Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eğer göremezsen yine beni bilgilendirde başka türlü ekliyim olurmu?bu arada senin memleket neresiydi?
kızlar defneye aldığım son ciciler patikle hırkayı iş arkadaşımın annesi göndermiş taa ankaradan sağolsun eline koluna sağlık
güle güle huzurla uyuyup oynasın odasında canım çok beğendik.kızlar bu da benim DAĞHAN'ımın odası umarım beğenirsiniz...kaydirigubbakcemile3
kızlar defneye aldığım son ciciler patikle hırkayı iş arkadaşımın annesi göndermiş taa ankaradan sağolsun eline koluna sağlık
Cnm çok güzel odanız, mutlu mutlu oynasın uyusun dağhan bebişimiz içinde
Cnm tıklayınca açılıyor ama sayfada görünse daha kolay olur, bunun için:
ImageShack® - Image Hosting, açılan sayfadan browse seçeneği çıkacak, ordan yüklemek istediğin resmi seç, sonra , start upload butonuna bas, açılacak olan sayfanın altındaki Hotlink for forums (1) u kopyalayıp cevap yazdığın sayfada bulunan işaretlerden dağa benzer olan şekile basınca çıkan kutucuğa yapıştır, tamama bas, böylece resimleri sırayla yükleyebilirsin,yüklediğin resimler direk açılan sayfada gözükecek:teselli:
Bu arada ben tekirdağlıyım cnm,sen nerelisin:uhm:
Canım çok güzl olmuş oğluşunun odası hihoyyyt Cicilerini de güzel günlerde kullansın inşallah a.s.
sağol cnm hepimizinkide inşallahgamyoncuiremsu
güle güle huzurla uyuyup oynasın odasında canım çok beğendik.
sağol cnm hepimizinkide inşallah..beğenmenize sevindim..
Cnm çok güzel odanız, mutlu mutlu oynasın uyusun dağhan bebişimiz içinde
cnm bende tokatlıyım,Mersine gidecek olan bi arkadaş vardıda senmiydin diye merak ettim...teşekkür ederim cnm.
uleyn sen tokatlımısın sizin yöresel kıyafetlerinize bayılıyorum.kınamda hatta istedim o kadar pahalıydıki alamadım içimde kaldı.özellikle yeşil olanı.cnm bende tokatlıyım,mersine gidecek olan bi arkadaş vardıda senmiydin diye merak ettim...teşekkür ederim cnm.