sağol canım. sonunda becerebildim.
sorma zaten ilk görenler hep erkek mi diye soruyorlar. cadının saçları uzasa da kız olduğu biraz belli olsa kaydirigubbakcemile3
Günaydınlar Herkese;
Burcucum herkesinde anlattığı gibi öyleler yani kağana özgü bir durum değil bende bazen çileden çıkıyorum ama nafile yapacak bişey yok.Yağızda her akşam uyumamak için aralıksız ağlıyor tamam uyumasın diyoruz bu seferde uykusu olduğu için ağlıyor.Napıcaksın artık ağlama sesi kulaklarımda çınlıyor sinirden duramıyorum ama yapacak bişey yok.Şuan çok hareketli dönemleri, sanırım enerjilerini böyle boşaltıyorlar.
gunaydın cnma.s.kızlar günaydın nasılsınız??? banucumya çok üzüldüm inşallah atlatılar kısa sürede. tuğbacım kıyafetlerinizi güle güle giyin annecinin eline sağlık.
gunaydın cnma.s.Herkese günaydınlarrra.s.
Çalışan bayanlara kolay gelsin
cnm ne zor bısey cocukların hasta sen ızın alamıyorsun bır soyleseydın cnm saglık bu ızın verebılırlerceylinim sibelcim ayuncum tülaycım serencim papatyacım sağolun kızlar ikisi birden hastalandı bu çok kötü oldu Allah daha büyükleriyle karşılaştırmasın inşallah
cerencim inşallah dediğin gibi çabuk atlatırlar
tülaycım andevadan randevu aldım ikisinide götüreceğiz öğleden sonra bakalım doktoru ne diyecek
offf kızlar izin alamıyorum ne kötü yaa patronun toplantılar falan varmış mışş mışş offfff
ceren anneme bırakıyorum yada ablama yoksa satlerce çocukla kuaförde duramam.bide beyaza yakın yaptırma benden sana tavsiye kullandıkça çok kötü duruyor.sibelin rengi çok hoş oluyor.yıkandıkça dahada güzelleşiyor.