• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2009 Mart Bebişlerinin Hazırlıkları

tamam canım not aldim simdi.cuma yogunlugu giremesem bile haftasonu mutlaka gonderirim sana biseyler.
sen sagol canım benimmm :1hug:

canım bencede hemen karar verme geçenlerde bende araıştırdım birçok yer var nette hem malzemeleride kargo yapıyorlar iyice araştır bence çok şık şekerler var

kızlar biliyorum bunun için gerçekten erken ama en azından ne yapacağım aklımda netleşsin istiyorum. bebek şekerini ben aslında kendim yapmak işstiyorum ama burada biblolarını alabileceğim toptancı gibi biryer yok. yapan yer var. beğendiğim bir tanesini 1,75'e yaparım dedi. ama ben dedim ya kendim yapmak istiyorum diye. internette bir sitede malzemeleri satıyorlar. ama normal biblolu aldığımda daha pahalıya mal oluyor kendi yapmam. şimdi size bir örnek göstereceğim bu evdeki malzemelrden uydurmasyon sizce nasıl? benim kociş uyduruk buldu, yapacaksan güzelini yap yada alalım diye. ama tabii benim yapacağımın tülü falan farklı olacak. yorumlarınızı bekliyorum. beğenmediyseniz açıkça söyleyin olur mu canlarım

bezbebekou6.th.png
[/IMG]

biblolu olursa da şöyle birşey kullanmak istiyorum
bebistk50qe7.th.jpg
[/IMG]

canım kendin uğraştığında daha pahalıya geliyorsa al gitsin. Ben Eminönünde ucuz malzemeler var. Bir Cumartesi gidip alacağım. Oturur bir haftasonuda eşimle yaparız. Onun zevki de ayrı. Bu arada ben biblo tercih etmiyorum çok standart geliyor. Canım yinede sen bilirsin. Bu benim fikrim.

Kizlar,bir sey soracagim.Belki sacma bulursunuz,bagislayin.Bu bebek sekerler ne zaman dagatiliyor.Beni aydinlatirsaniz,sevinirim:sm_confused:

kızlar bu şekerlere baktımda ben güzel bi toptancı bulup bebiş resimli biblo yada küçük patık yada süslü küçük sepet gibi bişiler bulcam arkasına küçük mıklatıs alıp silikon ile yapıştıracapım a4 kağınada kızımız adını soyadını doğum tarihini küçük küçük yazıp birer tane üstüne zımbalayacağım aynı zaman da buz dolabı süsü olarakda kullanılacak.hazıra kaçmazsam :) öle düşünüyorum.

Kizlar,bir sey soracagim.Belki sacma bulursunuz,bagislayin.Bu bebek sekerler ne zaman dagatiliyor.Beni aydinlatirsaniz,sevinirim:sm_confused:

bebişi görmeye gelenlere verilir . altın getirmeyene yok ama :roflol: dileyen bebiş mevlütündede dağıtabilir.

ay ay ay bayıldım bu kazağa yaa ne kadar güzel örmüşler ellerine sağlık kızında sağlıkla güle güle giysin inşallah

arkadaşlar aldıklarınızın hepsi çok güzel.inşallah bebişerimizi sağlıkla kucağımıza alırız onlarda cicilerini güle güle kullanırlar.
bende daha pek bişey almadım.bi bady ,bi battaniye aldım.bitane battaniyede kendim ördüm.
allahım inşallah bebişlerimizi bize sağlıkla kavuştur.

kızlarcımmm gule gule giysin yawrular insallah. teyzeleri isiracak onlarin poposunu tek tek sırnaşık şey

bizde sali gunu bebek arabasi bulduk bir tane chicconun.
araba tasima aparati ile birlikte (ana kucagi diyorlar heralde ona, yatar pozisyonda durabiliyor bebek, yenidoganlar filan kullaniyormus. ay bu terimleri karistiriyorum hep)
cok kullanisli bi setti.
arabanin agirligi ve tek elle kontrolu / kapanma ozelligi de vardi.
450 milyonmu kampanyadaymis.
nasil sizce fiyat?
bide e-bebege bakmak lazim tabi

kızlarcımmm gule gule giysin yawrular insallah. teyzeleri isiracak onlarin poposunu tek tek sırnaşık şey

bizde sali gunu bebek arabasi bulduk bir tane chicconun.
araba tasima aparati ile birlikte (ana kucagi diyorlar heralde ona, yatar pozisyonda durabiliyor bebek, yenidoganlar filan kullaniyormus. ay bu terimleri karistiriyorum hep)
cok kullanisli bi setti.
arabanin agirligi ve tek elle kontrolu / kapanma ozelligi de vardi.
450 milyonmu kampanyadaymis.
nasil sizce fiyat?
bide e-bebege bakmak lazim tabi

canım bence normal bir fiyat chicco nun modellerine çok baktım çünkü

Back