Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
günaydın arkadaşlar yazdamıyız güzdemiyiz belli değil eskişehirde inanılmaz bir yağmur var günlerdir devam ediyor ürünler ya hastalık kaptılar yada yağışlardan yattılar valla bu senede herşey çok pahalı olacak gibi onun dışında bizler iyiyiz çok şükür
merabalar valla malatyada çok güzel bir hava var ama kızlar benim canım çok sıkkın sude bir türlü katı beslenmeye geçemiyo ne yapacğımı şaşırdım son günlerdede büyük çişini çok az ve taş gibi sert zorla yapıyor ne yapacağımı şaşırdım bu kızın iştahını nasıl açacam ya çıldırmak üzere düşüne biliyormusunuz bugüne kadar hiç pilav yemedi
kızlarrrrrrr ben geldim:))))))))))))))) şükürler olsun rabbime evimie yerleştik eşim göreve başladı amannn Allah herkese kendi evinde sağlık huzur versin herkesin gönlünce versin herşeyi ne güzelmiş insanın evinde eşiyle çocuğuyla olması kimseye muhtaç olmaması şükürler olsun Allah bugünümüzü aratmasın.... batuşumun fotoları çok güzel çıkmı Esmacım hepinizi öpüyorum....
günaydın kızlar nasılsınız bizler iyiyiz çok şükür bi yaramazlık yok son sürat yaramazlığa devam evi boyatmayı düşünüyorum işallah bu hafta gidip bi konuşucam bakalım umarım boyacılarlada anlaşırım ve biran önce onun hengamesinide atlatırım huriyecim gözünüz aydın çok sevindim canım hem evinize hemde eşinin işine
kızlar ben doğpumdan hemen sonra spiral taktırmıştım ama son 6-7 aydır adet miktarım azaldı ve 3 haftada bir adet olmaya başladım yanı iki hafta gelmiyo temiz kalabiliyordum 3 ay önce falan doktora gittim tahliller temiz çıktı... ama bu defa adetim geçti sağlık ocağına gittim spirale baktılar yerinde kanda beta hcg ye baktılar negatif.... ebe haftaya kadar gelmezse gel bidaha bakalım kanda yine negatifse kadın doğumcuya git dedi yarın kadın doğum doktoruna gideceğim... bu konuda bi fikri olan var mı adetim neden gelmiyodur((
günaydın kızlar huriyecim çok fazla takma kafana rahat ol biraz hem eşinin işi hem yeni evinize taşınma kolay değil canım stresli günler geçirdin ondanda olabilir hcg sonucun negatifse zaten hamilede değilsindir azda olsa hemen çıkıyor çünkü benim kızımda hamileliğimde sadece 32 çıkmıştı daha çok başındaymış spral zaten bu tür adet düzensizliği yapıyor herkesin bünyeside farklı içini rahat tut canım
günaydınlar herkese nerelerdesiniz yaawwww bizler iiyiz çok şükür bi yaramazlık yok kuzum her geçen gün dahada büyüyor türlü türlü şeyler söyleyip beni çok şarşırtıyor nerden duyuyor nerden öğreniyor bilmiyorum şuanda istediği bişey olupta hayır dersem resmen yalvarıyor bana annecim lütfen lütfen diye içim parçalanıyor ama biliyorum ki izin verirsem hep isticek oyüzden hayırsa hayır o sen güldüğün zaman ben çok mutlu oluyorum annecim diyor ayyy çok güzel bişey anne olmak yaa iyiki doğurmuşum valla hayatımda yaptığım en doğru en güzel şey valla şarkı söylemeye bayılıyor durmadan şarkı ezbiliyor şugünlerde hepte çocuk şarkıları babasıyla dans etmesi fiksimiz her gece pijamasının üstüne elbisesini giyip babasıyla dans ediyor bayılıyorlar eşim benimle bukadar dans etmemiştir huriyecim sen nasılsın gittin mi doktora ne dedi umarım herşey yolundadır canım
haklısın damlacım anne olmak kadar güzel bişey yok :))) çok şükür Allah herkese nasip etsin acılarını göstermesin... ben iyiyim çok şükür geldi adetim stress taşınma telaşı yorgunluk derken sapıttı tabi :)))) buğrahanda ii sanırım tuvalet eğitimine hazır değiliz bi ara çok istekliydi o zamanda kendi evimizde değildik bi kayınvalidemde bi annemde falan düzen yok diye üstüne düşmedim şimdide ne zaman çiş var mı diye sorsam yok diyo bende üstelemiyorum... yaramazlık yapıp kızacağımızı anladığında hemen gelip ayyy diyo öpüyo babacım annecim diye diye bi kalıyo tamam annecim babacım bidaha yapma diyene kadar yüzümüzü tutup gözlerimizin içine bakıyo kızmayalım diye hiç kıyılmıyo bunlara :))))
selam millet ben geldiiim.biraz tatil iyi geldi. kaplıcalara gittik annemlerle. Anıl suyla oynamayı çok seviyo. hele havuza bayıldı. tıpasını açıp havuzun suyunu boşaltıp öyle çıkarabiliyorduk oğluşu. deniz için ne çare bulacaz bilmem. bi tıpa da denize mi koydurmalı acep düzenli olmasa da ara sıra tuvalet denemesi yapıyorum bende. kaka yaparken söylüyo yetişebilirsek koşuyoruz tuvalete ilkinde sonuna yetişti. ikincide istemedi beze yaptı ama yinede klozete oturdu. bugün tekrar oturduk... geri kalktık :))) fazla sıkmak da istemiyorum. hiç sıkıya gelemiyo kerata acıyo deyip kalkmaya çalışıyo. kaka yaparsan sifonu çekicez diyorum sifon çekmeyi çok seviyo.... henüz çiş söyleme gibi bir niyeti yok bu sıralar kendi kendine oynamaya başladı hayali oyunlar üretebiliyo çok şükür. her ne kadar çabuk sıkılsa da buna şükür diyorum çünkü bensiz hiçbir oyunu oynamıyordu.
