arkadaşlar bu eşya konusunda hiçbirşey almıcam diyoruz ama bebek magazalarına gidince kendinizi tutabilecegimizi zannetmiyorum.Ben ilk olarak bu ay 0-6 ay için bir oyuncak aldım.Bebek için yararlı bir oyuncak.Her ay birşeyler alıcam.Annemle teyzem birkaç bişey örmüş ama vermiyor.Bebek olunnca getiririm diyo.Cok güzeller erken alabilirsem mutlaka resimlerini gönderirim çünkü cok güzeller.
Dün doktorumdaydım,bebegim 3,5cm olmuş elini ayagını gördük.Bugün 10+0 olduk teyzeleri,babasıda ilk defa gördü,o an cok heycanlıydı.Ve calıştıgım yer biraz hamilelik için riskli oldugu için doktorum hemen rapor vercem dedi yani hamileligim boyunca istirahatli olucam.sonrada ücretsiz izin alırım.Bebegim herşeyden degerli.
arkadaşlar bu biberonu babamız almış :) eczaneye gitmişti orda görmüş dayanamayıp almış
arkadaşlar bu biberonu babamız almış :) eczaneye gitmişti orda görmüş dayanamayıp almış
bunuda bizim babiş almış geçenlerde.
babalarda bizim kadar hevesliler bu işe demek ki :) zaten televizyonda her bebek gördüğünde içeride bile olsam çağırıyor bizim bebeğimizde böyle olacak diye
benim tansiyonum düşük çıkamıyorum.pzrtesi okullarda açılıyor işe nasıl gidicem bakalım
fisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?