Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2009 Mart bebislerinin ilk resimleri

[/IMG]
[/IMG]
batuhanımın 19+5 fotoları teyzeleri

Allahım bu ne güzel fotolar...
hepsine kocaman bir maşallah
bu arada benim kızımın fotoğrafınıda getiricem size merak etmeyin..

ayyy maşallah.ne kadar tatlı...bu kaç boyutlu ultrason. gayet net çıkmış. bakalım bende haftasonu gideceğim

masallah
düsünüyormu yoksa gözünümü övüyor bu prenses böcügüm
masallah masallah.. ne kadar güzel ya

melekcim benim doktorum hep 4d ile bakıyor..hep böyle net çıkıyor fotolar.
boddimcim teşekkür ederim.hepsi çok güzeller..seninki gr olarak fazla evet.Allahım sağlıklı olsunlarda inşallah:Saruboceq:
çerezim uyuyor bitanem.hep uyudu.bi ara uyandırmak istedik olmadı

sarıböceğim maşallah maşallah prensesler gibi uyuyor.ne güzel bir mucize.rabbim nazarlardan korusun kaderini güzel yazsın inşallah.sağlıkla büyüsün uzun ömürler versin rabbim hepinize.çok öpüyorum annesi onu.

allahım ne güzel yaratmış minicik yatmış uyuyor bide cimcime :) maşallah allah nazarlardan kötü gözlerden korusun inşallah

saribocegim masallahhhhhh subhanallah ne tatli sey o oyle ya dogunca cenesinden op benim yerime yerim ben onu yaa

maşallah arkadaşım kaş gözlü bir prenses olacak gibi geldi bana.Allah sağlıkla eline almayı nasip etsin

Boddim,sarıböceğim bebişleriniz çok şekerler yaa. Maaşallah ikisinede. Allah
kuzucuklarınızın yazılarınıda güzel yazsın inşallah.

boddim inşallah kaderide kendisi gibi çok güzel olur .maşallahhhhhhhhhhhhhh..

masallah subhanallah
sunun burnuna agzina bakin ya.. rabbimin mucizeleri..
41 kere masallah nazancim

maşallah nazancım maşallah.....ay şimdi benimkide bu kadarmı günlerimiz beraber gidiyor ya...sanırım en önde ikimiz varız aktif üyelerden...ayy canım Allah nazarlardan saklasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…