2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kalabalık olunca daha çabuk konuşuyo çocuklar muhteremcim inşallah sana bu sevinci hemencik yaşatır yakışıklı....

muhteremciğim canım ne güzel olmus adana seyahati ooohh hem hasret gider hem gez toz dargeçidi unut ama fazlada unutma tekrar oraya döneceksin
fatmacığğlım canım hastalık çok zor ben daha bugün nefes alabiliyorum onuda dün aksam ve sabah batunun damlasından sıktım ancak öyle bu duruma geldlm işden izin alamıyorum çok yoğun eğitim var eve gidince annelikde izin vermiyo bide hastalığın ilk günü hem adet oldum hem batunun doğum günüydü 35 kişi ağırladım ben hiçbir hastalığımda dinlenebildiğimi hatırlamıyorum canım yine şükret evdesin kızınla beraber uyuyabiliyorsun ben pazar dinlenirim diyordum ama o günde batu uyıyunca ancak 35 kişinin batırdığı evimi temizledim
huriyeciğim canım hediyen hazır ama sen nerdesin denizliyemi yoksa afyonamı göndereyim

esmacım rabbim sana gerçekten kolaylık versin canım...biz denizlideyiz şuan denizliye gönderirsen sevinirim... bu arada şimdiden batuhana ve sana teşekkür ederim hediyeniz için canım....

tamam canım inşallah bugün kargoya vereceğim kusura bakmayın yoğunlukdan böyle oldu canım cumarteside tam gün çalışıyor olacağım iyi günlerde sağlıkla kullansın

yoğun bir şekilde doğumgünü hazırlıklarındayım. şu an elmalı pastamı fırına attım. tuzlu kurabiyeyi hazırlıyorum,unum bitti,kocişi tekrar gönderemem markete çünkü az önce malzeme aldırdım ama unun biteceği aklıma gelmemişti :KK43:
Anıl uyudu. belki birazdan gider alırım,belki de pohaçaları yarın yaparım. bugün sadece yufkalı böreği yaparım bilmiyorum. psikolojime bağlı herşey:KK35:
yarın pazara da gidilecek pöffff..
sanırım 15 kişilik bir doğumgünü olacak. pasta dedesinden geri kalanı elimden ne gelirse artık. kimseyi zehirlemeden sağ-salim atlatalımda :KK62::KK60::KK52:

kolay gelsin buketcim zehirlemezsin marifetini gösteriyosundur eminim çok güzel olacak herşey.... bizim doğumgünümüzde bi gelse kutlasak :))))

tamam canım inşallah bugün kargoya vereceğim kusura bakmayın yoğunlukdan böyle oldu canım cumarteside tam gün çalışıyor olacağım iyi günlerde sağlıkla kullansın

lütfen esmacım ne kusuru doğumgünü hastalık iş..... bu yoğunluğun içinde bize vakit ayırman bile benim için en büyük hediye canım benim....

buketciğim eminim hepsi birbirinden güzel oluyordur canım allah kolaylık versin ayy valla çok şanslısınız ben gece yarılarına kadar pasta yaptım nası güzel evdesinlz rahat rahat yapın valla

son azıları çıkan bebişler var mı.... buğrahanın çıkıyo geçen gün gördüm yavrumun huzursuzluğu ondanmış:KK59::KK59: neyse yaz gelmeden hepsi çıkar inşallah yazın sıcakta daha zor olur.... dün çok kızdırdı beni sürekli vurdu saçlarımı asıldı nasıl canımı yaktı bende kızdım eline vurdum yarım saat ağladı kucakla sev beni diye yalvardı canım gitti tabi öyle yapıncada ama bazen azıyo zevk alıyo canımı acıtmaktan:KK50::KK50:

