2009 Mayıs Anneleri

Evet gülşahcım bebişleri kapalı kalabalık yerlere götürmemek lazım hele kuaföre asla..

günaydin kizlar..bizde sabahin köründen beri ayaktayiz..ay bu kız geceleri cok miziklaniyor yaaa..su veriyorum lakir lakir içiyor..heh diyorum susamiş ondan agliyor..tam daliyorum gene mizik mizik..kalkiyorum mama veriyorum..heh diyorum acikmiş ondan..tam daliyorum gene mizik mizik..kalkiyorum pirtliyor..heh diyorum gazi varmiş..ay fittircaktim gece ya Rabbim saglik versin kuzulara..

yok canim normalde aramizda zaten cok fark yok..20 gün var kaganla serra arasinda..ama siz ek gidaya bizden daha gec basladiginiz icin bana cabuk geldi herhalde :) bizim uzuuun bi zaman oldugu icin :) yarasin kuzuma insaAllah kiymaciklar :)

oyyy kuzularim benimm kiyamam onlara yaaa..canim inşaAllah iyi bi doktor bulup gidersin tez zamanda da cocuklarin iyilesir..

5 kilo vermiş bu arada püüü bi ben kaldim be len herkesi gaza getireyim derken ben geride kaldim be benide alinnnn

aşkolsun kız seni unuturmuyum :) ben senmiyimp yazcak bişi bulamamişimdir o anda daha battim sanirimp ya sen niye bukadar temizlik manyagi oldun..böyleydinde bizmi fark etmedik..

yememesi normal canim..arada bir geliyorlar bunlara..serrosta yogurtta huysuzluk yapiyor..sen genede azda olsa ver..agzini hepsi kitliyor..dişleri cikti ya hava atiyor veletler ben biberonla aciyorum agzini..suya hayir demiyor..agzini acinca kasigida sokuveriyorum aradan

heyt be hamarat hatun seni :) kariyerde yaparim yemekte cocukta Allah kolaylik versin bugun canim :) de anlamadigim şey madem bu kişilerden haz almiyorsun kizinin dişini niye bu kişilerle kutluyorsun..birak gelip gitsinler..sen sevdiklerinle kutla kizinin dişini

amin cümlemize canim :) gec olsun güc olmasin :) hoşgeldin tekrar

7 aylikken saglik ocaklari cagirmiyorki..9.ayda cagirdilar bizi..valla yaptirsammi karar veremedim hala..

ay gezme deme bana ya resmen agzim sulaniyor DDD bu h.içide evde durayimda artik haftaya ipimi koparirim

kuzularim yaaa cok cok gecmis olsun tatlim..acil şifalar kuzularima..

peki nasil yikiyacakmişiz ve yedircekmişizki?

Yfrog - resim092r

bu da benim prensesim teyzeleri. sabah laptopun kamerasıyla çektim.
sabahtan beri yüklemeyi öğrenmeye çalışıyorum inşallah olmuştur.

yesin onu tetesi :) maşaAllah :))

Tubacım gayet iyi gidiyor 4 kilo oldu ama yavaşladı pes etmek yok az az da olsa yola devam.Ne sorcaktın acaba?

oh oh süper valla..biri beni gaza getirsinnnn :)) gerci bugun gayet iyi gidiyorum :) ay bide ben hedef belirlemiştim araliga kadar 70 olcam diye..pehh 5 kilo nasil vercem 12 günde..valla hala hatirlamadim be güzelim :s elbet gelir aklima..

kızlar günaydın nasılsınız??? banucumya çok üzüldüm inşallah atlatılar kısa sürede. tuğbacım kıyafetlerinizi güle güle giyin annecinin eline sağlık.

teşekkürler canim a.s. cok sukur sen nasilsin?

ay burcu :))))) demek ayagini yaladi pis DD ay pis demene cok güldüm serrayida sabah babasi yanima koymus..cuk cuk cuk bi ses geliyor..bi baktim serra dirsegimi emiyor DDD aglamana gelince..iyi yapmişsin rahatlamişindir..bende kusunca cildiriyorum..herşeyi birakip aglayasim geliyor..ama birakamiyorsun tabi..en güzeli yemek yedirirken kocaman bi önlük kullanmak..benim 2 tane var..naylon bide..büvvvlere felan iyi oluyor enazindan zirt pirt üst değiştirmiyorsun

canim benim ya..lütfen kötü şeyler düşünme..iyisini düşün herzaman..inşaAllah bişeyi cikmicak..hafif bi soguk alginliğidir muhtemelen..öyle düşün..iyi haberlerini bekliyoruz..

bakın minik kelebeğime...

maşaAllah sana zilliiii bidikkk :)

kız seninlede bi konusamadik :) bi ariyorsun duymuyorum bi ariyorsun serrosu uyutuyorum :) seni ararim sen yoksun yada mesgul calar inşaAllah bi ara tutturcaz

senin memleket neresiki canim?

