Ay canım beniiiiiiim. Yesin onu teyzesiiiii.
Maaşallah ne kadar net çıkmış görüntünüz. Benim gittiğim yerde karanlık çıkıyo yaaa.
saol canim agza burna bak ya sanki dudaklarini uzatmis , butun gun elimden dusurmedim resmi , kurban olurum ben onu veren Allaha ya:Saruboceq: cok sukur bugun kalp atimini ilk defa duydum gumbur gumburdu:) oglum israrla cinsiyetini sordu bilmiyorum cok kucuk goremem dedi bir fikri olan varmikaydirigubbakcemile3
kimininki belli oluyormus , sanki benimkinide anladi ama %100 emin degilim dedi soylemedi, karninin alt kisminda bir cizgi var o pipisi olabilirmiki ama kocaman ya:roflol: birde alt kisma bakinca sanki kiz organi varmis gibide geliyor, ben ogrenene kadar meraktan catlamazsam iyidirkaydirigubbakcemile3
10+4 günlükkenki görüntümüz.Görüntümüz çok aydınlık değil ama....
hayırlı olsunnnnnnnnnnnnnn çok sevindim maşalllah nazar değmesin bana kız gibi geldi içimdennnnnnn
fazla birsey secilmiyor canim ya, ekrandan bakarkendemi boyle goruyordun sen doktorda , yoksa resimdemi net degil
Evet canım ya sorma.senağlama
Özel dr.umun ultrasonu çok daha netti ama her seferinde 100 ytl. vermek zor geldi.Bide ayda bir çağırıyodu. Özel hastane açıldı yeni oraya gider olduk. 15 günde bir randevu veriyolar. Güzelde ilgileniyolar ama ultrasonları karanlık işte.:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?