2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

damlacığım hayırlı haberlerini bekliyoruz canım inşallah birsey çıkmayacak canım dualarımız seninle iyi yürekli arkadasım
huriyeciğim saol canım evet daha iyi kuzum kahvaltıda yapmısdı sabah sonunda
fundacığım hosgeldin canım nasılsın bizde haftaya gideceğizz ankaraya valla hiç gözüm yemiyor gidip gelmeyi bide biz düğün için gidiyoruz çok yoğun bi 4 gün beni bekliyor zaten yoğundum ekstradan yoğun olacağım

kızlaaaaaaaaar 32 yaşımı dolduruyorum bugün ama bana haala 20 küsür gibi gelyoooo bi sürpriz pasta getiren olsada yesem

buketciğim canım doğum günün kutlu olsun bekle beni yarım saatten oradayım pastamla geliyorum haaa bu arada çayıda demleyiver

burcu canım hediyelerimiz geldi çoook teşekkür ederiz canım sanada asya hepsi çok güzeller en kısa zamada fotolarını çekip koyacağım canım

güle güle kullanın güzelim sağlıklı günlerde inşallah.
çok geçmiş olsun ya kıyamam kuzucum doğum gününde pek bişey anlayamamıştır allah sağlık güç versin ikinzede

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun damla allah yardımcın olsun inşşallah sonuçların iyi çıkar

günaydın güzel anneler nasılsınız bakalım
biz daha iyyiz oğlusumun keyfi yerinde dün aklına banyo yapmak bile geldi ama yıkamadım tabiki
kızlar benim sıpa hastalanınca emir vermeyi çok sevdi bide ne isterse yapıldı ya şimdi git gel al ver hep komut seklinse söylüyo kendimi askeriyede hissediyorum bazen yani sadece sağa ve sola dönü demiyo düşünün

günaydınnnnn... esmacım hasta olunca huyu suyu değişiyo bu sıpaların :)))) amann tek sağlıklı olsunlar....

saol canım hoşbulduk
Çok şükür iyiyiz biz hava değişiminden liya hastalanırmı dedim ama bir sorun olmadan döndük
gözüm yemiyor deme kafan dağılır hem düğünmüş bak telaş fazla olur haklısın ama tatlı telaşlar bunlar git gez eğlen enerji depolayarak gel inş.
kızlaaaaaaaaar 32 yaşımı dolduruyorum bugün ama bana haala 20 küsür gibi gelyoooo bi sürpriz pasta getiren olsada yesem
iyiki doğdun buketimmmm
sen gel buraya ben sana bi pasta değil sofra donatayım gülüm
batuşumun iyi olmasına çok sevindim
Askeriye olaylarınada çok güldüm

günaydın güzel anneler nasılsınız bakalım
damlacığım seni çok merak ediyorum hayırlı haberlerle gel inşallah canım merakta ]bırakma bizleri

fundacığım cidden askeriye gibi oldu ev kucama al diyo alıyorum sonra git diyo yürü yani yürüyorum istediği yer değilse oraya diiil pekl deyip diğer yöne gidiyorum otur diyo oturuyorum kalk diyo kalkıyorum dün telefonumu getirmiş ben toyatayı istiyorum diyo reklam videosunu istiyo sıpa

gunaydın herkese epeydır giremedim gecen hafta ptesi bursaya gittin pazar donduk. Cok hastayız kızımla aslında hic istemiyorum bursaya gitmeyi esimin ailesiyle takılmayı cunku cok garip insanlar ama yarıyıl tatili diye kızımın kuzenlerı kayınvalidemde toplandı. Kızımda cocuklarla oynasın istedim bize degisiklik olur dedim tum iyimserligimi kullanıp gittim. Gece yarısı bursaya vardık esim bizi bıraktı dondu. Varya psikolojim altust oldu. Hele gorumcemlerin cocuklarıyla ilgilenis tarzları beni alt ust etti. Afrikaya gtsem ordaki cocuklara ancak bu kadar uzulurdum herhalde. Cocuklara gecistirme amaclı yemek yediriyolar, buzdolabından su iciriyolar, ayaklarında corap yok incecik giydiriyolar cocuklar surekli altlarını ıslatıyo hep hastalar umurlarında degıl. Ustelik gorumcemin biri su cicekli kizını alıp sehir dısından bursaya geldi. Buda yetmezmis gıbı o cocugu uludaga cıkarmaya kalkıstı engel oldum benle kalsın dedım. Kayınpederım hic kombıyı yakmadı cimrılıkten resmen titredik evde ekmek bitti diye bagırıyo adam. Insan su icmeye cekiniyo. Ve sonuc olarak mahvolduk cok hastayız:2: nefes alacak gucum yok. Allahtan ayrı sehırdeyiz. Kızım kalabalıktan sıkıldı bunaldı. 1 catı altında 30 kisi 10 tanesi cocuk yarıldım resmen bıdaha bayrama zor gorurler yuzumu cok doluyum saskınlık icindeyim. O cocukların halinı gordukce sizi dusundum cocugunun her anına her lokmasına her kelımesine onem veren siz anneleri. Oyle avuttum kendimi. Sımdı her kızımın burnu akıp oksurdugunde her basım agrıdıgında daha cok nefret ediyorum onlardan.. Allah benden uzak etsin onları

bu arada esmacım size de gecmis olsun umarım daha da iyi olursunuz kısa surede. Damlacim insallah tahliller temiz cikar dualarım seninle..