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: kilodan sorumlu şişko devlet bakani olurum ben ancak kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 :kedi: mafoldumben 3 kilo aldin he tebrik ederim alkisalkisalkis senide gaza getireyim şişko hatun seniiii sen yakinda koltuklarada sigmassin direk okul sirasi felan al sen p

Mutahhara ismin tuba galiba ya sen ekim ayının başında 2 si veya 3 ü gibi via porta gittin mi sanki seni orda gördüm şimdi aklıma geldi kk da resmini görmüştüm senmiydin acaba yoksa benzettim mi:uhm:

evet canim ismim tuba :) gittim canim gitmesine de ben kk ya ne zaman resim koydum onu hatirlamiyorum

oyy dag gibi ütüm var be..gideyim bi işe yarayayim zaten diyetteyim açım ütüden sonrada bi yürüyüş yapayim iyice gaza geleyim öptüm sizi kizlar c u :))

Canım buluşma resimlerinizde görmüştümkaydirigubbakcemile3

Gunaydın,Tunaydın her neyse işte Kızlar,

Bana iyi geceler bile diyebilirsiniz.Gecem gündüzüm karıştı bu velet yuzunden oynatmaya az kaldı yanı.Ya ne bitmez diş sancısıymış.Pazar gununden beri canımı okuyor.Valla bu sabah attım kendimi sokağa daha ssk dan iznimi kapatıp paramı almadım onu hallettim.Daha dursan cocuk gidip kendi alıcak parasını be.Ay bu önceden candan bakıyordu sımdı onuda istemıyor eee ne yapıcam ben.Sokağada cıkmıyoruz.Sabır sabır sabır diyorum ama kafamda saç kalmadı valla.

Gecmışı yarım yamalak okuyabildim.Unutursam kusmeyın bana.

Ceylınım nice mutlu yıllara.Doğum gunun kutlu olsun canım.

Banucum okuyunca cok uzuldum.Tez zamanda düzelir inşallah fıstıklar.

Nurten ben de Tuba gibi sana temızlık delisi demek istiyorum izninle.

Burcu canım Borada aynı kuduruk ve hareketten basım donuyor bir dakıka sabit durmuyor ya.Çışlı,kakalı dönucekmiş hep.

Sibelcim saçların süpermış.Uykuya dalma içinde aynı terane diyicem.

Duruma ve Kağanıma kocaman maşallah.

Tubısh hadı bugun diet gunun olsun kontrol edicem artık senı.Yoksa sen sıcak sımıttı,oydu buydu derken fark dağlar kadar olmasın.Belki gaza gelirsin.

Gunaydın,Tunaydın her neyse işte Kızlar,

Bana iyi geceler bile diyebilirsiniz.Gecem gündüzüm karıştı bu velet yuzunden oynatmaya az kaldı yanı.Ya ne bitmez diş sancısıymış.Pazar gununden beri canımı okuyor.Valla bu sabah attım kendimi sokağa daha ssk dan iznimi kapatıp paramı almadım onu hallettim.Daha dursan cocuk gidip kendi alıcak parasını be.Ay bu önceden candan bakıyordu sımdı onuda istemıyor eee ne yapıcam ben.Sokağada cıkmıyoruz.Sabır sabır sabır diyorum ama kafamda saç kalmadı valla.

Gecmışı yarım yamalak okuyabildim.Unutursam kusmeyın bana.

Ceylınım nice mutlu yıllara.Doğum gunun kutlu olsun canım.

Banucum okuyunca cok uzuldum.Tez zamanda düzelir inşallah fıstıklar.

Nurten ben de Tuba gibi sana temızlık delisi demek istiyorum izninle.

Burcu canım Borada aynı kuduruk ve hareketten basım donuyor bir dakıka sabit durmuyor ya.Çışlı,kakalı dönucekmiş hep.

Sibelcim saçların süpermış.Uykuya dalma içinde aynı terane diyicem.

Duruma ve Kağanıma kocaman maşallah.

Tubısh hadı bugun diet gunun olsun kontrol edicem artık senı.Yoksa sen sıcak sımıttı,oydu buydu derken fark dağlar kadar olmasın.Belki gaza gelirsin.

Ay 2 kere olmuş su antıka pc ve ağ bağlantımdan özür kızlar.

Burcucum ben farklı sebze vermiyorum demıştımya.Dr aradım su anda gerek yok bir daha kı aya ilavelere baslıycaz dedi.Sen hemen hemen hergun değişik yapıyorsun ya onu söyledim.Mıde asıt dengesiyle cok oynanmaz daha kucukler kendiniz gibi farklı vıtamınler almasını onaylamıyorum dedi.
Sen yine kendi duzenıne bak ama içimde kalmasın diye yazayım dedim canım.

