2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar sayfamız enkazda mı kaldı nedir kimsecikler yok artık Damla nerelerde bilen var mı.... Esmada çok yoğun çalıştığı için giremiyormuş selam söyledi size... gerçi burayada giren yok ama ben yinede söyleyeyim ...

Merhaba kızlar çok yoğun çalıştığım için gelemiyorum sizleri çok özledim ama görüyorum ki gelen giden de yok buraya hepinizi öpüyorum canlarım

kızlar bugün buğrahanı doktora götürdük(( öksürüğü geçmedi öksürdükce kusuyodu gece falan ilaçda fayda etmedi dün gece ateşide çıktı hafif bugün götürdük doktor muayene etti film istedi boğaz enfeksiyonu, bronşit ve zatürre başlangıcı var dedi ilaç antibiyotik verdi 10 gün kullanacağız 1 hafta sonrada kontrole gideceğiz kızlar görseniz zaten hiçbişey yemiyo öksürürkende direk kusuyo( doktorda aç bile olsa verin ilaçlarını yoksa iyileşemez dedi haklıda.. ilaçları düzenli kullanırsanız iyileşir dedi(( Allahım inşallah hemen iyileşir rabbim bugünümüzü aratmasın....

canım geçmiş olsun nazar değdi heralde buğrahan bu sene çok hasta oldu.okutun bişey yapın olmazsa..ilaçları içiremiyorsan iğne iste o daha iyi oluyor reyyanda ilaç içmiyor hasta olunca iğne veriyor.bir iki ağlıyor ama iyileşiyor yoksa mümkün değil o ilaçları içmiyor..çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin..

canım teşekkür ederim... bende anlamıyorum ne oldu yaa... haklısın şurup içmek istemiyo zaten şurup içmek için yemek yemiyo zorla 2 kaşık yediriyorum direk kusuyo(((( napcam şaşırdım.... reyyannaz nasıl öpüyorum sizi...

reyyan iyi çok şükür.biz yemekleri artık yoğurtla yiyoruz yani 1kase yemek 1kase yoğurt.yoğurduda kendim yapıyorum severek yiyor boyu 89 kilosuda 11buçuk oldu..belki bazılarına göre çok azdır ama benim için çok iyi..

çok sevindim buğrahanında iştahı biraz düzelmişti 11.500 kiloydu ama hasta olduğundan beri hiç yemiyor... buğrahan yemek zaten yemiyordu makarna pilav kızartma tarhana çorbası yoğurt zeytin peynir böyleydi... inşallah çabuk toparlar yemeyen çocuk çok zor çok sevindim senin adına canım..

günaydın kızlar nasılsınız bi kaç gündür giriyorum ama sayfa açık kalıyor yazamıyorum işler çok yoğun hasat geliyor artık sözleşmeli ekimlerim var onlarla uğraşıyorum damdan çıkıyorum tarlaya iniyorum tarla tokat geziyorum yoruluyorum ama seviyorum işimi
Adayı ctesi doktora götürdüm elinde bacağında gıdığında göğsünde sırtında tuhaf şeyler cıktı önce kızarıp bıraz şişiyor sonra sanki içi su toplar tarzında ama patlamayan bişeye dönüşüyor ve 2-3 gün sonra geçiyordu ama sürekli yeniliyordu kendini su çiceğimi acaba dedim ama doktor tam anlayamadı siğil olabilir dedi ama siğil gibide değil bakalım cildiye doktoruna götürücem bakalım o ne dicek kilomuz 20 boyumuz 99 cm olmuş boyuna göre iyi dedi ama dikkatli olun dedi şimdiden 4-5 hatta bazen 6 yaş kıyafetliri alıyorum valla 6 yaşına gelince kaç yaş alıcam acaba ozamanda ortak giyeriz sıpamla herhallde

huriyecim canım çok geçmiş olsun umarım biran önce atlatırsınız ben normalde iğneye filan karşı olmama rağmen bencede eğer ilaçlarını içmiyorsa iğne yaptırın biraz canı yanar ama sonunda daha çabuk iyileşir bayadır çekiyor kuzum valla onlar hasta olunca ben çok üzülüyorum hele ada hastayken ne moral kalıyor ne keyif bide onu öylece bırakıp işe gitmek yokmu çok koyuyor valla

sibelcim deryacım hoşgeldiniz valla çok özlemiştim sizleri yiğit ve rüya nasıl

esmacım kolay gelin canım sanada batuşum nasıl iyi mi bi sorun yoktur işallah

hepinizi ve tüm kuzucumlarımı öpüyorum kocaman

slm güzel anneler nasılsınız
huriyeciğim buğrahana geçmiş olsun canım inşallah hemen toparlanır ilaçlarını içmiyorsa iğne olabilir rabbim yardımcın olsun çok zor
damla adaya 41 kere maşallah batuhan 17 kilo boyuda 95 felan olmuşdur herhalde aman sağlıklı olsunlarda maşallah bu sene sadece 1 kere grip oldu oda doğum gününe denk geldi 3 gün çektik kurtulduk şimdilik bi problemimiz yok çok sıpa bi oğlum var söylediklerini anlatsam gülmekden ölürsünüz yeni bişey alayım çok güzel oldun güle güle giy diyo hiç kimse demeden nasılsın deyince iyyim sen nasılsın diyo ben gıcıklığa çoluk çocuk nasıl diyorum iyiler maşalah diyo ama bu aralar soru sorma takıntısı var anlasada beni çıldırtana kadar soruyor soruyor herşeyi soruyor telefon çalsa ne dedi noldu bi görseniz deli ediyo bazen beni

