• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2009 Mart Bebişlerinin Hazırlıkları

valla alıp eve gelince bir başka oluyo bende hergün bakıyorum ana kucağına pusetine :)

Yawrum biri bana anlatsin lutfen dogrumu biliyorum,
1) bebek arabasi var. tekerlekli olan hani :roflol: buna pusetmi deniyor??
2)ana kucagi araba yada elde de tasinabilen, bebegin yatabildigi seymi?
3) bir de oto koltugu var, o ayri bisey, oturabilir duruma geldiginde arabada kullaniliyor degilmi?
:utangac:

Yawrum biri bana anlatsin lutfen dogrumu biliyorum,
1) bebek arabasi var. tekerlekli olan hani :roflol: buna pusetmi deniyor??
2)ana kucagi araba yada elde de tasinabilen, bebegin yatabildigi seymi?
3) bir de oto koltugu var, o ayri bisey, oturabilir duruma geldiginde arabada kullaniliyor degilmi?
:utangac:

Canım bak şimdi bebek arabası puset
ana kucağı oto koltuğu ikiside aynı şey benim aldığım aynı zamanda pusete monte ediliyo ilk zamanlar bebek sana dönük olarak gezdirebiliyorsun.

kızımın kazağı teyzeleri babaannem örmüş

maaşallah canım. İyi günlerde giysin inşallah. Babanneninde ellerine sağlık.

kızlar eminönünde havuzlu han var.mutlaka görün derim.o kadar senedir önünden geçmişim hiç görmemiştim bi arkadaşım söyledi de sora sora buldum eşimle.aklınıza gelen her ihtiyaç var orda .annenin bebeğin her şeyi,süperdi ya herşeyi alasım geldi.ama ben alışverişin erken olduğunu düşünenlerdenim o yüzden bi tanecik tulum aldım kızıma.becerebilirsem fotosunu koyarım .tavşan şeklinde bide poposunda pon ponu var teyzeleri.inekli alt açma bezlerindende var dı.çok güzel lohusa pjamaları vardı kızlar.çok şık şeylerdi.eşim bi gün gelip hepsini alır çıkarız süpermiş dedi.hepsi bi arada olunca .

benim alacaklarım arasında sadece yatağı kaldı kızlar.arabasını bu ay başında aldım.yeğenlerimden de o kadar çok kıyafet geldi ki bir kaç parça hastane çıkışıyla işimi hallederim.kızım kısmetli maşallah.doğmadan neredeyse herşeyi hazır.

kızlar eminönünde havuzlu han var.mutlaka görün derim.o kadar senedir önünden geçmişim hiç görmemiştim bi arkadaşım söyledi de sora sora buldum eşimle.aklınıza gelen her ihtiyaç var orda .annenin bebeğin her şeyi,süperdi ya herşeyi alasım geldi.ama ben alışverişin erken olduğunu düşünenlerdenim o yüzden bi tanecik tulum aldım kızıma.becerebilirsem fotosunu koyarım .tavşan şeklinde bide poposunda pon ponu var teyzeleri.inekli alt açma bezlerindende var dı.çok güzel lohusa pjamaları vardı kızlar.çok şık şeylerdi.eşim bi gün gelip hepsini alır çıkarız süpermiş dedi.hepsi bi arada olunca .

canım ben 1 ay sonra gitmeyi düşünüyorum bende duydum orayı.. kaliteli ve güzel şeyler varmış hemde a dan z ye..

bir de girmişken bebek süsü malzemelerini falan ordan alacam ordan sepetini kapı süsünü ve şekerlerini kendim yapmak istiyorum kısmetse bakalım

benim bir arkadasim var benden 2 ay buyuk.
onlar gecen hafta gittiler havuzlu hana. ilk partiyi halletmisler.
bi kere daha gitsek butun ihtiyaclari tamamlanir dediler.
aldiklari seyler gordum, baya cok sey var.hatta anneye hastane icin camasir gecelik vs bile var.
sadece 300 ytl tuttmus valla cok uygun geldi bana fiyat.
demekki 750-800 e herseyi hallolacak insallah.
kapi susu bebek sekeri malzemeleri filanda almislardi.

ayol aldıklarınız cok güzelmiş mart annişleri maşallah cicilerinize bende pusetimizi göstertebilireeeem begenicekmisiniz bakalım?şubat annesiyim bende
1001588wa0.jpg

w640.png

kizlar ben tecrübeli degilim ama arastirip sorusturduguma göre bebek arabalarinda 3 tekerleklileri kimse önermiyo.4 tekerlekliler daha kullanisliymis.3 tekerlekli alip pisman olan arkadaslar da var.tabi siz bilirsiniz.kusura bakmayin ben sadece duyuklarimi söylüorum.

canım bende aynı şekilde duyuyorum ve münkün olduğunca hafif olmasına dikkat etmek lazım..

Eltimin kızına ördüğüm yeleği nihayet bitirdim arkadaşlar. Nasıl olmuş?

goruntu00613193.jpg
[/url][/IMG]

kızlar benim takımlar ayakkabı tulum battaniye falan hep annemde..o almış hepsini..onları koyamıyorum malesef...2 annemin 2 tane de benim ördüğüm şeyi koyacağım birazdan...biz yatak ve araba gibi şeyleri ocakta alacağız nasipse

Back