merhaba kızlar nerelerdesiniz yaaa ben yine grip oldum inşallah batuya geçmez tam bahar geldi derken kaptık şifayı
batuhan çok fena oldu kızlar geçen gün bana vurdu babasıı kızdı sağolsun dayısı yürü git lan demeyi öğretmiş biz kızdıkca bize yürü git lan diyo bende çok ayı dedim kızdı, yatak odasına gitti kapıyı kapattı ne yapıyo diye içeri girdim bana defol git dedi kapı kapat dışarı çık diyo haspam çok şımartıyorlar bu sıpayı yaaaa valla sıkı bi disipline ihtiyacımız var ama nasıl bilmiyorum
merhaba kızlar nerelerdesiniz yaaa ben yine grip oldum inşallah batuya geçmez tam bahar geldi derken kaptık şifayı
batuhan çok fena oldu kızlar geçen gün bana vurdu babasıı kızdı sağolsun dayısı yürü git lan demeyi öğretmiş biz kızdıkca bize yürü git lan diyo bende çok ayı dedim kızdı, yatak odasına gitti kapıyı kapattı ne yapıyo diye içeri girdim bana defol git dedi kapı kapat dışarı çık diyo haspam çok şımartıyorlar bu sıpayı yaaaa valla sıkı bi disipline ihtiyacımız var ama nasıl bilmiyorum
canım şükret seninki size kızıyormuş bizimki bizi aştı artık geçen gün parkta bitişik inşaatda çivi çakan işçiye sinirle -tık tık yapma in- demez mi ay şok oldum.bizimki hiç bişey yemiyor ya napacam ben görenlerr aaa hiç gelişmemiş demiyolarmı boğazlayasım geliyor.
ben geldim valla huriyeciğim kimseler gelmez oldu bende geliyorum bakıyorum kimse yazmamış çıkıyorum zaten fenayım mis gibi havada grip oldum
cansudeciğim senin ufaklık cidden aşmış maşallah çok akıllı bunlar çoook rahatsız etmeseymis oda kızçeni yemezmiş azarı hahaha
günaydın kızlar
ben geldim gene 5 gün raporluydum ama şimdi daha iyiyim 4 tane belimden kortizonlu iğne yedim 6 tanede kalçamdan yedim ve biraz daha iyi oldum umarım o kitlenipte kalma durumlarım son bulure artık iğneleri özelliklede belimden vurulanları yaptırdığımdan beri çok daha iyiyim bide derbi maçının olduğu gün durup dururken dişim kırıldı ağzımda bişeyde yoktu paramparça oldu neyseki üst arka dişim ağrısı filanda yoktu :26:
doğum günü kutlayan tüm bebişlerimizin yeni yaşı hayırlı olsun iyiki doğdular