• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2009 Mart Bebişlerinin Hazırlıkları

buketcim bayıldım özellikle ayakkabılara allahım ona giren ayağı ben yerim yerrrrr o parmakları ham yaparım birer birer :) allah nazardan korusun sağlıkla giysin işallah bebişin.Artık bebeşinin üstünde de görürüz giydirirsin öylede foto koyarsın bizde aaaaaahh hey gidi günler deriz :)

buketcim bayıldım özellikle ayakkabılara allahım ona giren ayağı ben yerim yerrrrr o parmakları ham yaparım birer birer :) allah nazardan korusun sağlıkla giysin işallah bebişin.Artık bebeşinin üstünde de görürüz giydirirsin öylede foto koyarsın bizde aaaaaahh hey gidi günler deriz :)

sağol teyzesi Şeniz İnşallah bi doğsunda sağ salim tabi fotosunu çekerim cicileriyle.

picture.php

BEBİŞİMİN KAZAĞI

yesinler minik erkeğin cicilerini. umudum Allah sağ salim kavuştursun oğluşuna inşallah. o süeter o gömlek maşallah ya çok güzel:nazar::nazar:

çok güzel bunlar yaa harikaa :) allah oğluşunun üstünde görmeyide nasip etsin inşallah. güle güle giysin canım

Amin arkadaşlar amin inanin bunlari ilk siz görüyosunuz bunlar kaybettiğim bebişime hamileyken alinmişti inanin rabbim sağ selim hayirlisiyla kollarimiza aliriz hepimiz rabbim mahrum birakma bizleriii

umudum01 canım iyi günlerde giysin bebişin. Üstünde görmeyide nasip etsin Allah inşallah canım.

ben o hamila kalmadan önce 365 günde Sevgili Peygamberim diye bir kitap almıştım sonra hemen hamile kaldım.başkada bir şeycik almadım.13.haftalık oldu.cinsiyeti bir belli olsun o zaman inş..aslında cicileri görünce içim bir hoş oluyo ama sabredecğim inş..

Hadi ya örmedinizmi,almadınızmı daha bişeyler. Nasıl sabrediyorsunuz. Cinsiyetlerde belli oluyo ama....

Ben bu hamilelik işini sevdim yawfff kaydirigubbakcemile2
Babam ve kardeşim ayrı ayrı kıyafet almışlar bana. Dün bende aldım 2 tane.
Ama hep üst giysisi alıyorum. Henüz alt almadım hiç. Şimdilik pantolonlarımdan olanlar var. Belleri bol geliyordu zaten. Şimdi tam geliyor tabi.
Bi ara koyarım kıyafetlerimin resmini.

ben bebegimi kucagima almadan hic bir igne almayacagim.daha önce bu hatayi yapmistim bebegimi dogmadan 22 haftalik kaybettim.Yeminliyim bebek dogmadan hic bir sey almayacagim kizlar.Hele bir olsun esya almasi cok kolay.Hem bir sürü bebek kiyafeti de hediye gelecek nasil olsa.Ben bu konuyu hic düsünmüyorum.Bebegin yatagini bile hastahaneden ciktiktan sonra kuracagim insallah.Hepinize bol bol alisverisler.

Back