Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2009 Mart bebislerinin ilk resimleri

xnazanx

ogullarina asikkkkkkkkk
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2008
2.088
3
116
Diğer
kizlar , bebislerimizin ultrasyon goruntulerini bu topicde paylasmaya ne dersiniz?
kac haftalik oldugunu, boyunun kac cm oldugunu , goruntulerini paylasalim hem ayni haftada olanlar icin, hemde daha sonraki haftalarda bebislerimizin gelisimini takip etmek icin fikir olur diye dusundum

bugun ben ultrasyona girdim suan 11+2 haftaligiz ,boyumuz 5cm olmus buda ilk resimi minik kusumun

sizlerde ekleyin hadi:CüvCüv:

Son düzenleyen: Moderatör:
Ay canım beniiiiiiim. Yesin onu teyzesiiiii.
Maaşallah ne kadar net çıkmış görüntünüz. Benim gittiğim yerde karanlık çıkıyo yaaa.

Ay canım beniiiiiiim. Yesin onu teyzesiiiii.
Maaşallah ne kadar net çıkmış görüntünüz. Benim gittiğim yerde karanlık çıkıyo yaaa.

saol canim agza burna bak ya sanki dudaklarini uzatmis , butun gun elimden dusurmedim resmi , kurban olurum ben onu veren Allaha ya:Saruboceq: cok sukur bugun kalp atimini ilk defa duydum gumbur gumburdu:) oglum israrla cinsiyetini sordu bilmiyorum cok kucuk goremem dedi bir fikri olan varmikaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:

Allah sağ salim bide kavuştursun daha ne isteriz dimi annesi.
Desene benimkide şimdi bu kadar olmuştur.:dance:Sanırım daha belli olmaz cinsiyeti 14.haftadan sonra anca belli oluyormuş.

kimininki belli oluyormus , sanki benimkinide anladi ama %100 emin degilim dedi soylemedi, karninin alt kisminda bir cizgi var o pipisi olabilirmiki ama kocaman ya:roflol: birde alt kisma bakinca sanki kiz organi varmis gibide geliyor, ben ogrenene kadar meraktan catlamazsam iyidirkaydirigubbakcemile3

canım Allah bağışlasın...bugün bende gidicem akşam üzeri eklerim resmini...öğlen randevum var bakalım ne diyecek dr. teyzesi......

bitanem çok güzel çok..
yer onu teyzesi..
Allahım sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah bizlere.bende gidicem öğleden sonra.ancak yarın eklerim canlar..

masallah yaa ne kadar buyumus.allah saglikli dogumunu gormekte nasip etsin (hepimizeeee amiiinnnn :Saruboceq: )
ben en son gordugumde cocuumu sadece kalbini gormustuk,bizde bu kadar buyudugunu gorsek bi :asigim:

canım benim çok tatlı tıpkı annesiiiiiiiiiiiii AHHHH BİDE KUCAĞIMIZA ALABİLSEK ŞİMDİLİK BAKINMAKLA YETİNİYORUZ YAAAAA

Allah iyiliğini versin çocuğun pipisini kocaman yaptı:roflol::roflol::roflol: Sabah sabah ne güldüm yaaa.Şeniz

10+4 günlükkenki görüntümüz.Görüntümüz çok aydınlık değil ama....

Son düzenleyen: Moderatör:
gerçekten çok tatlı benim daha 10 haftalık inşallah bu kadar güzel olur allah sağlıklı doğumlar nasip etsin

kizlar hepinize ayri ayri tsk ederim. benimkide bu kadar olsun demeyin ya 11 haftaligiz burda sunun surasinda 3-4 hafta var aramizda goz acip kapayincaya kadar buyuyolar yaa

sariboceq ve aysince canlarim inslh sizlerde bugun guzel haberlerle donersiniz, yigenlerimizin resimlerini bekliyoruz:teytey:

fazla birsey secilmiyor canim ya, ekrandan bakarkendemi boyle goruyordun sen doktorda , yoksa resimdemi net degil

Evet canım ya sorma.senağlama
Özel dr.umun ultrasonu çok daha netti ama her seferinde 100 ytl. vermek zor geldi.Bide ayda bir çağırıyodu. Özel hastane açıldı yeni oraya gider olduk. 15 günde bir randevu veriyolar. Güzelde ilgileniyolar ama ultrasonları karanlık işte.:çok üzgünüm:

maşallah maşallah hepsine allah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucaklarımıza almayı nasip etsin inşalah

olsun canim bizimki net gosteriyor ama tum hamileligin boyunca en fazla 3-4 sefer girebilme hakkin var , bunada sukur oglumda 1 sefer hakkin vardi, yine arttirmislar:) sen sIk sIk gorebiliyormussun en azindan buyudukce daha net gorursun ayrica,

yerim ben onlari ya yerimmm baktikca Allahim sen ne buyuksun dedim ziplayip duruyordu, ayaginla tekme atip kendini yukari itiyordu bacaksiz, birde bu kadarlikken bebeklerine kiyanlar geldi aklima, resmen canlanmis herseyi olusmus , o kurtaj aletlerinle kolunu bacagini kopartip parcalayip nasil aldirabiliyolar , dusuncesi bile korkunc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…