Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2009 Mart bebislerinin ilk resimleri

meltemcim merak etme bisey yoktur insallah.
bir arkadasimin bebegindede cikmisti kist.
amniyosentez yaptialar hatta ama cok sukur ilerleyen haftalarda kayboldu.
insallah kaybolur seninkide.
bebis dogdu martta cok saglikli masallah

ben gittim ancak resimini bile almadan bakarken daha beyninde bi kist olduğunu öğrendim. çok canm sıkıldı resim almadım o yüzden. inşallah düzelir...

meltocum çok geçmiş olsun canım sen moralini iyi tutmaya çalış ve başka bir dr a daha git gerçekten allah şifa versin tatlım

masallah supanallah bocugum yesin teyzesi onu emi masallah
allahim ne guzel sey bunlar ya
insallah hepiniz sag selim alirsiniz yavrularinizi kollariniza
siz dogum yaapcaginiz zaman benim kiz insallah 7 aylik olcak hey be rabbim sen ne buyuksun
kucucuk tomurcuk oluyor buyuk sipacik masallah

ben gittim ancak resimini bile almadan bakarken daha beyninde bi kist olduğunu öğrendim. çok canm sıkıldı resim almadım o yüzden. inşallah düzelir...

meltoocum geçmiş olsun canım. umarım en kısa zamanda güzel haberlerini alırız. hiç kötü şeyler düşünme. ve ikinci bir doktora mutlaka git. emekli hemşire annemin bir sözünü yazayım; doktorlar insanın önce aklını sonra parasını alır. hiç moralini bozma. dualarımız bebeğinle...

canım kardeşim morelini bozma.sen kendini ne kadar üzersen o minicik bebegimizde o kadar etkilenir.Allahın izniyle düzelir.Dualarımızın sen ve bebişin için.Allahım yardımcınız olsun.Gönlünü ferah tut.

ultrason biraz arızalıydı böyle cekmiş kızlar buda benim bitanem herseyim :asigim: maşaallah demeyi unutmayın canlarım Şeniz

maaşallah allah saglıkla dünyaya getirmeyi kucagına almayı nasip etsin tüm annelerin mutluluklar canım

bebişleriniz çok şeker yaa:dance: özendim bende koymak istıyorum:icecream: zaten 1 tane resim verdi doktor 12 haftalık hali tarayıcıdan atabılırsem eklerim insallah :CüvCüv:

maşaallah maşaallah canımm cok tatlııı Allahım sonuna kadar hayırlısını versin yerim ben onu Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…