Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2009 Mart bebislerinin ilk resimleri

kızıldeniz bu oğlan canlar yakıcak belli baksana sanki çaktırmadan gülüyor gibi.

banada öyle gelıyo ama yok artık canım diyorum:):) sanki tebessüm ediyormuş gibi Allah hepimizin yavrusunu korusun onların acısını göstermesin inşaallah :asigim:

kizlar bebekleriniz çok tatli 41 kere massallahh hepsine. Allah nazarlardan korusun sizide meleklerinizi de.darisi benim gibi tum isteyenlerin basina insallah.

kizlar bebekleriniz çok tatli 41 kere massallahh hepsine. Allah nazarlardan korusun sizide meleklerinizi de.darisi benim gibi tum isteyenlerin basina insallah.

beatise cim nasılsınnnnnnnnnn?????? Sağlığın nasıl???? Seni özledik arada bize kendini hissettir canım çok öpüyorumm seni allah en kısa zamanda sana da nasip etsin işallahhhha.s.:1hug:

önceki çok küçük oldu artık edit butonu olmadığı için tekrar deniyorum bu kez güzel olur umarım

[/IMG]

adayadayı maşallah canım çok tatlı eller hep yüzlerde benim boddimde hiç çekmemişdi yüzünden

maşallah gittikçe ultrason resımlerıne sığmıcaklar kaydirigubbakcemile3 çok tatlılar yahh ben 2 bucuk aydır görmuyorum pek özledım:çok üzgünüm: 3 hafta sonra gıdıcem ultrasona :CüvCüv:

çerezciğim maşallah kızına allah bağışlasın

adayadayı ve cerezcim kızlarınıza maaşallah. Şu tatlı bebişlerinizi doğduklarında da gösterin bize valla karışmam. Zaten kokulu kokulu öpemiycem bari fotolarından sevelim demi.

KIZLAR MAŞALLAH TEYZESİ ÖPER HEPSİNİ KOCAMAN Şeniz Şeniz YERİM BEN ONLARI cokacimcoook MAŞALLAH KIZLAR MAŞALLAH 41 KERE MAŞALLAH a.s.

Allahım nazarlardan saklasın ne kadar büyümüşler kulagı bile bellii MAŞAALLAH bebeklerimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…