• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2009 Mart Bebişlerinin Hazırlıkları

aldıklarınız çok cici ya bayıldım valla güle güle kullansınlar sağlıkla inşallah :)
benimde 2 ayım kaldı almaya inşallah aldığımda bende resimlerini koyarım

nazancım çok güzel bu banyo küveti senden gördüm bende alıcam vallaha.maşallah.ama rengi mavi neden?belli oldumu cinsiyeti canım.

nazancım iyi günlerde kullan canım.gerçekten güzelmiş.
Ben almıycam galiba evimde kaldırcak yer bulamam sonra diye. İdare edebilirsem bakalım.

kızlar bana sanki erkenmiş gibi geliyor. bazı şeyleri almak için. belkide eskiden beri olan bir inanış derler ya 7 aylıktan önce almayın diye. ne bilim etkisinde kaldım heralde:)
ama geçen sene bir arkadaşım almamıştı ikizleri olacaktı minikler 6 aylık doğdular koştur koştur kıyafetle uğraştı zavallı annesi. canlarım ya ne miniktiler.
aldığınız şeyleri mutlu günlerde kullanın inşallah.

buda hamagi:)

1000279ti7.jpg

w640.png

Ben özellikle tecrübeli annelere birşey sormak istiyorum.Bebek ilk zamanlar yanınızda yatıyor sanırım onun için ne yaptınız beşik mi aldınız yoksa şu park yataklardan mı aldınız.Beşik güzel ama bana fuzuli geliyor bir iki ay için ne fikir öneriyorsunuz?

kızlar aman ne çalışma ne çalışma maşallahhhh sizlere herkez kıyafet alışveriş derdinde deseneze bizde hafya sonu gittikmkocişle sadece bi bakalım fiyatlr falan nedir die istanbulda oturanlar bilir irem bebeye gittik eminönündeki çok büyük ve yokk yokk herşey var yani hatta ordaki satıcıya dedimki aaa herşey var ne güzel unutma şansın yok dedim çocukta bi bebek yok abla dedi güülüştük sonra kocişe abi bebek sizden gerisi bizden demiş::):)güzel şeyler vardı çok beğendim ama internettende bakıcam şimdi lazanyanın dediği sitelere belki bişey beğenirim bişeyler almak istiorum ama nerden başlasam die düşünüorum en iyisi ay sonu başlamak artık

adasim, eminonu havuzlu handa mi bu irem bebe?
benim dusuncelerine cok guvendigim bir arkadasim da butun herseyi iki seferde toplu olarak bu irem bebe denen yerden almist.
merak ediyorum ben de cok..

Ben özellikle tecrübeli annelere birşey sormak istiyorum.Bebek ilk zamanlar yanınızda yatıyor sanırım onun için ne yaptınız beşik mi aldınız yoksa şu park yataklardan mı aldınız.Beşik güzel ama bana fuzuli geliyor bir iki ay için ne fikir öneriyorsunuz?

ben büyüyen beşik almak istiyorum...geçici olarak yatak odasında koyucam sonra çocuk odasına koyucam beşiği önceleri yatak küçük oluyor komidini oluyor..ileride komidini yatağın yanına koyuyorsun yatak tek kişilik yatak oluyor...büyüyene kadar kullanır artık... a.s

nazancım maşallah herşey çok güzel.içinde büyüsün sağlıkla inşallah.

ben daha hic bir sey almadim.
ama sagolsun teyzesi tam seneye kurban bayraminda giyebilecegi kravat / tisort ve ceketten olusan penye bir takim getirdi cumartesi.
allahım okul cocugu kıyafeti gibi supper bisi.
koyarim resmini bir ara.
ilk olaraksa sleeper alirim heralde ben.herkes cok memnun kaliyor.

ben oğlumu ilk bir yıl odamda yatırmıştım yatak odama beşik sığıyordu bir yaşına girip gece uyanmamaya başlayınca odasını ayırdık eğer odan genişse büyüyen yatak tercih edebilirsin.şimdiki bebeğimi için oğlumun beşiği yatak odama sığmıyacak bu yüzden ilk bir yıl yanımda yatıracağımdan odamıza sığacak kadar sepet beşik almayı düşünüyorum.:emir_bebek:

ben de 4lü testimiz temiz çıkınca bebeğime ilk hediyesini aldım :)
[img=http://img122.imageshack.us/img122/7296/st65271brws4.th.jpg][img=http://img122.imageshack.us/images/thpix.gif]

Back