Son düzenleme:
Selam kızlar...biz de daha çıkarmadık arkadaki azıları daha çıkmayada çalışmıyorlar henüz vaktimiz var demekki..Bizde hafif bi grip atlattık yemeden içmeden kesilmiştik düzelmeye başladık..
Hasta bebişlere tekrardan geçmiş olsun..
Bakıyorumda bir yandan da d.günü hazırlıkları..kimi kutladı kimi kutluycak..ne güzel bir heyecandır o..bende hele bi mart girsin başlarım düşünüp tasarlamaya..
bu arada bizde emziği bırakmaya çalışıyoruz 2 gündür vermiyorum..vermiycemde o emzik yüzünden hiç yemek yemiyordu hemen takıyordu onu ağzına bende dün sabah kızdım çok az ucuna acı oje sürdüm aldı acı dedi öğürdü biraz kustu acımadım vermedim tekrar..daha öncede yapmıştım acıyıp vermiştim başka emzik..yemekten kesildi çocuk bikaç gün daha sıkıntı çekeriz sonra alışırız diye umuyorum inşallah öyle olur..parmak emmesinide ben acı ojeyle bıraktırmıştım..üzülüyorum halinede ama başka türlü bırakmıyordu..bir emizğini kopardım bi sabah koptu dedim öğlene kadar dayanabildik ağlamasına dayanamadım verdim.bu defa kararlıyım vermiycem.:KK20:
Bütün bebişleri ve annelerini öpüyoruz..

İyi geceler herkese , Efe nin yemek yeme sorunu kalkıyor gibi en azından beni bağırttırmadan yiyor. Demekki çocuk kalabalık istiyormuş birde ilk defa bugün beni öptü :)) belki sizin için sıradan olabilir ama öpmeyi kendi yanağını öptürmek olarak biliyordu öpmüyordu kimseyi :) ama öğrenmiş kuzeninden ve öptü. Bakalım haftaya Dargeçitte tek kalınca napacak garibim :KK43:

Birde yarın saçlarımı kestirmeye gideceğim şöyle kısa bir küt ama kararsızım :) sizce napsam ?
Kısa saç en son ünv. kullanmıştım ama artık tek şekil toplamaktan bıktım bari açık kalır diye düşünüyorum bakalım artık :)

Bu arada Efe kendi kendine uyuyor yanı evde başlamıştım kendi halinde uyutmaya burda gündüz uykusuna da kendi yattı 2 gecedirde uykucu teyzesinin koynunda uyuyor bende deliksiz uyuyorum :))))

Anıl iyi ki doğdun yakışıklım annesinin gözbebeği daha nice nice senelere..... Buketcim rabbim daha nice yaşlarını göstersin inşallah.....

selam herkese bugun annemle dr a gittik sinuzit farenjit ve bronşit olmusum ayrıca anemi varmıs bol bol dinlen dedi dr ne mumkun dinlenmek. Salı sabah annem donuyo ckaleye. Bugun kızımı teyzesiyle bırakıpta gittik dr a. Hastane yolunda kızım puset ve bebek cantası olmadan yurumek nasıl iyi geldi anlatamam. Cok yorulmusum ben. 2 senedir ilk kez benden baska biri teyzesi uyuttu altını degistirdi. 2 yıldır hep ben bakıyorum ben ilgileniyorum. Eminim calısan anne olmak cok zordur ama evde olup sadece cocukla hemde herseyiyle tekbasına ilgilenmek inanın bir o kadar zor ve yıpratıcı. Tuvalette duşta yatakta yemekte heryerde yapısık ikiz gibi yasamak cok yıpratıcı. Insan nefes almak istiyo bazen. Yarın kızımı ananesine bırakıp esimle 2 senedir ilk defa basbasa dısarı cıkıcaz. Bırbırımıze vakit ayırıcaz.:KK17: simdiden cok heyecanlıyım. Seneye kızımı haftada 3 gun yarım zamanlı krese yolluycam fikrim degismezse. Bu arada kızıma lazımlık aldık banyoya koyduk ben tuvalete gırınce pantolonunu indirip yere oturuyo ciş diyo. Arada oturtup ön calisma yaparız tuvalet egitimi icin. Altına kaka yaptıgında kaka dıye bezını gosteriyo uzun suredir. Ama lazımlıga ancak yaz gelince bezsiz oturmaya baslarız henuz havalar soguk. Bide bizim hediyelerimiz geldi. Reyyannaz ve gul teyzesi kızıma cok guzel ciciler yollamıs cok begendik. Onlara cok tesekkur ederiz. Buraya foto eklemeyi bilmiyorum ama face e ekleriz fotograf. Bizim hediyemizde veliefe ye ulasmıs. :KK62:

