Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2009 Mart bebislerinin ilk resimleri

canım cd ye hem fotoğraflarını hemde hareketlerini kaydediyor dr. hareketli olanları evde izlemesi çok ayrı bir keyif. hele son gittiğimizde parmağını emerkenki bir hali var izlemeye doyamıyoruz.

MAŞALLAH JNM NE GÜZEL ..hihoyyyt DOĞUNCA KİM BİLİR NELER YAPARLAR gamyoncuiremsu

hepinizin bebişeri çok güzel.hepsini 41 kere maşallah
bizimde resmimiz var ama ben göndermeyi beceremem.
bebişlerinize ve kendinize iyi bakım.allaha emanet olun.:CüvCüv:a.s.

Ayy afedersiniz çok büük olmuş hemen düzeltiorum. bu benim Minik kızım

maşallah Meltoo
Allah nazarlardan saklasın... çok şekerrrrr yaw bunlar doğunca ısırmak lazım :)

Evet kıslar dr umuzda öle dedi, burun dudak güsel olcakmış... Sağlığı eli ayağı ii olsunda çok şükür. Eee yok mu ultrasona girennn

Meltoo detaylı ultrasona mı girdin ? Eyüp beyin ismini gördüm de bebişinin resminde

Evet canm Cinsiyetini göremediğimiz için Dr.Eyüp Ekici ye gittik. Dr um göndermeden kendi isteğimle gittim. Çokta ii oldu kafamda soru işareti kalmadı. 12. haftada beyninde kist var denmişti tamamen dağılmış. Onuda öğrendim. Cinsiyetinide kendisi söyledi.

Meltoo özelden msj atayım dedim ama kapalıymış özele neyse yakın zamanda Ankara'ya geleceğim radyolog Dr eyüp Ekici yi çok methediyorlar muayenehanesi mi var varsa teli kaç bir de ücretlendirmesi nasıl bilgi verirsen sewinirim bebeğinin iyi olmasına da çok sewindim sağlıkla kucağına alman dileğiyle

maaşallah canım pek tatlı pıypıyın. Allah sağlıkla kavuştursun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…