Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2009 Mart bebislerinin ilk resimleri

çok datlılar yaaaa ısırcam hepsini cokacimcoook benim kızımında resimleri var teyzeleri ama size ulaştıramıyorum çünküüü tarayıcımda problem var :a015:

ayy maşallah bebişleriniz ne kadar tatlı.bizim uzun süredir ultrason resmimiz yok.41 kere maşallah kızlar.doğduklarında kimbilir ne kadar güzel olacak meleklerimiz.öpüyorum hepsini.

[/IMG]
siz hiç bu kadar terbiyesizini gördünüzmü her gittiğimizde açıyo gösteriyo oğluşum

ahahaha
ay boddim cok guldum canım yaa.
masallah mal meydan da diyor cocuk ne yapsin..
biz gormek icin ugrasiyoruz du goruntuyu

amanın boddim senin oğlan tam yiğit, hani derler ya yiğidin malı meydandadır diye. maşallah ona

o pipiyi yerim yeeeerrrrrrr....:cokacimcoook
maşallah süphanallah Allahım nazarlardan saklasın inşallah..Şeniz
bayılıyorum bu resimlere ya...

adayadayi Allah bagislasin kucuk kuzunu masallah subhanallah,

cerezcim kizin cok guzel olacak belli o agiz, o burun ne oyle ya masallah benim gelinimekaydirigubbakcemile3

boddim bu oglanlar hep boyle galiba, gostermeye pek meraklilar, benimkide apacik gostermis ben secemedim o ayrikaydirigubbakcemile3 ama doktor bak bu pipisi, bunlarda toplari dedi saf saf baktim ama goremedim:roflol:

Vay terbiyesiz gözünüze sokmuş nerdeyse boddim o ne öyle kız. Maaşallah

Vay terbiyesiz gözünüze sokmuş nerdeyse boddim o ne öyle kız. Maaşallah

valla hiç sormayın çok terbiyesiz benim oğlan pek gösterme meraklısı buna göster ama elletme politakısı nasıl uygulanır bilmem şimdi işde anasına bak bebesini al al oldu bende terbiyesiz oldumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canim simdiden gosterme meraklisiysa ilerdede boyle devam eder:) benim oglum 2 sene once anca birakti gostermeyi, millet hanimis pipisi felan desin hemen pantalonu indiriyordu:roflol: hic unutamadigim bir animiz var aklima geldi simdi kaydirigubbakcemile3, bizde 2 aile vardi misafir gelmisti, birinin kocasi hanimis pipisi dedi oglumun pipisini elledi , bizimki altta kalirmi hani senin pipin deyip adaminkini ellemezmisırnaşık şey biz utansakmi gulsekmi herkez bir hos oldu:roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
koptum nazancim.. bu cocuklardan korkulur valla.. ne desen yanlis.. hep bi karsiligi var.. bu zamanki veletler gümbür gümbür
-tatlicadiarzu-

koptum inanmıyorum yaaaa senin oğlanda az değilmiş kesin bizimkide öle olacak babası pek memnun zaten gösterdiğinden
ay şimdi gördüm süper pipi.açıkta.hihihi.yiğidin malı hesabı . adını yiğit koyunkaydirigubbakcemile5

betülcüğüm ismi batuhan olacak değiştirme imaknımız yok çünkü babamız asla başka isim düşünmedi biz 5 yıldır baraberiz hep batuhan dedi şansım sıfır anlayacan

C:\Documents and Settings\SES3\Desktop\MPSC_200810251153391.tif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…