Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2009 Mart Bebişlerinin Hazırlıkları

evet yaaa bende hiç anlamam aslında eskiden hiçde sevmezdim ama bebeklerde örgü çok güzel duruyor :)

bu annemin ördüğü yelek...ama resimden olsa gerek sarısı belli değil..daha canlı bir sarısı var burda belli olmamış
ImageShack - Hosting :: spa0306wt1.jpg

buda anneannesinden beyaz hırka
ImageShack - Hosting :: spa0310qc2.jpg

bu annesinden yani benden krause yelek
ImageShack - Hosting :: spa0308zt6.jpg
ImageShack - Hosting :: spa0309bw9.jpg

buda yine benden süeter...düğmeler süs amaçlı
ImageShack - Hosting :: spa0307jn0.jpg

bide yazmın rengideki pembeden örüyorum yelek...bitince koyacağım ama elime almıyorumki ne zamnadır..aklıma gelmişken alayım bari :))))

kontrol etmek için baktım renkler soluk çıkmış telden olsa gerek..daha canlı yoksa sarı pembe falan..neyse o kadar önemli değil...

rehavetcim maşallah canım.hepsi birbirinden güzel.ellerine sağlık.ne hamaratmışsın.ben bilmiyorum örmeyi.annesininde ellerine sağlık.sağlıklı günlerde giysin inşallah.41 kere maşallah

:ecrin_bebek:Ayyyy canim benim ellerine sağlik çoook gzeller rabbim giydirmek nasip etsinnnn inşallah

saolun kızlar...örgüm aslında güzel değildir..yani çok düzenli öremem...ilmekleri alışımdan kaynaklanıyor ama napalım bu kadar en fazlakaydirigubbakcemile3 kolay modeller seçiyorum..modelli örgü çok zor geliyor..şuan ördüğüm fuşya pembe modelli ama valla bozacağım modeli diye ödüm kopuyor...bide beyaz patik ördüm kızıma ama onu inci ve kurdelayla süsledikten sonra koyacağım...
Allah hepimize ağız tadıyla giydirmeyi nasip etsin kızlar.:Saruboceq:kaydirigubbakcemile2..buarada hamile kıyafeti alanlarınız varsa bana akıl verin yaa ne alacağımı şaşırmış durumdayım.fikir verirseniz çok sevinirim

rehavet ayy ne kadar marifetlisin mükemmel şeyler bunlarrr. yaaa ben çok beceriksizimmm. güle güle giysin bebişin

tabi ayşincim ne demek kolay modeller zaten...hep birlikte giydiririz işte bebişlere :)))

rehavet hamile kıyafeti olarak ben hamile kotu aldım bir tane kadife pantolon aldım.Annemde bir tane bluz ve bahçıvan şeklinde elbise almış

bende yarın kot alcam hamile kotu. bahçıvan mı alim yoksa normal kot mu 2 tane var kumaş pantolonum. napim sizce yarın gitcem alış verişe

rehavevtcim ne kadar güzel seyler hazirlamissiniz.. inanki hayran kaldim.. bu kadar güzel olur yani
saglikla giymek nasip etsin, üstünde paralansin kizinin

rehavet canım süper olmuşlar maaşallah ellerinize sağlık. Sağlıklı iyi günlerde giysin bebişin.

bende yarın kot alcam hamile kotu. bahçıvan mı alim yoksa normal kot mu 2 tane var kumaş pantolonum. napim sizce yarın gitcem alış verişe

ben normal kot aldım ama galiba azıcık büyük almışım şuan bol üzerime ve ben giyemiyorum biraz daha bekliyim diyom hiç olmazsa hafiten daraltırım diyom be yapayım şimdi atcak değilim değerlendirmek lazım...bence normali daha rahat kullanırsın gibi geliyor...nacizane düşüncem...kaydirigubbakcemile3

rehavet ayy ne kadar marifetlisin mükemmel şeyler bunlarrr. yaaa ben çok beceriksizimmm. güle güle giysin bebişin
saol canım canım marifetli falan değilim inan..millet neler yapıyor...annem yanımda olcak beni dürtecek te öyle yapacağım kaydirigubbakcemile3

rehavet hamile kıyafeti olarak ben hamile kotu aldım bir tane kadife pantolon aldım.Annemde bir tane bluz ve bahçıvan şeklinde elbise almış

yaaa bende kadife takım var..pantolon ve üstü..ablam verdi..bir tanede pantolon aldım kumaş..ama onlar bana çok bol geliyorki şuan göbek büyümediği için valla ne giyeceğimi şaşırdım yaa.eskiler olmuyor bütün oldum genişledim çünkü.elbise düşünüyorum çok güzel elbise jileler gördüm nette ama bakalım bulabilecekmiyim.bide arkadaşım onlar çok şişman gösteriyor dedi kafam karıştı

eşimde bahçıvan çok istiyor. bende normal diyom ama. kafamı karıştırıyo. normal alim daha iyi bu arada oğlumda temeyle fikrini bildiriyor ama ne dediğini pek anlamıyorum hehekaydirigubbakcemile3

kontrol etmek için baktım renkler soluk çıkmış telden olsa gerek..daha canlı yoksa sarı pembe falan..neyse o kadar önemli değil...

ay rehavetcim bayıldım valla ellerine sağlık hepinizin kızında güle güle giysin inşallah
hepsini çok beğendim ama lila olana bittim harika olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…