2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Damlacım çok çok sevindim çok şükür gözün aydın....
Buketcim daha nice yaşlarını göstersin rabbim nasıldı doğumgününüz kalabalık mıydı Anıl çok mutluymuştur
Bu arada bizim hediyemizde geldi Esmacım Batuşum çok teşekkürler... Esmacım sağolsun Buğrahana takım, Batuşun B kurabiyesinden ve takviminden göndermiş Buğrahan görür görmez yedi kurabiyeyi:))))) takımına ciciii dedi takvimi gösterdim batuhan kardeşin göndermiş dedim baktı bi konuşsa çok şey söylerdi eminim:)) çok sağol esmacım

Damlacım teşekkürler şükürler olsun kazandı sınavı evraklar bugün ankaraya imzaya gitti hayırlısıyl bi aksilik olmadan gelsede evimizi taşısak görevine başlasa 1.5 ayı bulurmuş gelmesi hayırlısıyla herşey güzel olur inşallah..... rabbim herkesin gönlünce versin herşeyi....

damlacım çok sevindim canım ben zaten hiç kötü birşey çıkacağını aklıma getirmiyordum ve de yanılmadığıma hem senin adına hem kendi adıma çok sevindim
Fatma senin anlattıkların da inanılır gibi değil yani böyle insan olabilirmi daha doğru böyle anne olurmu şaştım kaldım vallahi. Çok geçmiş olsun umarım hastalıklarıda atlatmışsınızdır

Bizde dün doğum günümüzü kutladık kendi aramızda eğlendik. Aslında annemler gelecekti ama babamın işi uzayınca ertelemek zorunda kaldılar. O yüzden önümüzdeki hafta gelecekler ve bir daha doğumgünü yapacağız bu yıl 2 kere olacak şanslı Liya :)) Kızıma tütü etek yaptım çok güzel oldu ama çok uğraştırdı 12metre tül gitti ve ben onları hep şerit şerit kesip bağladım düşünün yani. Ama değdi yani kabarık bir tütü etek oldu :) Bolbol resim çektim face koydum

kızlar çok sağolun dualarımız kabul oldu çok üzüldüm çok stres yaptım ama rabbim sesimizi duydu allah kimseye dermansız dert vermesin

Liya iyi ki doğdunnnnnnnn
Buğrahan bugün çok huysuz kızlar neyi var anlamadım azönce o kadar zor uyuttu ki 1 saat ağladı gözünden yaşlar nasıl akıyo nennen diyo ama yatmıyo sanırım biyeri ağrıyo grip mi olacak acaba şimdide uykusunda biraz ağladı çok huzursuz

benim kızımda oyle bugun istahsız huysuz. Su anda grip ama ondan degil sanırım dislerden. Alttaki 2 kopek disi daha cıkmadı bizim sanki onlar geliyo gibi. Sende azılar cıkıyo diyodun ondan mı acaba?

Damlacığım sonucların iyi çıkmasına çok sevindim canım dualarımız kabul oldu Allaha şükür rabbim gönlüne göre versin
huriye canım iyi günlerde giysin kusura bakmayın lütfen
fundacığım sana inanamıyorum senmi diktin cidden onu bende istiyorum banane kız doğuracağım ve o etekden giydireceğim olmadı bana dik :) artık 20 metre gerek herhalde
bize gelince oğlumda bende pazartesi sendromu yasıyoruz sabah anne diye ağlamış kimseyi istememiş en son babası kızmış hadi artık yatalım uyuyalım diye uyumus sıpam

teşekkürler canım :)
sizede geçmiş olsun dişlerindendir belki

Tamam sen kız doğur aynısından sanada yapacağım sözüm söz
Olmadı dediğin gibi sana dikerim kaç metre giderse gitsin ne olacak sanki

günaydın kızlar
nasılsınız biz iyiyiz çok şükür sadece çooooooooooooooooooooooooooooookkkk yorgunum gece gene uyuyamadım sıpam uyumadı esmacım gecenin bi köründe belkide sabaha karşı anne bıcı bıcı diye tutturdu yarın söz yapalım dedim tamam diyor gene ağlıyor anne bıcı bıcı diye hemen sen geldin aklıma