Son düzenleme:
Fatmacım çok geçmiş olsun tek başına çocuk büyütmek elbette çok zor....... hediyeler birbirimize ulaşmaya başladı ne güzel Batuş ve Esmacımda bizim hediyemizi göndermişler yarın elimizde olur inşallah:KK8: çok güzel oluyo bu hediyeleşme ben çok mutluyum hiç tanımadığımız arkadaşlarımızdan belki birgün görüşecek olduğumuz arkadaşlarımızdan hediyeler çok mutluluk verici.... ilk hamile olduğumuzu öğrendiğimizden bu yana kimseyle paylaşmadıklarımızı burda paylaştık kimseye söyleyemediklerimizi birbirimize söyledik çünkü.... neyse bebişlerin hediyesi geliyo kızlar eeee biz ne yapacağız bizim başımız kel değil ya:KK9: anneler günündede yapalım mı bu projeyi ne dersiniz:KK8::KK8:

günaydın kızlar ben geldimmmmmm
sonuçlar temiz çıktı ankarada bi özel düzen lab. da yaptırdım bide gazi tıpta yaptırdım ikisindede negatif çıktı ama öldüm öldüm dirildim resman sonuçları alana kadar bizim burdaki tıp fakültesinin halt yemesi çıktı o 1 haftam nasıl geçti anlatamam size bi yandan Adayı düşünüyorum bi yandan ailemi ayyyy çok zordu allah kimsenin başına vermesin böyle şeyler çok zor günlerdi ama neyseki sonuç iyi ama çok yoruldum hem zihinsel hem fiziksel büyük bi yorgunluktu neyseki herşey geride kaldı :KK16: :KK16:

buketim hem senin doğum günün hemde Anılımın doğum günü kutlu olsun nice mutlu yıllara herşey gönlünüzce olsun arkadaşım bu arada hiç 32 göstermiyorsun kimseye deme yaşını nazar değer valla :nazar::nazar::nazar:

huriyecim eşinin sınavı kazanmasına çok sevindim gözünüz aydın hayatım

fatmacım yazdıklarını okuyunca hayrete düştüm nasıl insanlarmış onlar yaa nasıl bi mantıktır bu anlamadım
ayrıca çok geçmiş olsun canım umarım biran önce iyileşirsin

esmacım sizinde iyileşmenize çok sevindim canım askeriye konusunda çok haklısın valla Ada da Batuş gibi emirler yağdırıyor ama ben -misin lere alıştırmaya çalışıyorum sürekli al ver yap gel git dediğinde verirmisin gelirmisin alırmısın demesini istiyorum yavrum dili döndüğüncede demeye çalışıyor :KK9:

günaydın kızlar ben geldimmmmmm
sonuçlar temiz çıktı ankarada bi özel düzen lab. da yaptırdım bide gazi tıpta yaptırdım ikisindede negatif çıktı ama öldüm öldüm dirildim resman sonuçları alana kadar bizim burdaki tıp fakültesinin halt yemesi çıktı o 1 haftam nasıl geçti anlatamam size bi yandan Adayı düşünüyorum bi yandan ailemi ayyyy çok zordu allah kimsenin başına vermesin böyle şeyler çok zor günlerdi ama neyseki sonuç iyi ama çok yoruldum hem zihinsel hem fiziksel büyük bi yorgunluktu neyseki herşey geride kaldı :KK16: :KK16:

cok sevindim canım gozunaydın. Rahat ol artık allah kimseyi evladıyla sevdikleriyle sınamasın

kolay gelsin buketcim zehirlemezsin marifetini gösteriyosundur eminim çok güzel olacak herşey.... bizim doğumgünümüzde bi gelse kutlasak :))))
canım benim tahmin ettiğin gibi çok güzel oldu hepsi.

buketciğim eminim hepsi birbirinden güzel oluyordur canım allah kolaylık versin ayy valla çok şanslısınız ben gece yarılarına kadar pasta yaptım nası güzel evdesinlz rahat rahat yapın valla
Esmacım evde de olsan aynı canım hiç bitmiyo iş-güç.

İyi geceler herkese , Efe nin yemek yeme sorunu kalkıyor gibi en azından beni bağırttırmadan yiyor. Demekki çocuk kalabalık istiyormuş birde ilk defa bugün beni öptü :)) belki sizin için sıradan olabilir ama öpmeyi kendi yanağını öptürmek olarak biliyordu öpmüyordu kimseyi :) ama öğrenmiş kuzeninden ve öptü. Bakalım haftaya Dargeçitte tek kalınca napacak garibim :KK43:

Birde yarın saçlarımı kestirmeye gideceğim şöyle kısa bir küt ama kararsızım :) sizce napsam ?
Kısa saç en son ünv. kullanmıştım ama artık tek şekil toplamaktan bıktım bari açık kalır diye düşünüyorum bakalım artık :)

Bu arada Efe kendi kendine uyuyor yanı evde başlamıştım kendi halinde uyutmaya burda gündüz uykusuna da kendi yattı 2 gecedirde uykucu teyzesinin koynunda uyuyor bende deliksiz uyuyorum :))))
Çok sevindim Muhteremcim. memleket havası yaradı Veli Efeye. iyiki gitmişsin.

