Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2009 Mart bebislerinin ilk resimleri

resim1294sz2.jpg

buda normal ultrasondaki oglum kızlar maşaallah demeyi unutmayalım teyzeleri :nazar:
pipisi nerde kız bunun :roflol: maşallah oğluşuna...:nazar:

çok datlılar yaaaa ısırcam hepsini cokacimcoook benim kızımında resimleri var teyzeleri ama size ulaştıramıyorum çünküüü tarayıcımda problem var :a015:

ayy maşallah bebişleriniz ne kadar tatlı.bizim uzun süredir ultrason resmimiz yok.41 kere maşallah kızlar.doğduklarında kimbilir ne kadar güzel olacak meleklerimiz.öpüyorum hepsini.

scannedat131020081216nd7.jpg
[/IMG]
siz hiç bu kadar terbiyesizini gördünüzmü her gittiğimizde açıyo gösteriyo oğluşum

ahahaha
ay boddim cok guldum canım yaa.
masallah mal meydan da diyor cocuk ne yapsin..:nazar:
biz gormek icin ugrasiyoruz du goruntuyu

amanın boddim senin oğlan tam yiğit, hani derler ya yiğidin malı meydandadır diye. maşallah ona:nazar::nazar:

o pipiyi yerim yeeeerrrrrrr....:cokacimcoook
maşallah süphanallah Allahım nazarlardan saklasın inşallah..Şeniz
bayılıyorum bu resimlere ya...

adayadayi Allah bagislasin kucuk kuzunu masallah subhanallah,

cerezcim kizin cok guzel olacak belli o agiz, o burun ne oyle ya masallah benim gelinimekaydirigubbakcemile3

boddim bu oglanlar hep boyle galiba, gostermeye pek meraklilar, benimkide apacik gostermis ben secemedim o ayrikaydirigubbakcemile3 ama doktor bak bu pipisi, bunlarda toplari dedi saf saf baktim ama goremedim:roflol:

Vay terbiyesiz gözünüze sokmuş nerdeyse boddim o ne öyle kız. Maaşallah

adayadayi Allah bagislasin kucuk kuzunu masallah subhanallah,

cerezcim kizin cok guzel olacak belli o agiz, o burun ne oyle ya masallah benim gelinimekaydirigubbakcemile3

boddim bu oglanlar hep boyle galiba, gostermeye pek meraklilar, benimkide apacik gostermis ben secemedim o ayrikaydirigubbakcemile3 ama doktor bak bu pipisi, bunlarda toplari dedi saf saf baktim ama goremedim:roflol:

Vay terbiyesiz gözünüze sokmuş nerdeyse boddim o ne öyle kız. Maaşallah

valla hiç sormayın çok terbiyesiz benim oğlan pek gösterme meraklısı buna göster ama elletme politakısı nasıl uygulanır bilmem :utangac::utangac: şimdi işde anasına bak bebesini al al oldu bende terbiyesiz oldumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

valla hiç sormayın çok terbiyesiz benim oğlan pek gösterme meraklısı buna göster ama elletme politakısı nasıl uygulanır bilmem :utangac::utangac: şimdi işde anasına bak bebesini al al oldu bende terbiyesiz oldumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canim simdiden gosterme meraklisiysa ilerdede boyle devam eder:) benim oglum 2 sene once anca birakti gostermeyi, millet hanimis pipisi felan desin hemen pantalonu indiriyordu:roflol: hic unutamadigim bir animiz var aklima geldi simdi kaydirigubbakcemile3, bizde 2 aile vardi misafir gelmisti, birinin kocasi hanimis pipisi dedi oglumun pipisini elledi , bizimki altta kalirmi hani senin pipin deyip adaminkini ellemezmisırnaşık şey biz utansakmi gulsekmi herkez bir hos oldu:roflol:

canim simdiden gosterme meraklisiysa ilerdede boyle devam eder:) benim oglum 2 sene once anca birakti gostermeyi, millet hanimis pipisi felan desin hemen pantalonu indiriyordu:roflol: hic unutamadigim bir animiz var aklima geldi simdi kaydirigubbakcemile3, bizde 2 aile vardi misafir gelmisti, birinin kocasi hanimis pipisi dedi oglumun pipisini elledi , bizimki altta kalirmi hani senin pipin deyip adaminkini ellemezmisırnaşık şey biz utansakmi gulsekmi herkez bir hos oldu:roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
koptum nazancim.. bu cocuklardan korkulur valla.. ne desen yanlis.. hep bi karsiligi var.. bu zamanki veletler gümbür gümbür
-tatlicadiarzu-

koptum inanmıyorum yaaaa senin oğlanda az değilmiş kesin bizimkide öle olacak babası pek memnun zaten gösterdiğinden
ay şimdi gördüm süper pipi.açıkta.hihihi.yiğidin malı hesabı . adını yiğit koyunkaydirigubbakcemile5

betülcüğüm ismi batuhan olacak değiştirme imaknımız yok çünkü babamız asla başka isim düşünmedi biz 5 yıldır baraberiz hep batuhan dedi şansım sıfır anlayacan

Back
X