• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2009 Mart bebislerinin ilk resimleri

maşallah kuzucuğuna canım... :nazar:
Çok tatlı görünüyor ama biraz kaşlar çatık gibi geldi bana, ne dersin? :uhm: Kızdırıyor musun yoksa bebişi? yerimseniben

Son düzenleyen: Moderatör:
maşallah kuzucuğuna canım... :nazar:
Çok tatlı görünüyor ama biraz kaşlar çatık gibi geldi bana, ne dersin? :uhm: Kızdırıyor musun yoksa bebişi? yerimseniben

banada öyle geldi cnm bana kızmamıstırda doktor amcası yukardan bastırdıkça buda ıcerde sıkıstı durdu biraz asabileşmiştir haliyle :roflol:

banada öyle geldi cnm bana kızmamıstırda doktor amcası yukardan bastırdıkça buda ıcerde sıkıstı durdu biraz asabileşmiştir haliyle :roflol:

Aynı doktor amca, bir de doğduktan hemen sonra popoya şaplak vuracak...:mymeka: Kızmasın hemen öyle... O sıkıştığı yerden de yine bu doktor amca sayesinde kurtulacak anlat bebişine... :))) lülülülülülü

Aynı doktor amca, bir de doğduktan hemen sonra popoya şaplak vuracak...:mymeka: Kızmasın hemen öyle... O sıkıştığı yerden de yine bu doktor amca sayesinde kurtulacak anlat bebişine... :))) lülülülülülü

benim oğlanlar cok yaramaz asabi oluyo yandık valla ama deniycem sırnaşık şey:1hug:

Artık bu tarihlerden itibaren bütün olarak fotoğraf almakda zorlaştı arkadaşlar.. sığmıyorlar artık ultrasona :)

öperim ben onun agzini.. suna bak ya..
masallah subhanallah :nazar:
agzini burnunu ellerini sevsinler senin
:1hug:

Gülşahım maaşallah kızına canım. Kendini nasıl sevdireceğini biliyo kerata.

Bugün çekindik. 29+4 günlük. Nasıl görünüyoruz profilden?

Son düzenleyen: Moderatör:
kıslar maşallah bebişlerinize allah nazarlardan korusun rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin a.s.

enelcim kızında senin gibi güzel olucağa benziyor maşallah:nazar:

semacım sağol canım.ne iyi ettim de geldin.sen nasılsın?

şükürler olsun iiyiz enelcimmm bebişimde çok ii ikili testimiz ii çıktı maşallah 22 ocakta cinsiyeti öğrencezzz ben hep erkek istiyodum biliyosun bebişleriniz çok dadluydu yazmadan edemedimmmm senden haber alıyorum yazdıklarını okuyup cicimmmm doğuma az kaldı göbüş büyümüştürrrr ne güsel rabbim bi avazda kurtarsın hepinizi sağlıklı bebişlerinizebi an önce kavuşursunuz inşallahhh

şükürler olsun iiyiz enelcimmm bebişimde çok ii ikili testimiz ii çıktı maşallah 22 ocakta cinsiyeti öğrencezzz ben hep erkek istiyodum biliyosun bebişleriniz çok dadluydu yazmadan edemedimmmm senden haber alıyorum yazdıklarını okuyup cicimmmm doğuma az kaldı göbüş büyümüştürrrr ne güsel rabbim bi avazda kurtarsın hepinizi sağlıklı bebişlerinizebi an önce kavuşursunuz inşallahhh

canım çok sağol.seninde hamileliğin sağlıkla çabucak geçsin.doğumunda güzel olur inşallah.rabbim gönlüne göre versin cinsiyetini ama önce sağlık şart bunu unutma canım.eminim senin bebişinde tatlıdır.çünkü onlar birer melek.herzaman yazabilirsin sayfalarımız herkese açık.sağlıkla diliyorum senle bebişine.ama şu anda içimden kız geçti.bakalım sonucu bende merak ettim.banada bildirmeyi unutma canım.

kızlar bütün bebişlere maşallah ne kadar büyümüşler öyle ilk hamile olduğumuzu öğrendiğimizde bi çizgi vardı MAŞALLAH

Back