kizlar ben bebisime birseyler almak istiyorum ama abisinden bir suru seyi kaldi, cogunu kiz kardesimin bebegine vermistim ama simdi catidan indirdim bir dunya esyasi varmis yaa, bebek odasi zaten 5 senedir kurulu duruyo icinde bir bebek eksik:) bebek arabasi, hoppalasi, orumcegi,salincagi,araba koltugu, elde tasima cantasi akliniza ne gelirse var, ama hepsi mavi kizim olursa yeni alirim herseyi diyordum ama gunah ya hepsi yesyeni duruyo artik ikinciye onlari kullanirim
işte bende 2. çocuk için hiç pembe almayı düşünmüyorum..dünya para onların hepsi...ortak renk taraftarıyım...ama şöyle yapabilirsin kzın olunca...mesela bebek arabasına pembe süslü bişeyler alırsın..içine pembe penye battaniyelerden seresen kombine edersin..aynı şekilde pusetin içine pembe minder alısan çokta hoş olur bence...2.ye alma canım hem eskimiyorlar israf olur boş yere...ben israfa çok karşıyım.yazık günah valla...millet aç gezerken tekrar 2.cinsiyet için yenilemek...bence durumunuz iyiysede o parayı ihtiyacı olana verin veya durumu olmayan bir öğrenciye..en azından harç parası olura.s.
benim puseti(aynı zamanda oto koltuğu) kuzenim verdi lacivert...ben pembe minder koyacağım içine...bebek arabasını falan yeşil turuncu yada kırmızı alacğım nasipse...
merhaba arkadaslar,benim aklıma takılan bir sey var bebişlerinize uzun kollumu kısa kollumu badi alıcaksınız.bide nasıl ve ne marka biberon ve emzik almayı düşünüyorsunuz?
Bunu bebişime ben ördüm..Cinsiyet henüz belli olmadığı için böyle bir renk aldım...
Bunu bebişime ben ördüm..Cinsiyet henüz belli olmadığı için böyle bir renk aldım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?