iki gün önce sağlıkocağına götürdüm. kilosu 4 aydır aynı 14,300 boyu 88 cm
buketcim hoşgeldin... üzülme buğrahan 1 senede 1 kilo aldı seninki ii yani hem buğrahan 12 kg boyuda 89 cm... sağlıklı olsun önemli olan o...... o kadar çok hareket ediyolar ki nasıl kilo alsın çocuklar:)))))
günaydın kızlar buketim hoşgeldin canım tatilinizin iyi geçmesine sevindim hayatım kuzum nasılda eğlenmiştir işallah darısı bizim başımıza bende çok istiyorum ağustosun son haftası ordayım allah nasip ederse canım valla kızlar yese bi dert yemese bi dert bende nerdeyse yememesi için uğraşıyorum 21 kiloyuz ve 1 metreyide geçti sanırım boyumuz geçen sefer 98-99 cmdi ama şimdi uzadı kıyafetler kısa kalıyor artık çok obez değiliz boyu kaldırıyor sadece hafiften bir göbek var birde popo
slm kızlar buketciğim tatil güzel geçmiş çok sevindim canım darısı başımızza inşallah huriyaciğim hasta olmuşun gözün aydın canım damlacığım maşallah adaya boyuda kilosuda süper sakın yaşını söyle etrafa:)) batuhanda 17-18 kilo arasında evde tarttığıma göre boyuda 93dü en son tam olarak bilmiyorum doktora ve sağlık ocağına yolumuz düşmüyo şükürler olsun aslında genel bi kontrole gidelim istiyorum ama tatile gidersek inşallah tatil öncesi bi gideriz çünkü en son kontrole götürdüğümde doktorumuz kızdı hastalanınca getirin sadece diye bakalım bu sene bi bodrum yapalım diyoruz aslında kuşadası olacakdı ama annem karar değiştirdi:)))
KIZZZZZLLLLLLAAAARRRRRRR GÜNAYDIN NERELERDESİNİZ ösledim sizleri gelin artık yaaaaaaa kuzucuklarım nasıl iyiler mi bizler iyiyiz çok şükür badanaya başladık bugün ustalar gelip boyayacaklar dün gece eşyaları çektik kaldırdık yorulmuşum valla perşembeye bitecekmiş temizlikcide perşembe gelip yapıcak işallah Adada anneannesinde kalıyor kuzum gece biz eşimle evi toparladık valla şimdiden özledim kuzumu
selam millet. havalar ısındı artık. bugün canım hiçbirşey istemiyo,kahvaltıyı bile istemedi. çamaşır yıkanacak,ütüler bitecek. yemek yapılacak.... rutin işler pöff. birisi bana ilham versin enerji püskürtsün lütfen. Acaba biraz kan hapı ve supradyn takviyesine mi başlasam.
Damlacım kolay gelsin canım. ben tatile çıkmadan yaptım badanamı rahatladım. kocamla beraber salonla yatakodasını boyadık çok yetenekliyizdir :))))) tavanı da kendimiz kaplamıştık desenli straforla.
slm kızlar nasılsınız biz iyyiz batuhan beyle uğrşıyoruz gerçi ben pek iyi değilim gerginim kötüyüm fenayım işde tatile ihtiyacım var ama oda bayram sonrasıa kaldı gibi işde böyle batuhan iyi şükür yaramazlıklara son sürat devam ediyor beyfendi sağlığımız yerinde ama sabah kahvaltı yapmıyor sıpam şimdi konuştuk yiyeceksin diyorum ben gezmeye gidecem diyor yemeğini ye öyle diyorum yemeyeceğim diyo zoooorrr valla danayla uğraşmak allahdan bu aralar sütünü içiyo oda olmasa kafayı yerdim
huuu huuuuuuuu milleeettt nerelerdesiniz. 1 hafta olmuş terkedilmiş burası. herkes tatil telaşında dimi Damlacım nerelerdesin Didim hareketleniyo sen ne zaman geliyosun