• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2009 Mart Bebişlerinin Hazırlıkları

ben hep alıcam diye gidip gidip daha erken deyip geri dönüyorum:)ama 7. aydan sonra hazırlıycam herşeyini.bu arada anneanne ve babaanne boş durmuyor tabi canım onlarında hakkını yememek lazım.

selencecim ne güzel şeyler bunlar.maşallah maşallah.sağlıklı günlere uzun ömürlerde giysin inşallah.bende almıyorum şimdilik.ama annemle kayınvalidemde almıyorlar.7 aylık olunca alacaklarmış.annem doğmamış çocuğa don biçilmez diyoo.hayırlısı sağlıklısı olsunda ben anneme neler aldıracam he he.

Selencimmmmm
ay ne guzel seyler bunlar
hele ilk o yesil bolerooo allahımm bittim bittimmm masallah
gule gule guzel gunlerde giysin minik kuzum
teyzesi ısırsın onu :emir_bebek:

selence çok hoşlaaaarrr..yaa bizimkiler anneannesinde hepsi:((...bunları görünce hemen doğsun istiyor insan..güle güle giydir canım

selencecim ne güzel şeyler bunlar.maşallah maşallah.sağlıklı günlere uzun ömürlerde giysin inşallah.bende almıyorum şimdilik.ama annemle kayınvalidemde almıyorlar.7 aylık olunca alacaklarmış.annem doğmamış çocuğa don biçilmez diyoo.hayırlısı sağlıklısı olsunda ben anneme neler aldıracam he he.

amin canım
7 aydan sonra sen dur desende onlar durmaz zaten hihoyyyt

selence çok hoşlaaaarrr..yaa bizimkiler anneannesinde hepsi:((...bunları görünce hemen doğsun istiyor insan..güle güle giydir canım

sende getir de resimlerini göster bize artık
hemen doğsun istiyor tabiki o yüzden resimlerini çektikten sonra hemen gözümün önünden kaldırdım yoksa zaman daha yavaş ilerliyor

selence canım yavru kuşun güle güle giysin, Allah sağ salim sağlıklı üzerinde görmeyi nasip etsin inşallah. hepsi çok tatlı:nazar::nazar:

selence çok güzel aldıklarınız canım. Bayıldım. Kız kıyafetleri çok çeşitli oluyor zaten.
Üzerinde görmeyide nasip etsin Allah canım.

selence maşallah kızının cicileri çok güzel..iyi günlerde giydirirsin inşallah:))

[img=http://img395.imageshack.us/img395/4337/fotoraf0159uf6.th.jpg][img=http://img395.imageshack.us/images/thpix.gif]

kızlar dayısından oğluşuma adidas patikler

Son düzenleme:

kızlar dayısından oğluşuma adidas patikler

selence canım hepsi birbirinden güzel ciciler kızın sağlıkla giysin onları

bu arada ben sabırsız dün oğlumun cicilerini yıkadım ütüledim ve hastane çantamızı hazırladım :)))
içim rahat şimdi

herşey mükemmel kızlar bayıldım vallahi..
bende birazdan çekeyimde koyayım..
tek bir şey almadım hala.hep kayınvalidem sağolsun alıyor çarşıya çıkışında..
esmacım erken değilmi hastane çantası için bacıım..

Back