fundacım canım liyamın doğum günü kutlu olsun hayatım nice mutlu yıllara kusura bakma hayatım kendi halime düştüm sizleri unuttum

gunaydın herkese annem bu sabah gitti kızımla basbasa kaldık. Bugun biraz daha iyi gibiyim herseyin bası saglık. Kızımda cok huysuz alt kopek disleri geliyo galiba. Agzını acıp göstermiyo. Gece ara ara uykusunda agladı hep. Bi ara kalktım bezinden çiş tasmıs ustune gecmis bez fazla dolu diil ama dısa tasmıs. Ee yatıs tarzını bi görseniz. Erkek olsa yandan yapmıs tasırmıs dicem cok yetenekli cok:) 5 numara bez kullanıyoruz yıne de tasıyo kaka ve cisler anlamadım gitti

günaydın kızlar nasılsınız biz iyiyiz şükür herzamanki haller:)))
geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize teşekkürler... Fatmacım sanırım dişlerindende oluyo eli ağzından çıkmıyo en arkaya parmağını sokuyo çiğniyo sürekli ne çok ağrıyo kimbilir((( bi çıksada kurtulsa yavrum... bide şu işimiz olsa 3 hafta sonra falan belli olacakmış hayırlısıyla inşallah bi sorun olmaz kızlar yaa....

Buketcim daha nice yaşlarını göstersin rabbim nasıldı doğumgününüz kalabalık mıydı Anıl çok mutluymuştur
amin canım sağolasın. 15-16 kişi vardı doğumgünümüzde. çok güzel geçti ,yaptıklarım çok beğenildi çok mutlu oldum. Anıl mest oldu coştu, face e koyarım fotolarını.

Fundacım Liyacığımın doğumgününü kutluyorum canım. nice mutlu güzel seneleri olsun inşallah. maharetini göstermişsindir eminim becerikli dünürüm. daha bakamadım fotolara. öpüyorum güzel yanaklarından prensesimin.

geçmiş olsun canım kıyamam çok zor o dişler çabucak çıksa bari

Tamam sen kız doğur aynısından sanada yapacağım sözüm söz
Olmadı dediğin gibi sana dikerim kaç metre giderse gitsin ne olacak sanki
bende istiyorum bende bendeeeee

Allah kavuştursun canım. az da kalsa faydası olmuştur annenin.
bezi 5 numara kullanıyorsun bol geliyorsa belki ondanda taşabilir.

herşey gönlünüzce olsun canım. inşallah.

yaaa buketim bende isterim fotoları iyiki bi faceniz var :84:
hastalık filan girince araya hiç kocişlede konuşamadım şu face işini ogün bi bahsettim kaldı orda ama en kısa zamanda halletmem şart oldu artık kuzucuklarımı bende görmek istiyorum yaaa

selam kızlar nasılsınız??
fatmacım güle güle kullansın ecrın eylül..annenin gitmesine üzülmüşsündür.gelince seviniyor gidince üzülüyor insan..
damlacım sonuçların iyi çıkmasına çok sevindim gözün aydın..
bu arada kızlar haftasonu caiillounun gösterisine götürdük reyyanı nasıl mutlu oldu anlatamam sevincinden ağladı resmen çok güzeldi.sonrada antalyaya gidip geldik 1günlüğüne değişiklik oldu kuzuma.

Canım benim çok teşekkür ederim
Fotoları bekliyorum canım sakın ihmal etme :)
Liya da seni kocaman öpüyormuş
Sende kız doğur sanada söz yapacağım benim için zevk olacak inanki

herkese selammm
bizde bugün sağlık ocağına gittik geldik çoktandır sağ bacağımda bir ağrı oluyordu acaba dedim romatizmadanmıdır kan tahlili aldılar akşam üzeri sonucu alacağım bakalım neymiş. Yaşlandım artık yaşlandım romatizmalarım azdı sanırım

oh ne güzel eğlenmiştir kuzum
arada bir iyi oluyor böyle çocuklara değişiklik sıkılıyorlar ne yapsınlar haklılarda biz kocaman insanlar bile bunalıyoruz evde onların enerjileri daha fazla tıkılıyorlar eve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…