2009 Mayıs Anneleri

kız hangi ara yazdın çıktın kaydirigubbakcemile3

kolay gelsin tatlım mahçup et şunları fotolarıda bekliyosss

kız hangi ara yazdın çıktın kaydirigubbakcemile3

kolay gelsin tatlım mahçup et şunları fotolarıda bekliyosss

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bir gelirim pir gelirim yazar kaçarım diyeceğim amaa çıkamadım taaaaaaaa
senle aynı zamnda yazmışız cnm okuduğumd seninki yoktu bi baktım benden önce yazmışssın valla

edicem cnm edicem
şimdi 1-0 öndeyimmmmmmmmmmmmmmmmm
ve çok mutluyummm
görücemi aradım foto mak getir dedim neye diyo
böyle böyle dedim
a o gün mü yapacaksın diyo surat astı bide
milletle uğraştığıum yetmiyo bide tavır çekiyoz
çok da umrumda
bugün kimse aramadı beni bişeye ihtiyacın var mı yapabildin mi diye
inan üüzldüm valla
zaten istemeyecektim ama hatır işte bunlar
neyseeeeeeee
gece gece derin mevzulara dalmayalaım dimi?zemuszemus

doğum günümü kutlayan herkese çok çok teşekkür ederim. iyiki varsınız. yalnızlığıma ilaç oldunuz arkadaşlar. keşke daha önce tanısaydım sizleri. hepiniz çok iyi insanlarsınız.
allah evlatlarınıza sağlık, huzur versin gülen yüzleri hiç solmasın opuyorumnanaktan

tubacım valla annen ne kadar becerıklıymıs oyle:hulya:kızcenlede takım gıyckmıssınız bayramda neguzel yaaa
cnm b grıp ılletınden bızde aynı gezemıyoruz gecen hafta bı alısverıse gıttık korka korka bakalım haftasonuda gıtmeyı planlıyoruz kendıme bayramlık alcam ( bu vucuda gore ne bulabılıp yakıstıracaksam)
domuz grıbı asısına gelınce cnm kafam karısyor ama esımıde ıkna edebılırsem bızım senle aramızda 1 gun vardı ıste 7.aylık kontrolunde sag.ocagına gıdıyoruz zaten drla konusup yaptırmayı dusunuyorum allah hıcbırımızı aldıgımız kararlardan pısman etmesın yaa

cnm arada oyle donemlerı olabılıyor ama gecıcıdır ıns sen kasıkla verırıken arka arkaya hemen vermede 1-2 kasık verıp bıraz oynas sonra tekrar dene cunku bızımkı de bazen oyle yapıyor yavas yavas yedırıyorum ustume tukurmeler gecen sabah kahvaltı verırken okadar sımardıkı elımdekı kaseyı devırdı

cnm ya kolay gelsın bugun cok ısın var desene
sınavının ıyı gecmesıne sevındım kaydirigubbakcemile5
ınsanlar boyle ıste senın cocugunmu var yapabılcekmısın dıye umurlarında olmaz sen dıs bugdayını da yapcagını soyleyınce surat asar ......bosver kafana takma guzelım bız fotolarınızı sabırsızlıkla beklıkyoruz

tatlım doğum gününmüş doğum günün kutlu olsun ben kaçırmışım bi süre giremeyince
kusuruma bakma lütfen
nice mutlu yıllara
sağol tatlım
günaydın bayanlarrrrrrrrrrrr
iyisiniz umarımmm

günaydın cnm

günaydın kızlar hepinize
erkenden kalktım işleri yetiştireyim diye
zeynep uyuyo annemde bana yardım ediyo
görmeden işlere devam edeyim
öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan

kızlar günaydın nasılsınız ben hiç iyi değilim duru dün çok rahatsızlandı gece vücudunda döküntü oluştu hemen acile götürdük doktor muayene etti döküntülere baktı faranjit dedi o kadarda iyi bakıyoruz dışarı çıkarmıyorum sıcak tutuyorum yağmurda hastalandı ikisi birlikte yatıyor evde

