Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar arabamızın sürmesi o kadar rahatki anlatamam.tekerleride amatsörlü yay gibi gidiyo valla.üstelik dümesini çekince kapanıyo
kizlar ben tecrübeli degilim ama arastirip sorusturduguma göre bebek arabalarinda 3 tekerleklileri kimse önermiyo.4 tekerlekliler daha kullanisliymis.3 tekerlekli alip pisman olan arkadaslar da var.tabi siz bilirsiniz.kusura bakmayin ben sadece duyuklarimi söylüorum.
bu annemin ördüğü yelek...ama resimden olsa gerek sarısı belli değil..daha canlı bir sarısı var burda belli olmamış
ImageShack - Hosting :: spa0306wt1.jpg
buda anneannesinden beyaz hırka
ImageShack - Hosting :: spa0310qc2.jpg
bu annesinden yani benden krause yelek
ImageShack - Hosting :: spa0308zt6.jpg
ImageShack - Hosting :: spa0309bw9.jpg
buda yine benden süeter...düğmeler süs amaçlı
ImageShack - Hosting :: spa0307jn0.jpg
bide yazmın rengideki pembeden örüyorum yelek...bitince koyacağım ama elime almıyorumki ne zamnadır..aklıma gelmişken alayım bari :))))
kızlar arabamızın sürmesi o kadar rahatki anlatamam.tekerleride amatsörlü yay gibi gidiyo valla.üstelik dümesini çekince kapanıyo
ayyyyyyyyy ne şeker şeyler bunlar böyle.yerim ben onlarıda onun içine girecek minişide.ya benimkinin hiçbişeyi yok daha teyzesi.yazık gariban benimki :)