az önce kayınvalidem aradı. arefe günü mü geleceksiniz dedi. hiç gelecek misiniz demek yok. ben de anne biz bu bayram gelmeyi düşünmüyoruz domuz gribi var çocuğu şehir içinde bile bir yere götürmüyoruz siz gelin bu bayram dedim. ana demez olaydım. yok bayramda büyükler küçüklerin ayağına gitmezmiş. siz gelin biz de bayramdan sonra geliriz bi ara dedi.
benim modern görünümlü kayınvalidem böyle meselelerde çok gelenekçidir. kaç sene oldu hala taze gelinmişim gibi davranıyor. onlar gelse ne farkeder ki maksat beraber olmak işte.
mecbur gidicez napalım

sağol canım.
sana da allah kolaylık versin.yanılmıyorsam senin oğlun zaten yaramazdı. şimdiki bahanesi de dişleri olmuş.inşallah çabucak çıkarır da ikinizde rahatlarsınız

Ah ceylıncım aynı muhabbet bizde bir haftadan berı oluyor.Sonunda bu sabah aradı.Ben egoıstlık yapmıyayım hava soğuk olursa gelmeyın kızım.Ben bayram sonu gelirim dıyor.Cocuk hastalanırsa suclarmış kendini.Ve Bora cok yaramaz teyzesi cok.

slm kızlarrr nasılsınızzz..ogluş babasıyla oynasıyo bende sıze bı bakıımm dedımmmm....opuyorumnanaktan
GULHANN kız kudurdu gene bora demıcem hep kuduruk zaten bızım veletler.....kaydirigubbakcemile3
CEYLINIMMM hep aynı muhabbetler hıc deişmez nıyeyseeee:sinifsinif:
SIBELLL nasıl cnm yagızzz face ı acınca ızlerım bende tontişş yagızımııııŞeniz

buarada bızde bugun kontrole gıttıkk hem ek gıdaya gectık ya kıloya falan baktı dr...
8300 olmus zuzummm kızlarr boy aynı ama 66cm uzamamış yafsss dr normal gelışımı ıyı dedııı saglık ocaında baktırdıydık orda baska dr da baska cıkıo yahuu ben dr u gozonunde tutuyoom artıkkk...
yagız ıyı allahtan kızlarrr gecelerı artık her uyandıında meme vermıommm ve 3saatte bır uyanıo ıkı gundurr ınşallahh bole deewzam edrrrr oyun oynadıkmı sorun yokk ama ılgısız bıraktıkmı cok keyıflıyse kalıo anca yalnızz yoksa mızmızzzzzza.s

üzülme canım hepsi aynı bu sıpaların. sanki beni anlatmışsın. ama biraz sabır hızla büyüyorlar

ewet cnm, bazen çok yorulduğumu hissediyrum, ama ona sarılınca tüm yorgunluğum geçiyo :)))) iyiki varlar hayatımızda, iyiki bizim bebeklerimiz onlar :)))

Tülaycm doğrudur cnm, bez değiştirmek çok büyük prble artık boklu boklu dönüyo heryer batıyo, hem onu değiştir hem temizle....

Öyle cnm bizdede, bi tatlı tatlı bakıyo buna mı kızdım ben şimdi diyorum kendimi suçlu hissediyorum bu kadar savunmasız bişeye sinirlenebildiğim için, ama insanız ya, hepsi bizler için...
gunaydın kızlar gecmısı okudum ama kafam kazan gıbı bı tek aklımda burcunun mınımanın mavıs gozlerı kaldı kusura bakmayın artık çok tatlı maşallah

Sağol cnmm :)))

halı mevzusu çok geriyo beni nurten, benim halılar yıkanmak istiyo, ama evde soğuk halıları yıkamaya gönderirsem ev çıplak kalcak...silmeyede vaktim yok...

Görünüşe göre uyuma fasıllarımızda aynıymış

bakın minik kelebeğime...

O minik kelebeği kutulayıp bana kargoyla gönder cnm ısırayım accuk maş.
benımkıde aynı 1 saat uyumama mucadelesı verıyor benle dun aksam bacaklarım tutulmuş sallamaktan tam uyudu dıye yuzunden ortuyu kaldırdımkı bana bakıyo böcür böcürrrkaydirigubbakcemile3

:))) iyi yüzünü bari örttürüyomuş kağan hiç örttürmüyo

Güle güle kullanın cnm, kardeşinin gelmesi iyi lmuş
burcuuu gunaydın tatlım sen benı unutmussun ama:çok üzgünüm:
cnm bızım recep uzun bı suredır oyle hele o bez degıstırmek yokmu sık falan degıstırmıyorum artıkda

kağanda cnm aynen

ayy bak bu renk çok güzelmiş ceren

dır dır dır kaynana işte ya gıcık, hepsinin köküne turp suyu, neyseki ben yüz vermiyorum o da arayamıyo

kız gülhan kafam karıştı bak şimdi, senin dr una karsı bi güven var içimde ama bilemiyorm sağlık ocağına sorarım yarın bende, bakalm ne dicek

Kızlar yağızın yeni videosunu face'de :)

hemen bakıyorm cnm

maş yağızıma, gece uykusuda düzeliyomuş onada aferin

kızlar şimdi karar verdim röflemi yaptırıcam , zate aklımdaydı sizde iyice gaza getirdiniz vallahi :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…