Adaya ve Batuhana maşallah anneleri ne güzel Buğrahan 11.5 kilo:)))).... Esmacım Damlacım sabah aynı ilacı iki kere kustu bende en sonunda aç verdim doktorada bişey yemiyo dediğimde aç diye vermemezlik yapma gerekirse aç ver iyileşemez yoksa demişti bugün öyle yapmak zorunda kaldım

sağolun kızlar maşallah kuzumun boğazlar kavgası gayet başarılı bi şekilde gidiyor hatta pazar günü bize kıyak geçti 11 e kadar uyudu sonra kalkmış yanıma geldi saçımda tutup annecim kalk benim karnım acıktı kahvaltı yapalım artık diyor işi güç gırtlak abur cuburu kestim ekmek vermiyorum hergün 1-2 cikolatamız var sadece çok nadirde çubuk kıraker veriyorum allah sonumuzu hayretsin sevmediği bişey yokki
artık kollarım kaldırmıyor valla ben bel fıtığı olmayacamda kim olacak
esmacım batuşumada maşallah Adadan hemen sonra batuşum geliyor sanırım ayyy o laflar yok mu benide bitiriyor valla geçen bana ışık saçarım nerde diyor kızım dedim ışık saçar ne dedim hani ışık sacarım varya o nerde dedi sonra anladımki bizimki fenere ışık saçar diyor öz türkçe konuşuyor benimki
huriyecim acil şifalar diliyorum canım sizede biran önce iyileşir işallah

batuhanda yemek konusunda çok zorlamıyo ama bazende hiç birşey yemiyo ben çok zorlamıyorum sadece sütte problemliyiz yoğurt tüketmiyo ama ayran ve cacığa bayılıyo o yüzden yoğurtdada zorlamıyorum ama çok inat bi oğlum var
kuzenlerinin yanına gittimi çok yaramaz oluyo ibrahim abisi var azdırıyo benim sıpayı kötü sözler öğretiyo o söyleyince çok hoşuna gidiyo orda zorlanıyorum gerizakalı favori kelimesi şu aralar batuhanın ne yapacam ben bu sıpayla bilemiyorum
abur cuburada çok düşkün değil ama sakız delisi olduiyide çiğniyo ama şekeri bitince yenisini istiyo

slm arkadaslar benim kızımda 17 mart doğumlu arada takip eidyorum sizi buarada tuvalet eğitime baslaıdnızmı acaba, ben bu aralar baslamayı düşünüyorum sizler bu konuda ne düşünüyrosunuz acaba alıştıran varmı varsa naısl alıştırdı bi fikir verebilirmisiniz, şimdiden teşekkürler....

Damlacım Esmacım teşekkürler...
nita85 ben henüz başlamadım sadece bezini açtığımızda bazen tuvalete girmek istiyor götürüyorum azıcık yapıyor kalanı beze ben henüz evimizi taşımadığımız düzenimiz olmadığı için başlayamadım tuvalet eğitimine... inşallah yaza öğreniriz...

günaydın kızlar
bende daha tuvalet eğitimine başlamadım canı isterse yapıyor canı istemezse yapmıyor çok üstüne düşmüyorum doktorumuzlada konuşuyorum bu konuyu sürekli oda üstüne çok gitme diyor ters tepip sonra kabızlık gb yada başka türlü ciddi sorunlara yol açabilir diyor ben yazı bekliyorum altını bağlamamayı düşünüyorum olmadı halılarıda toplarım en fazla 1 haftadada alışır diye umut ediyorum valla bezden gına geldi artık tamamen adaya çalışıyorum beziydi sütüydü bakıcısıydı sigortasıydı derken elde bişey kalmıyor

selam millet.
bende tuvalet eğitimine daha başlamadım. birkaç kez lazımlığa oturtmaya çalıştım acıyo diye kalktı,sanırım sıktı :)) klozet aparatı alıcam onunla daha rahat eder sanırım. daha sabahları hep bez dolu kalkıyor. hatta bazen gece değiştirdiğim bile oluyor..
bazen ben kaka yaptım anne değiştir diyor bazende yaptığı halde yapmadım değiştirme diyor. yani sanırım daha zamanımız var. 1 aya kadar falan başlarım herhalde artık. halılarıda kaldırırım bu süreçte :)))

Damlacım seninde dediğin gibi bezden gına geldi :)) kocam her bez alışında bak oğlum bu son ister altına yap ister üstüne almıycam diyo ama.... sonuç belli :)))

slm kızlar
buketciğim hoşgeldin
biz bezi çok az kullanıyoruz evdeyken açık ama dışarı çıkarken bağlıyoruz bir yere gidincede bağlı oluyo çünkü bazen son ana kadar sıkıp yaparken çiş diyo bizde alırken hep son olur inşallah diyoruz ama hergün aşşağıya iniyo inerken kesin bağlanıyo yatarkende bağlıyorum genelde kuru uyanıyor hemen tualete gidersek yapıyo ama yatağında uyanıp bizim haberimiz olmazsa gidince anne çiş yaptım diyo::)
yavaş yavaş tam rayına oturacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…