Anıl iyi ki doğdun yakışıklım annesinin gözbebeği daha nice nice senelere..... Buketcim rabbim daha nice yaşlarını göstersin inşallah.....
amin canım benim. inşallah ömürleri uzun-mutlu-sağlıklı olur kuzularımızın.

selam herkese bugun annemle dr a gittik sinuzit farenjit ve bronşit olmusum ayrıca anemi varmıs bol bol dinlen dedi dr ne mumkun dinlenmek. Salı sabah annem donuyo ckaleye. Bugun kızımı teyzesiyle bırakıpta gittik dr a. Hastane yolunda kızım puset ve bebek cantası olmadan yurumek nasıl iyi geldi anlatamam. Cok yorulmusum ben. 2 senedir ilk kez benden baska biri teyzesi uyuttu altını degistirdi. 2 yıldır hep ben bakıyorum ben ilgileniyorum. Eminim calısan anne olmak cok zordur ama evde olup sadece cocukla hemde herseyiyle tekbasına ilgilenmek inanın bir o kadar zor ve yıpratıcı. Tuvalette duşta yatakta yemekte heryerde yapısık ikiz gibi yasamak cok yıpratıcı. Insan nefes almak istiyo bazen. Yarın kızımı ananesine bırakıp esimle 2 senedir ilk defa basbasa dısarı cıkıcaz. Bırbırımıze vakit ayırıcaz.:KK17: simdiden cok heyecanlıyım. Seneye kızımı haftada 3 gun yarım zamanlı krese yolluycam fikrim degismezse. Bu arada kızıma lazımlık aldık banyoya koyduk ben tuvalete gırınce pantolonunu indirip yere oturuyo ciş diyo. Arada oturtup ön calisma yaparız tuvalet egitimi icin. Altına kaka yaptıgında kaka dıye bezını gosteriyo uzun suredir. Ama lazımlıga ancak yaz gelince bezsiz oturmaya baslarız henuz havalar soguk. Bide bizim hediyelerimiz geldi. Reyyannaz ve gul teyzesi kızıma cok guzel ciciler yollamıs cok begendik. Onlara cok tesekkur ederiz. Buraya foto eklemeyi bilmiyorum ama face e ekleriz fotograf. Bizim hediyemizde veliefe ye ulasmıs. :KK62:
geçmiş olsun canım. inşallah güzel bir vakit geçirirsin,çocuksuz bir gün aslında gerçekten gerekiyo. dediğin gibi 24 saat ilgilenince bazen bunaltıyo birey olduğumu unutuyorum sadece anneyim sanki ama haksızlık bu mola şart. :KK59:

buketim hem senin doğum günün hemde Anılımın doğum günü kutlu olsun nice mutlu yıllara herşey gönlünüzce olsun arkadaşım bu arada hiç 32 göstermiyorsun kimseye deme yaşını nazar değer valla :nazar::nazar::nazar:
Kankimcim sağol canım. zaten kendimde inanmıyorum 32 olduğuma :KK16:
anneannemin bir sözü vardı. çocuğun çocuğu olurmu derdi bana bakıp ama YAPTIM OLDU :KK60::KK60::KK60:

Asıl yazacağım şeyi unuttum ben ama :KK69:
dün hiç açmadım pc yi. bugünde açar açmaz buraya daldım.
Damlacım haberin gelmiştir diye umarak baktım ve ÇOOK ŞÜKÜR allah korktuğun yere uğratmadı. dualarımız kabul oldu canım. bide tıp fakültesi yani en güvenilir yer olması lazım. bir insanın hayatıyla nasıl oynuyorlar. zaten bu devirde hiçbir zaman tek doktorla kalmamak lazım gezmek şart.
gözünaydın canım derin bir oooh çek. Son olsun artık olumsuzlukların,bitsin gitsin..

X