Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2009 Mart Bebişlerinin Hazırlıkları

kizlar ben bebisime birseyler almak istiyorum ama abisinden bir suru seyi kaldi, cogunu kiz kardesimin bebegine vermistim ama simdi catidan indirdim bir dunya esyasi varmis yaa, bebek odasi zaten 5 senedir kurulu duruyo icinde bir bebek eksik:) bebek arabasi, hoppalasi, orumcegi,salincagi,araba koltugu, elde tasima cantasi akliniza ne gelirse var, ama hepsi mavi kizim olursa yeni alirim herseyi diyordum ama gunah ya hepsi yesyeni duruyo artik ikinciye onlari kullanirim

işte bende 2. çocuk için hiç pembe almayı düşünmüyorum..dünya para onların hepsi...ortak renk taraftarıyım...ama şöyle yapabilirsin kzın olunca...mesela bebek arabasına pembe süslü bişeyler alırsın..içine pembe penye battaniyelerden seresen kombine edersin..aynı şekilde pusetin içine pembe minder alısan çokta hoş olur bence...2.ye alma canım hem eskimiyorlar israf olur boş yere...ben israfa çok karşıyım.yazık günah valla...millet aç gezerken tekrar 2.cinsiyet için yenilemek...bence durumunuz iyiysede o parayı ihtiyacı olana verin veya durumu olmayan bir öğrenciye..en azından harç parası olura.s.

benim puseti(aynı zamanda oto koltuğu) kuzenim verdi lacivert...ben pembe minder koyacağım içine...bebek arabasını falan yeşil turuncu yada kırmızı alacğım nasipse...

böcüğüm maaşallah üzerinde de görelim inşallah kızının cicilerini. Allah sağlıkla giydirsin inşallah canım.

merhaba arkadaslar,benim aklıma takılan bir sey var bebişlerinize uzun kollumu kısa kollumu badi alıcaksınız.bide nasıl ve ne marka biberon ve emzik almayı düşünüyorsunuz?

evet canim haklisin bende oyle dusundum,icine battaniye minder gibi seyler sererim aksesuarlar oyuncaklar felan takar suslerim, sirf rengi icin atip yeni almak istemiyorum, kimileri yatiracagi yatagi zor bulurken ben yesyeni seyleri atarsam gunaha girerim gibi geliyor, zaten bebisim erkek olursa hic sorun yok

merhaba ilk oda yapmayıp yanında yatırcaksan bebeğini park yatak al bence sonra oda yaptığında takım olarak odasını alırsın.benim çevremdeki çoğu kişi öyle yaptı bende öyle yapıcam inşallah.

saru böcekçim valla bayıldım bebişnin kıyafetlerine. allah sağlıkla inşallah giymeyi nasip etsin. ben henüz bebeğime bişeyler almadım. biraz daha zaman geçsin öyle düşünüyorum. ama ufak ufak araştırmalar yapıyorum internetten.

merhaba arkadaslar,benim aklıma takılan bir sey var bebişlerinize uzun kollumu kısa kollumu badi alıcaksınız.bide nasıl ve ne marka biberon ve emzik almayı düşünüyorsunuz?

hem uzun kollu hemde yarım kollu aldım.havaya göre her ikiside çok lazım olacak.biberonda avent almayı düşünüyorum.hatta aventin yeni doğan biberon takımı var oda aklımda

saruböceq bayıldım kızının cicilerine Allah üzerinde görmeyide nasip eder inşallah :Saruboceq::Saruboceq:

Bunu bebişime ben ördüm..Cinsiyet henüz belli olmadığı için böyle bir renk aldım...

OĞLUŞUMA ANNESİNİN ÖRDÜĞÜ İLK KAZAK BECEREBİLMİŞMİYİM SİZCE

BUDA PATİĞİ TAKM OLSUN İSTEDİM

umudum, mts ellerinize sağlık, allah sağ salim bebişlerinizin üzerinde göstermeyi nasip etsin inşallah.

umudum becerikli hatunum benim. Maaşallah çok güzel olmuş. Emeğine sağlık tatlım. Allah sağlıkla giymeyide nasip etsin inşallah.

çok teşkkürler kizlar rabbim inşallah bana giydirmeyide nasip eder paşama........
örgüde ilk deneyimim annesi işler duygularini sevincini düşünürek ördüüü arkadaşlar yağiz efem oğlum seni çook seviyor anneciğin

çok teşkkürler kizlar rabbim inşallah bana giydirmeyide nasip eder paşama.......gamyoncuiremsu:ecrin_bebek:.
örgüde ilk deneyimim annesi işler duygularini sevincini düşünürek ördüüü arkadaşlar yağiz efem oğlum seni çook seviyor anneciğin

Bunu bebişime ben ördüm..Cinsiyet henüz belli olmadığı için böyle bir renk aldım...

çok tatlı maşallah.umudum canım seninkide öyle ellerinize sağlık.bebişleriniz çok şanslı hamarat anneleri var.sağlıkla giysinler inşallah.

ay bu kızlar ne kadar becerikli böyle....ben bu kadarını beceremem ama belki ilerleyen zamanda bir battaniye örebilirim..nede olsa bir nevi kış bebeği olacaklar...ellerinize sağlık güzel hamişler bebişleriniz güle güle giysinler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…