tamam canım inşallah bugün kargoya vereceğim kusura bakmayın yoğunlukdan böyle oldu canım cumarteside tam gün çalışıyor olacağım iyi günlerde sağlıkla kullansın
günaydın kızlar ben geldimmmmmm
sonuçlar temiz çıktı ankarada bi özel düzen lab. da yaptırdım bide gazi tıpta yaptırdım ikisindede negatif çıktı ama öldüm öldüm dirildim resman sonuçları alana kadar bizim burdaki tıp fakültesinin halt yemesi çıktı o 1 haftam nasıl geçti anlatamam size bi yandan Adayı düşünüyorum bi yandan ailemi ayyyy çok zordu allah kimsenin başına vermesin böyle şeyler çok zor günlerdi ama neyseki sonuç iyi ama çok yoruldum hem zihinsel hem fiziksel büyük bi yorgunluktu neyseki herşey geride kaldı
canım benim tahmin ettiğin gibi çok güzel oldu hepsi.kolay gelsin buketcim zehirlemezsin marifetini gösteriyosundur eminim çok güzel olacak herşey.... bizim doğumgünümüzde bi gelse kutlasak :))))
Esmacım evde de olsan aynı canım hiç bitmiyo iş-güç.buketciğim eminim hepsi birbirinden güzel oluyordur canım allah kolaylık versin ayy valla çok şanslısınız ben gece yarılarına kadar pasta yaptım nası güzel evdesinlz rahat rahat yapın valla
Çok sevindim Muhteremcim. memleket havası yaradı Veli Efeye. iyiki gitmişsin.İyi geceler herkese , Efe nin yemek yeme sorunu kalkıyor gibi en azından beni bağırttırmadan yiyor. Demekki çocuk kalabalık istiyormuş birde ilk defa bugün beni öptü :)) belki sizin için sıradan olabilir ama öpmeyi kendi yanağını öptürmek olarak biliyordu öpmüyordu kimseyi :) ama öğrenmiş kuzeninden ve öptü. Bakalım haftaya Dargeçitte tek kalınca napacak garibim
Birde yarın saçlarımı kestirmeye gideceğim şöyle kısa bir küt ama kararsızım :) sizce napsam ?
Kısa saç en son ünv. kullanmıştım ama artık tek şekil toplamaktan bıktım bari açık kalır diye düşünüyorum bakalım artık :)
Bu arada Efe kendi kendine uyuyor yanı evde başlamıştım kendi halinde uyutmaya burda gündüz uykusuna da kendi yattı 2 gecedirde uykucu teyzesinin koynunda uyuyor bende deliksiz uyuyorum :))))
amin canım benim. inşallah ömürleri uzun-mutlu-sağlıklı olur kuzularımızın.Anıl iyi ki doğdun yakışıklım annesinin gözbebeği daha nice nice senelere..... Buketcim rabbim daha nice yaşlarını göstersin inşallah.....
geçmiş olsun canım. inşallah güzel bir vakit geçirirsin,çocuksuz bir gün aslında gerçekten gerekiyo. dediğin gibi 24 saat ilgilenince bazen bunaltıyo birey olduğumu unutuyorum sadece anneyim sanki ama haksızlık bu mola şart.selam herkese bugun annemle dr a gittik sinuzit farenjit ve bronşit olmusum ayrıca anemi varmıs bol bol dinlen dedi dr ne mumkun dinlenmek. Salı sabah annem donuyo ckaleye. Bugun kızımı teyzesiyle bırakıpta gittik dr a. Hastane yolunda kızım puset ve bebek cantası olmadan yurumek nasıl iyi geldi anlatamam. Cok yorulmusum ben. 2 senedir ilk kez benden baska biri teyzesi uyuttu altını degistirdi. 2 yıldır hep ben bakıyorum ben ilgileniyorum. Eminim calısan anne olmak cok zordur ama evde olup sadece cocukla hemde herseyiyle tekbasına ilgilenmek inanın bir o kadar zor ve yıpratıcı. Tuvalette duşta yatakta yemekte heryerde yapısık ikiz gibi yasamak cok yıpratıcı. Insan nefes almak istiyo bazen. Yarın kızımı ananesine bırakıp esimle 2 senedir ilk defa basbasa dısarı cıkıcaz. Bırbırımıze vakit ayırıcaz.simdiden cok heyecanlıyım. Seneye kızımı haftada 3 gun yarım zamanlı krese yolluycam fikrim degismezse. Bu arada kızıma lazımlık aldık banyoya koyduk ben tuvalete gırınce pantolonunu indirip yere oturuyo ciş diyo. Arada oturtup ön calisma yaparız tuvalet egitimi icin. Altına kaka yaptıgında kaka dıye bezını gosteriyo uzun suredir. Ama lazımlıga ancak yaz gelince bezsiz oturmaya baslarız henuz havalar soguk. Bide bizim hediyelerimiz geldi. Reyyannaz ve gul teyzesi kızıma cok guzel ciciler yollamıs cok begendik. Onlara cok tesekkur ederiz. Buraya foto eklemeyi bilmiyorum ama face e ekleriz fotograf. Bizim hediyemizde veliefe ye ulasmıs.
Kankimcim sağol canım. zaten kendimde inanmıyorum 32 olduğumabuketim hem senin doğum günün hemde Anılımın doğum günü kutlu olsun nice mutlu yıllara herşey gönlünüzce olsun arkadaşım bu arada hiç 32 göstermiyorsun kimseye deme yaşını nazar değer valla