Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar şimdi doktordan geldim bebeğimi gördüm ultrasondan hatta kalbinin atışını bile gördüm 6+2 günlükmüşüm yani doğum tarihim 20 martmış yani evlilik yıldönümümüzde dünyaya gelecek listede 1 nisan diye gözüküyorum onu 20 mart yaparsanız çok sevinirim
saol canım çok teşekkür ederim dün gece ve bu sabah çok kötüydüm ama şimdi çokkk mutluyum kalbinin attığını bile gördüm
mrb.arkadadaşlar umarım herşey yolunda gidiyordur bu aralar bende işhsızlık ve halsizlik başladı sizlerde de oluyomu?
oohh ohhhh maşallah listeye bak....Allah bereket versin Allah daha da arttırsın Allah bebek isteyen herkesin yüzünü güldürsün.....
bende döndüm tekrar buraya ufak bi tatil dönüşü....listede 28 şubat gözüküyorum ama içime doğuyor martta gelecek bebeğim ...kızlar geçenlerde bi sorun yaşadım..bir gece ağrıyla sabahladım....altta ayıptır söylemesi böyle makata doğru ....ertesi gün dr. randevum vardı o gece sabrattim ertesi gün idrar tahlili yaptırdım tam idrar analinizine göre kum döküyormuşum idrar kültürüne göre iltihap varmış....antibiyotik verdi içtim ama oda mantar yaptı ölüyorum şimdi kaşıntı ve akıntıdan...ayyy bi sorunu halledelim derken diğeri çıktı...mantar için bi öneriniz varmı ilaçlardanda korkuyorum....en kötü ihtimal yine bi krem alıcam..dr umda tatilde bu hafta....bakalım nasıl çözücez....
kızlar 7+2 yim ve maşallah hiç bulantım olmadı.lakin ven kilo verdim sizce bu normal mi? yani bundan mutluyum...balık etli olarak lakin bu bebişime zarar verir mi?
iyi bir gün geçirmek dileğiyle herkese merhaba.....hafta sonu eşim evde pek giremedim.....iştah durumunuz nasıl arkadaşlar?....benim halsizlik var ama mide bulantısı yok iştahım çok açık...böyle giderse kilo alacağım....6+1 günlüğüm bugün...bende bu hafta bebeğimin kalp atışlarını duymak için gideceğim inşallah..
ayyyy ne guzel haber...bende merak ıcındeyım 5+5 ız bugun.oncekı gıdısımde gorememıstık kalp atısını.15 gun soora gel dedı doktorum.ama endıselıyım ben cok.bıde dun bıraz kanamam oldu.doktorum yat hep dedı olmazsa ılac baslıcakmıs.nolur kızlar benım gıbı olan varsa yazsın.COK KORKUYORUMMMM
sido canım üzülme bir sürü arkadaşımız aynı şeyi yazmış doktorun çaresine bakacaktır