin alamıyorum ne kötü yaa patronun toplantılar falan varmış mışş mışş offfff
cnm ne zor bısey cocukların hasta sen ızın alamıyorsun bır soyleseydın cnm saglık bu ızın verebılırler

evet sibelcim ya aynen dediğin gibi ne uyuyorlar nede uyumak istiyorlar hele çalışınca bie yorgunluğun üstüne benim kafam artık davul gibi oluyor.

Cerencim saç rengi için fikir olsun benim saçlarımın eski hali belki böyle yaptırırsan daha hoş olur.
Ben tekrar bu renge dönücem ama yavaş yavaş :))

50995098.jpg

burcuuu gunaydın tatlım sen benı unutmussun ama:çok üzgünüm:
cnm bızım recep uzun bı suredır oyle hele o bez degıstırmek yokmu sık falan degıstırmıyorum artıkda

günaydın kızlar..
bizde 7.30 da kalktık oğluşla o bi fasıl daha uyudu yarım saatte olsa bende çorbasını yapmakla yetindim..bide kahvaltı..şimdide kucak kucağa oturuyoruz :))
Dün biraz dolaştık oğluma ayakkabı aldım hemde converse (marka olarak değil tabi ddaha erken modeli öyle yanii) sonra bi de kaçamak yapıp kendimede aldım bayadır ayakkabı almamışım kendime onu anladım bahaneyle kayınval,ideminde gazına gelip iki tane aldım hemde kedi: neyse içime sindi giyerim severek artık!!
Bugün temizlik yapacaktım kayınvalidemi aradım ama optimuma gidecekmiş diğer torunuyla alışveriş yapacakmış gelemicek yanii Dağhana bakmaya,gerçi dün Boluda okuyan kız kardeşimle konuştum abla ben cuma geliyim dedi beraber döneriz memlekete dedi zaten dağhanıda çok özledim ben onla ilgilenirim sen ne yapcaksan yaparsın dedi.. oohh sevindim valla..Kardeş gibisi yok valla,zaten ben memlekette olsam krallar gibi yaşarımda işte malum gurbet!!! :çok üzgünüm:
neyse kızlar fırsat bulursam geçmişe bakıcam hepinizi öpüyorum..

yaw tülay kuaföre nasıl gidiyorsun kuzuyla mı yoksa onu bırakıpmı gidiyorsun?

sibelcim evet çok güzelmiş renk ama ben biraz daha beyazımsı istiyorum durun dün kk da birinin saçını gördüm onu koyayımda bakın çok güzel...

ceren anneme bırakıyorum yada ablama yoksa satlerce çocukla kuaförde duramam.bide beyaza yakın yaptırma benden sana tavsiye kullandıkça çok kötü duruyor.sibelin rengi çok hoş oluyor.yıkandıkça dahada güzelleşiyor.

herkeze yakısmıyo bu sac rengı bıde makyajsız helekı beyaz tenlıysenız cok bad duruyo ona gore ıyı düşünün kızlar boyatırken çok guzel renk gercekten benımde cok hozuma gıdıyor ama sarı bende kotu duruyo bende kızıl attıracam saclarıma balyaj gıbı bakalım nasıl olacak bayrama ınsallah

buarada sıbel sarısınken senın bı resmını gormüştüm cok yakısıyo sana kesınlıkle boyat sen:)

ceren anneme bırakıyorum yada ablama yoksa satlerce çocukla kuaförde duramam.bide beyaza yakın yaptırma benden sana tavsiye kullandıkça çok kötü duruyor.sibelin rengi çok hoş oluyor.yıkandıkça dahada güzelleşiyor.

sakın haa:eek:klava: bebişlerı goturmeyın kuafore falan hem mıkrop yuvası hem orjel falan zehırlenır allah korusun açıçı kokusundan

haa buarada tugbayı onlıne gorunce aklıma geldı nedense kılodan sorumlu devlet bakanımız o ondan galıbakaydirigubbakcemile3 3kılo almısım bu kıloların uzerıne herkez verıdını yazar ben aldıgımı çok utanıyorum :kedi:ama tatlı yemektende alamıyorum kendımı ee butun gunde hareketsız oturmaktan öff yaasenağlama

Mutahhara ismin tuba galiba ya sen ekim ayının başında 2 si veya 3 ü gibi via porta gittin mi sanki seni orda gördüm şimdi aklıma geldi kk da resmini görmüştüm senmiydin acaba yoksa benzettim mi:uhm:

zaten kuaföre gidemiyorumki dedimya bu ara birde düğün çıktı ben evde olduğum zaman annmegil iş peşinde koşuyorlar ne zaman giderim hiç bilmiom belkide gidemem....:1no2:

X