kızlar doktor kız bebekler için kesinlikle leğende falan oturtup yıkamayın enfeksiyon kapması kız bebeklerde ağır geçer yatırarak mama yedirmeyin hassas bölgesini yıkasınız bile kuru tutun dedi
duru bakteri kapmış teyzesi yağmur babannem gripti bir ara onlardan aldı sanırım çok üzgünüm kızlar ilaç yazdı

günaydın canım. geçmiş olsun. çok üzüldüm inşallah çabucak iyileşirler annesi üzülme. allah dermansız dert vermesin.

Son düzenleme:

Anladım canım ama bana röfle yaptıklarında dip renginide değiştiriyorlardı.O yüzden güzel duruyor siyah kalmadığı için sırıtmıyordu.

Tubacım gayet iyi gidiyor 4 kilo oldu ama yavaşladı pes etmek yok az az da olsa yola devam.Ne sorcaktın acaba?

Semracım çok geçmiş olsun tatlım ya senin sıkıntı iki katı tabi hiç kolay değil iki bebekle uğraşmak.En kısa zamanda toparlanırlar inşallah.Kilolarda süper gidiyor valla.Diyetle birliktemi verdin yoksa saadece şu senin tedavidenmi.

Nurtencim doktorlarımızda sürekli olarak yemediği öğünlerde ısrarcı olmamayı öneriyor.Sadece mama ver meyve meyve suyu yoğurt ver dediğin gibi birkaç gün sonra tekrar denersin.Umarım düzenine tekrar alışır yemeyen çocukla uğraşmak çok zor çünkü.

Bugün için kolay gelsin Özlemcim resimlerini sabırsızlıkla bekliyoruz.Utansınlar bakalım.Görsünler bebeklede neler yapılabiliyor kimseye muhtaç olmadığını

Amin canım opuyorumnanaktan

iyisiniz umarımmm

Günaydın tatlımmm

Banucum demek halen hastalığı atlamadım durum.Çokkk çok geçmiş olsun.Kıyamam onlara bide ikisi birden hasta olmuş allah annenede güç kuvvet versin ikisi birden çok zor olacak onun için.

iyisiniz umarımmm
gunaydın cerencıma.s.
gunaydın banucuma.s.
gecmıs olsun duruya ve yagmura

Yfrog - resim092r

bu da benim prensesim teyzeleri. sabah laptopun kamerasıyla çektim.
sabahtan beri yüklemeyi öğrenmeye çalışıyorum inşallah olmuştur.
gunaydın ceylıncım a.s.
cok tatlı masallah bebısın
cnm dogum gununu dun yarın yazdın dıye hatırlıyorum o yuzden bugun kutlamak ıstemıstım
dogum gunun kutlu olsun canımmmmm

Son düzenleme:
evet bugün canım.teşekkür ederim a.s.

kızlar günaydın nasılsınız??? banucumya çok üzüldüm inşallah atlatılar kısa sürede. tuğbacım kıyafetlerinizi güle güle giyin annecinin eline sağlık.

banucum canım çok geçmiş olsun berkede o ishalin arasında ilk zaman faranjit olmuştu 3 tane iğne vermişti doktor antibiyotik filan içmişti. hemen geçti üzülme hemen atlatırlar inşallah...üzüldüm bak şimdi...

evet sibelcim bakalım artık ne zaman boyatırsam bu gidişle boyatamayacam. kardeşimin düğünü varya annemler ben evde olduğum zaman aman ablan evdeyken şu işimizi halledelim diye iş peşinde koşuyorlar bende o arada aman berkeye bakında kuaföre gidiyim diyemiyorum çocuk olunca insan kuaföre bile gidemiyor önveden ne kadar çok vaktim varmış...kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…