çok şirin yaaaa, o ne şapkası mı?annem de bir sürü şey almış şimdiden, çantasına kadar. ben de hiç istemem böyle şeyler son aylara kadar korkarım ama işte ilk torunu dayanamamış... bu arada örgü örerken seçeceğiniz iplik cinslerine dikkat edin. mutlaka tüylenme yapmayan, bebeklere uygun ipler seçin. her ne örerseniz örün::)
ay maşallah pek tatlı kıyafetleriniz buketcim nerden aldın şekerim adres ver önümüzdeki ay ordayım alışverişe gelcemhihoyyyt
Sağol canım. Söke mağazalarından aldım. İlk ikisi LCW den.üçüncüsü Colins ten. Sezon sonu indirimler başladı mağazalardaa.
hadi ya başladı demek iyi madem bi gideyim bu hafta bebek mağazalarında indirim var mı?ben temmuzda gittim en son gittiğimde ceylan da falan deli indirim vardı.
kekli ve yumurtaliya bayildim bayildimmmmBen de bunlardan istiyoruuumm!!!! Çok güxeeell
Hamile bayanlar için nükteli baskıları olan tişörtler yapılmış. Birinin üzerinde, içinde kek olan bir fırın resmedilmiş. Bebek kastedilerek; "hazır olunca çıkacak" gibi bir anlam yüklenmiş. Bir diğer tişörtte dünya haritası var, kastedilen "dünya ana". Bir başkasında "boom" yazıyor, "patlamaya hazır bir kuvvet var sanki içimde" dermiş gibi. Bir diğerinde yumurta civciv resmedilmiş, "tavuk mu yumurtadan, yumurta mı tavuktan çıkar?" sorusu sorulmak istenmiş sanırım.
buketçim bebişinin tulumu harika, Allah üstünde görmeyide nasip etsin inşallah.
senin cicişlerde çok güsel, güle güle giy canım.
Buketcim gule gule giy canım,
bu aslinda mart bebislerininin cicileri degil mart annelerin cicileri olmus kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
indirimlere bakmak lazim aslinda,benim parmagimi kaldiracak halim yok :1closedeyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?