Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2009 Mart bebislerinin ilk resimleri

cerezim yerim ben onu pekte konforlu uzanmış kerata.... bence erkek çok rahatına düşkün gözüküyo...yayılmasından belli

ayy ay yerim ben senin kucuk citir cerezini, masallah cerezcim Allah onu babasiyla sana bagislasin

Mart anneleri hepinize sağlıklı bi hamilelik dönemi ve bebişler diliyorum. a.s. Ben kısmet olursa nisan annesi olucam bebişim 7+1 haftalık yarında dr.a gidicem kontrole daha kalp atışını bile duyamadım. Bugün çok gerginim o nedenle senağlama
Bebişlerinizin resimlerine BAYILDIMMMMM çok şekerler, Allahtan hepsine sağlık ve ömür diliyorum. İşallah bu bekleyiş hepimiz için sorunsuz geçer.:Saruboceq:

işte bu da bizim kızımmmıızzzzz
kızlar bizim kızlar kızıyorlar..koyim sonra kaldırırm tamam mı canlarım..
bakan nolur maşallah desin

masallah subhanallah..
bu güzellikleri yaradana kurban olurum.. :1rolleyes:
allahim kucaginda görmeyide nasip etsin..
elleriyle yüzünümü kapatmis böcügüm
sositososito

evet canım bu bize verdiği tek poz hanımın..
popişi döndü hiç bakmadı..babası çok istedi baksın diye ama bakmadı..
çok komikti

evet canım bu bize verdiği tek poz hanımın..
popişi döndü hiç bakmadı..babası çok istedi baksın diye ama bakmadı..
çok komikti

dur ben bu durusu yorumlim :
cinsiyet istediniz alin size cinsiyet.. ögrendiniz iste.. kizim.. kiz dedigin nazli olur.. hic öyle bakma baba göstermicem yüzünü.. fazla üstüme gelmeyin canim.. bidakine
:icecream:
cimcime nolcak :1hug:

böcüğüm maaşallah bebişine. Bu ne tatlılık. Allah nazarlardan korusun tatlım. Elinimi emiyo ne?

saruböceg kızzz maşallah Allah nazarlardan saklasın....tütütütütüüt....maşallah... bu renkli ultrason dimi sanki biizmkiler bu kadar net değil....

maşallah benim güzel yeğenime böcüğüm çok şeker benim bitanem yaa
allah bağişlasin inşallahh

amin canlarım..hepimizinkini inşallah..
meleğim Allahım tez zamanda sanada nasip etsin inşallah..
elini emiyor..çok büyümüş ama.ben şaşırdım yani böyle görünce.geçen hafta bu kadar büyük değildi..
renkli ultrason evet.inşallah daha büyük vesikalıkları görürüz canlarım

saribocegim cok tatli kiz masallah Allah bagislasin guzel kizini, inslh dogduktan sonrada resimlerini boyle poz poz paylasiriz

ben gittim ancak resimini bile almadan bakarken daha beyninde bi kist olduğunu öğrendim. çok canm sıkıldı resim almadım o yüzden. inşallah düzelir...

ben gittim ancak resimini bile almadan bakarken daha beyninde bi kist olduğunu öğrendim. çok canm sıkıldı resim almadım o yüzden. inşallah düzelir...

canım ya geçmiş olsun, peki başka bir dr. a gittin mi? ne dedi dr.un geçen birşeymiymiş? bence bir hatta 2 dr. a daha git. Allah şifasını versin.

Amin arkadaşım inşallah.%90 ı 28. haftaya kadar kayboluyormuş bu kistlerin. Omurilik sıvısı birikmesiyle oluşuyormuş.Kaybolmayanlarda kesin olmamakla beraber down sendromu yaşanabiliyormuş.kimi kistle doğup hiçbi problem olmadan yaşıyormuş. Allah korur inşallah çok endişeliyim. Evet 2. dr a gidicem yarın

Meltoocum geçmiş olsun canım.. İnşallah dualarımız seninle. Düzelir inşallah. Allah sağlıkla kavuştursun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…