Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar biliyorum bunun için gerçekten erken ama en azından ne yapacağım aklımda netleşsin istiyorum. bebek şekerini ben aslında kendim yapmak işstiyorum ama burada biblolarını alabileceğim toptancı gibi biryer yok. yapan yer var. beğendiğim bir tanesini 1,75'e yaparım dedi. ama ben dedim ya kendim yapmak istiyorum diye. internette bir sitede malzemeleri satıyorlar. ama normal biblolu aldığımda daha pahalıya mal oluyor kendi yapmam. şimdi size bir örnek göstereceğim bu evdeki malzemelrden uydurmasyon sizce nasıl? benim kociş uyduruk buldu, yapacaksan güzelini yap yada alalım diye. ama tabii benim yapacağımın tülü falan farklı olacak. yorumlarınızı bekliyorum. beğenmediyseniz açıkça söyleyin olur mu canlarım
[/IMG]
biblolu olursa da şöyle birşey kullanmak istiyorum
[/IMG]
Kizlar,bir sey soracagim.Belki sacma bulursunuz,bagislayin.Bu bebek sekerler ne zaman dagatiliyor.Beni aydinlatirsaniz,sevinirim:sm_confused:
ay ay ay bayıldım bu kazağa yaa ne kadar güzel örmüşler ellerine sağlık kızında sağlıkla güle güle giysin inşallah
ImageShack - Hosting :: nisannkaza002sy3.jpg
bir de bu şekilde bak istersen boddim cim
amanda ben onun kazağını yerim ne güzel yakışacak kim bilir
kızımın kazağı teyzeleri babaannem örmüş
bayıldım ben bu kazağa..bizde örebilecek kimse yok değerini bil valla tatlım
kızlarcımmm gule gule giysin yawrular insallah. teyzeleri isiracak onlarin poposunu tek tek sırnaşık şey
bizde sali gunu bebek arabasi bulduk bir tane chicconun.
araba tasima aparati ile birlikte (ana kucagi diyorlar heralde ona, yatar pozisyonda durabiliyor bebek, yenidoganlar filan kullaniyormus. ay bu terimleri karistiriyorum hep)
cok kullanisli bi setti.
arabanin agirligi ve tek elle kontrolu / kapanma ozelligi de vardi.
450 milyonmu kampanyadaymis.
nasil sizce fiyat?
bide e-bebege bakmak lazim tabi
canım bence normal bir fiyat chicco nun modellerine çok baktım çünkü