canım cd ye hem fotoğraflarını hemde hareketlerini kaydediyor dr. hareketli olanları evde izlemesi çok ayrı bir keyif. hele son gittiğimizde parmağını emerkenki bir hali var izlemeye doyamıyoruz.
Meltoo detaylı ultrasona mı girdin ? Eyüp beyin ismini gördüm de bebişinin resminde
Evet canm Cinsiyetini göremediğimiz için Dr.Eyüp Ekici ye gittik. Dr um göndermeden kendi isteğimle gittim. Çokta ii oldu kafamda soru işareti kalmadı. 12. haftada beyninde kist var denmişti tamamen dağılmış. Onuda öğrendim. Cinsiyetinide kendisi söyledi.
maaşallah canım pek tatlı pıypıyın. Allah sağlıkla kavuştursun inşallah.
Meltoo özelden msj atayım dedim ama kapalıymış özele neyse yakın zamanda Ankara'ya geleceğim radyolog Dr eyüp Ekici yi çok methediyorlar muayenehanesi mi var varsa teli kaç bir de ücretlendirmesi nasıl bilgi verirsen sewinirim bebeğinin iyi olmasına da çok sewindim sağlıkla kucağına alman dileğiyle[/QUOTE
]
Evet methedilecek kadar ii bir hekim. Kesinlikle hamilelik boyunca en az bi kez gidilmeli. Muayenehanesi var kızılayda. Çok yoğun çalışıyor mutlaka bi kaçgün önceden randevunu al. Ücret 240ytl. Tel: 433 55 52
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?