hosgeldin fatmacığım batu iyilesti allaha şükür kısa sürdü ama zorladı beni allahdan gittiğim doktorun tedavisini uygulamadım bosa ilac içmiş olacakdı oğlum
esinin ailesine gelince ne diyeceğimi bilmiyorum orada senin yerinde olsam yorum yapmadan döğüsmeden yasayamazdım galibaheleki söz konusu çocuklarsa susayım desemde susamıyorum allah akıl fikir versin ne diyim ben günlük 500 ml süt içireceğim diye savas veriyorum etini yumurtasını yemezse aç kalmısım gibi hissediyordum 2 gün birsey yemedi ne yer acaba diye peşinde kostum seninkiler çok rahatmıs bazı konularda ben kendime diyordum çokmu rahatım diye benim kaygana çok pimpirikli ben ona göre ragatım ama seninkiler exxtra rahatmıs

fatmacım çok geçmiş olsun ben anlamıyorum bu derece rahat olan insanları nasıl vicdanları elveriyor bizler bir kaşık yediririm diye peşinde koşarız ne insanlar var....
Damlacım güzel haberlerini bekliyoruz hayırlısıyla...
kızlar eşim sınavı kazandı şükürler olsun rabbime... belgelerin imzası gelmesi falan 1 ayda anca olurmuş 1 aya inşallah başlayacak söylenene göre... hayırlısıyla taşınsak yerleşsek eşim görevine başlasa..... çok zor kızlar yaa rabbim bugünümüzü aratmasın... buğrahan gezmek istiyo dışarı çıktığımızda illaki bişeyler istiyo istediğini yapmadan yada almadan geçemiyo insan birinde olmasa birinde yapılıyo... iş olmayınca parada olmuyo para olmayınca hiçbişey yapılmıyo.... Allah herkesin yardımcısı olsun.... çok şükür bugünümüze....

Fatmacım bahsettiklerine şaşırdım kaldım canım. Ama gerçektende bilmediğimiz-görmediğimiz yerlerde ne hayatlar var.. onlara göre bu da bir düzen demekki... ama halimize şükür demek geldi içimden :13:
geçmiş olsun datlım inşallah çabuk atlatırsınız.

cok hastayım kızlar tumgun nefes almakta bile zorlandım benim hasta olmam bisey degil kızımla ilgilenememek beni kahretti. Oglen 4 saat falan uyuduk kalktım gram halim yok nefes bile alamıyorum kızımın yemek saati gecmis yemek yedirmeye halim yok kızımın bezi taşmıs aglayarak annemi aradım cagırdım yarın erkenden ckaleden geliyo. Benimle diil gel kızımla ilgilen. Ben kızıma yemek yediremiyorum diye uzulurken esimin ailesinin tavırları cocuklarına ilgisizlikleri dusundukce dahada cileden cıkarıyo beni. Her laflarında bosver cocuktur yapar her cocuk ayni kalın giydirme soguga alıssın yemek konusunda cok ozenme maksat karnı doysun. Hele hele nasıl bir dondurucu soguk vardı bursada carsıda gezerken gorumcemin kızı pusetınde uyudu ustu incecik acıdım kızımın yedek battaniyesini verdim al ört dedim yok alıssınmıs. Ertesı gun cocuk kusarak uyandı. Allahım sen akıl fikir ver. Cocuklara yazık ya icim acıyo. Anlattıkca cileden cıkıyorum. Inanın psikolojim bozuluyo. Daha dunyaya getırmeyi bile dusunmedigim 2. Cocugumu dogurunca kızıma ben hastanedeyken kim bakar onların eline duserse diye dusunuyorum uzuluyorum dusunun siz bendeki psikolojiyi

Kızlar ben Adanaya geldim bu sabah itibariyle medeniyet gördük :)) Sabah 1 haftalık madeniyet turumuza parkta başladık . Efeyi gördükçe içim acıdı yavrum ne kadar herşeye çığlık attı sevindi. Kuzeni aynı yaşta kaykay diyip kendi kendine kayarken Efe daha yeni alıştı. Allah beni en kısa zamanda kurtarsın Dargeçitten ...

Birde burda kalabalık yaşıyoruz annmeler dayımlar filan sanki efe konuşacakmış gibi . Bakalım haberleri ara ara veririm . Herkese iyi geceler öpüldünüz . Ben yarın çarşı pazar altüst edeceğim :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…