pipisi nerde kız bunun :roflol: maşallah oğluşuna...
buda normal ultrasondaki oglum kızlar maşaallah demeyi unutmayalım teyzeleri
ben anlayamadım nersi neresi?
adayadayi Allah bagislasin kucuk kuzunu masallah subhanallah,
cerezcim kizin cok guzel olacak belli o agiz, o burun ne oyle ya masallah benim gelinimekaydirigubbakcemile3
boddim bu oglanlar hep boyle galiba, gostermeye pek meraklilar, benimkide apacik gostermis ben secemedim o ayrikaydirigubbakcemile3 ama doktor bak bu pipisi, bunlarda toplari dedi saf saf baktim ama goremedim:roflol:
Vay terbiyesiz gözünüze sokmuş nerdeyse boddim o ne öyle kız. Maaşallah
valla hiç sormayın çok terbiyesiz benim oğlan pek gösterme meraklısı buna göster ama elletme politakısı nasıl uygulanır bilmemşimdi işde anasına bak bebesini al al oldu bende terbiyesiz oldumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canim simdiden gosterme meraklisiysa ilerdede boyle devam eder:) benim oglum 2 sene once anca birakti gostermeyi, millet hanimis pipisi felan desin hemen pantalonu indiriyordu:roflol: hic unutamadigim bir animiz var aklima geldi simdi kaydirigubbakcemile3, bizde 2 aile vardi misafir gelmisti, birinin kocasi hanimis pipisi dedi oglumun pipisini elledi , bizimki altta kalirmi hani senin pipin deyip adaminkini ellemezmisırnaşık şey biz utansakmi gulsekmi herkez bir hos oldu:roflol:
canım görüntüde oğluşumun sadece pipisi var zaten bende onu daire içine aldım daire içindeki şey oğluşumun pipisi
koptum inanmıyorum yaaaa senin oğlanda az değilmiş kesin bizimkide öle olacak babası pek memnun zaten gösterdiğindencanim simdiden gosterme meraklisiysa ilerdede boyle devam eder:) benim oglum 2 sene once anca birakti gostermeyi, millet hanimis pipisi felan desin hemen pantalonu indiriyordu:roflol: hic unutamadigim bir animiz var aklima geldi simdi kaydirigubbakcemile3, bizde 2 aile vardi misafir gelmisti, birinin kocasi hanimis pipisi dedi oglumun pipisini elledi , bizimki altta kalirmi hani senin pipin deyip adaminkini ellemezmisırnaşık şey biz utansakmi gulsekmi herkez bir hos oldu:roflol:
ay şimdi gördüm süper pipi.açıkta.hihihi.yiğidin malı hesabı . adını yiğit koyunkaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?