• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2009 Mart bebislerinin ilk resimleri

mehlikaaaa maşallah yaaaaa valla keseleri görünce gözlerim doldu mucize bunlar maşallah sağlıkla doğsunlar işaaallahhhhhhhhh

masallah mehlikacim Allah ucunude korusun size bagislasin inslh, cok enteresan ya gercekten Allahin bir mucizesi

Allah bağışlasın hepimizin bebişlerini, görüntüler harika arkadaşlar. hepsi birbirinden güzel kuzucukların.

kızlar hepinize çok teşekkür ederim.Güzel dilekleriniz hepimiz için gerçekleşir inşallah.Bu bebişlerimin ilk ultrasonları.sonrakilerde ayrı ayrı resimleri var.Çünkü tek görüntüye sığamıyolar:)Orda çok netler. Bi tatlılar ki benim minnoşlarım en az sizinkiler kadar.O resimleride koyacaktım ama çok büyük gösterince vazgeçtim.küçültmek mümkünmü bilmiyorum.

mehlika10 maşşahhhhhh jnm çok tatlıl bu bebişler çok şeker ler annişleri bal mı yiyosunuz ne yapıyosunuz .benimde hayecanım giderek artıyor allah hepimizin bebişini kucağına almayı onu severek ağlatmayı nasip etrsin inş.

mehlika10 maşşahhhhhh jnm çok tatlıl bu bebişler çok şeker ler annişleri bal mı yiyosunuz ne yapıyosunuz .benimde hayecanım giderek artıyor allah hepimizin bebişini kucağına almayı onu severek ağlatmayı nasip etrsin inş.

sağol canım o heyecan var ya işte onu hiç sorma.bugün bebişlerimi görücem inşallah sağlıkları yerindedir.anne olmak ne heyecanlı ne kadar da kaygılı bişeymiş dimi.

can oglum melek oglum :asigim:
resim1293ol4.jpg

maşallah 41 kereeee:nazar:
kurban olurum ben ona ya...
nasılda güzel uzanmış öyle.anneciğinde rahat tabi.yerim yer:Şeniz:

resim1294sz2.jpg

buda normal ultrasondaki oglum kızlar maşaallah demeyi unutmayalım teyzeleri :nazar:

herkesin bebegi cok tatlı tabi onlar melek melek anneleri saruboceqim senin kızında cok tatlı maşaallah cok hanımefendi kız gibi duruyo 41 kere maşaallah Allahım bebeklerimizin korusun inşaallah :asigim:

maşallah kızıldenizim. Pek tatlı kuzucuğun. Allah sağlık versin minnoşa.

kizildenizcim Allah sana ve babasina bagislasin, cok tatli masallah , bebek olurda tatli olmazmi yahu

kızıldenzicim maşallah çok tatlı.sağlıklı olsun annesine babasına hayırlı evlat olsun inşallah canım.

Back