• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2009 Mart bebislerinin ilk resimleri

masallah böcügüm :nazar:
elini emiyor sanki .. Allahim ne kadar tatli oluyorlar
ultrason 3d dimi böcügüm.. organlari daha belirgin
hay masallah
:nazar:

bakanlar Allah rızası için maşallah desin:nazar:
my.php

maşallah hepinizin bebişlerinize :icecream:

esmaibo0042ii3.jpg
[/IMG]
buda bizim 11+5 usg görüntümüz bakalım bugün kontrolümüz var 15+5 olduk nasılız son hamilimiz koyarız inş

ayyy kızlar ben bu topikleri kaçırmışım.hepsi çok tatlı sevimliler.rabbim nazarlardan korusun:nazar: :nazar: :nazar:.41 kere maşallah.sarıböceqim maşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.takip ederim artık burdan bende eklerim ayın 22 sinde bakılacak onuda eklerim.
rabbim korusu hepsini sağlıkla inşallah.:nazar: :1hug:

kiz bocuq masallah subhanallah suna bak kucuk bir hanfendu olmus artik bu kiz ay yerim ben onuuu

boddim masallah Allah bagislasin kuzucugunu yeni resimlerinide bekliyoruz:)

adayadayi masallah ya kucucuk bir insan ben erkege benzettim bakar bakmaz nedense , bence oglun olacak bacaklarida acik zomlasaydi bence gorebilirdi doktor oglusunu:))

oyyy maşallah adayadayı..allah nazarlardan saklasın..bu renkli ultrasonmu yada üç boyutlu ult. hangisi bilemedim....dr. bana bu gittiğimde tam resmini vermedi başını ve omurgasını çekmiş onları verdi...bende görmek istiyordum ama sonradan gördüm çektiği resimleri neyse bir ay sonra görcez inşallah.....

saruböceg senin bebişede kocaman bi MAŞALLAH .....ne güzel de yatmış çirkin şey.....

sağol teyzesi:CüvCüv:
işte yatıyor kalkıyor,hep aynı yerde durmuyormuş..sürekli hareket halindeymiş kızımız..
bende sizin fotoğraflarınızı bekliyorum ama..
adayadayı maşallah bende erkek dedim görür görmez.:nazar:
Allahım hepsini korusun inşallah:Saruboceq:

adayadayi sundaki keyfe bak ya..
masallah :nazar:
anne karnindaki bebegin rahati kimselerde yok..
rabbim saglikla kucaklarimizda görmeyide nasip etsin insallah

adayadayi masallah ya kucucuk bir insan ben erkege benzettim bakar bakmaz nedense , bence oglun olacak bacaklarida acik zomlasaydi bence gorebilirdi doktor oglusunu:))

nazancım dr. gördü bence ama söylemedi şimdi bişey söylemek istemiyorum haftaya gel kesin olsun dedi. kafası aynı baba zaten resmi kim görse hemen öyle diyor. hayırlısı bakalım. sağlıklı olsunda tek.

ya kızlar bişey sorcam,sizin bu net ultrason görüntülerini normal muayenede doktor mu veriyor yoksa siz ekstradan 3 boyutluya falan mı giriyorsunuz...benim bebişin hiç böyle net görüntüleri yok,doktorun verdikleri kapkaranlık...buraya da koyamıyorum o yüzden...:((( bu arada adayadayı canım benim..ne tatlı uzanmış bebişin,Allah nazarlardan saklasın...:nazar::nazar:

ya kızlar bişey sorcam,sizin bu net ultrason görüntülerini normal muayenede doktor mu veriyor yoksa siz ekstradan 3 boyutluya falan mı giriyorsunuz...benim bebişin hiç böyle net görüntüleri yok,doktorun verdikleri kapkaranlık...buraya da koyamıyorum o yüzden...:((( bu arada adayadayı canım benim..ne tatlı uzanmış bebişin,Allah nazarlardan saklasın...:nazar::nazar:

canım doktorların aleti 3 boyutluda gösteriyor normal kara ekranıda gösteriyor.ikisini bir arada yazıcıdan çıkarıp veriyor.ayrı bir makineye girmiyoruz.bende aldım bugün.

Benim dr. lar(2 ayrı gittim de) bana ekranda gösterirken ayrıntıyla gösteriyorlar, elleri filan, makinadan çıkarırken öyle yusyuvarlak şekilsiz bir poz veriyorlar:P bir dahakine cd. yapacakmış, o nasıl olursa artık:)

Benim dr. lar(2 ayrı gittim de) bana ekranda gösterirken ayrıntıyla gösteriyorlar, elleri filan, makinadan çıkarırken öyle yusyuvarlak şekilsiz bir poz veriyorlar:P bir dahakine cd. yapacakmış, o nasıl olursa artık:)

canım cd ye hem fotoğraflarını hemde hareketlerini kaydediyor dr. hareketli olanları evde izlemesi çok ayrı bir keyif. hele son gittiğimizde parmağını emerkenki bir hali var izlemeye doyamıyoruz.

Back