Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2009 Mart Bebişlerinin Hazırlıkları

ben okul açılmadan aldım hamile pantolonu onları daha giymedim ama kot kapri aldım bi tanede onu dışarı çıkarken giyiyorum beli çok rahat

Son düzenleme:
arkadaşlar bu eşya konusunda hiçbirşey almıcam diyoruz ama bebek magazalarına gidince kendinizi tutabilecegimizi zannetmiyorum.Ben ilk olarak bu ay 0-6 ay için bir oyuncak aldım.Bebek için yararlı bir oyuncak.Her ay birşeyler alıcam.Annemle teyzem birkaç bişey örmüş ama vermiyor.Bebek olunnca getiririm diyo.Cok güzeller erken alabilirsem mutlaka resimlerini gönderirim çünkü cok güzeller.
Dün doktorumdaydım,bebegim 3,5cm olmuş elini ayagını gördük.Bugün 10+0 olduk teyzeleri,babasıda ilk defa gördü,o an cok heycanlıydı.Ve calıştıgım yer biraz hamilelik için riskli oldugu için doktorum hemen rapor vercem dedi yani hamileligim boyunca istirahatli olucam.sonrada ücretsiz izin alırım.Bebegim herşeyden degerli.

Haklısın canım bende 6 aydan önce bişey almıycam derdim ama pek dayanamıycam gibi. Şimdilik dışarı çıkmıyorum çünkü 45 derece sıcak var. Evde klimanın karşısında keyif yapıyorum naapiiim.
Sende keyfini çıkar canım. Ne güzel hazır istirahatini de almışsın nasıl olsa.

Aslında hamileligim boyunca calışmak isterdim ama,kasık agrılarım cok oluyor. 1 düşük olunca bu bebegimde cok korkuyorum.O yüzden hiç iş falan gözümde degil.İnşallah Allahın izniyle bebeklerimize kavusuruz.İnşallah saglıklı olurlar,en önemlisi bu cinsiyeti falan o kadar önemli degil.
İnan aldıgım oyuncagın sesini şimdiden dinletemeye başladım,onunla konuşmayada başladım,birazda kendimi alıştırmaya çalışıyorum.vücudum ve ben şimdiden o kadar cok degiştiki.mide bulantım hiç olmadı maşallahAma uyku halı ve mide agrım cok oluyor,kendimi kötü hissediyorum.tembel bişey oldum yamirmirmirmir

ikimizinde içinden hep kız geçiyor bi de o altın bilezik,yüzük testlerinde de kız çıktı çin takviminde falan bunlar eğlence amaçlı şeyler ama insan meraktan ne yapacağını şaşırıyor :)

saol canım bende ilk gördüğümde bayıldım bi de hiç beklemiyordum birden su içmek ister misin dedi eşim ve önüme bunu koydu çok güzel bi duygu ya

babalarda bizim kadar hevesliler bu işe demek ki :) zaten televizyonda her bebek gördüğünde içeride bile olsam çağırıyor bizim bebeğimizde böyle olacak diye

işin aslına bakarsan bizim babiş çaktırmıyor çok hevesli olduğunu. birde bizimki tüp bebek ya tedirginlikte var. fazla konuşmuyor bebek hakkında, ben bazen diyorum hadi isim bulalım diye dur daha erken diyor ama kendi içinde yaşıyor demek ki. ama insanın hoşuna gidiyor tabii düşünüpte birşey alması.

bende martta anne olucam inşallah.benimki pek hevesli değil daha hazır değil demekki baba olmaya işin ciddiyetini kavrayamadı.yazdıklarınızı okudukça imreniyorum valla benneyaptımki

Hani hiç alışverişe çıkan yokmu yawfff kafamçokkarıştı
Yoksa herkes benim gibi gününğ evdemi geçiriyooooooo kaydirigubbakcemile3

benim tansiyonum düşük çıkamıyorum.pzrtesi okullarda açılıyor işe nasıl gidicem bakalım
fisfisfis

valla kolay gelsin canım ama sana bişey diyim mi çalışırken daha dinç oluyor insan.Ahhh evde olsam dediğim zamanlar oluyor ama yinede hareket iyi geliyor.Mesela ben midem bulanınca yatarsam daha çok bulanıyor :1hug:

benim tansiyonum düşük çıkamıyorum.pzrtesi okullarda açılıyor işe nasıl gidicem bakalım
fisfisfis

fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…