burcu canım hediyelerimiz geldi çoook teşekkür ederiz canım sanada asya hepsi çok güzeller en kısa zamada fotolarını çekip koyacağım canım
günaydın kızlar
esmacım batuşumun doğum günü kutlu olsun canım nice mutlu yıllara
vede çok geçmiş olsun nasıl oldunuz iyi misiniz biraz daha çok üzüldüm okuyunca umarım güzelce atmışsınızdır doğum gününüzü
kızlar aslında moralim çok bozuk benimde doktorum düşük yaptığım için kan tahlili yapalım demişti tekrar hamile kalmadan bende yaptırdım ve sonuçlar pekte iyi değil lupus hastalığı diye birşey söz konusu tam teşhis konmadı bağışıklık sistemi ile ilgili bir hastalıkmış tedavisi yokmuş kan testini tekrarlamaya karar verdik emin olmak için daha sonrada romotoloji bölümüne gidicem ama oda eskişehirde sadece tıp fakültesinde var ve doktorlarda çok iyi değil belki ankara yada istanbula gidicez oradaki doktorları araştırmaya başladık bu hastalıkta kan bebeği beslemiyor ve düşüklere neden oluyor adanın olması bile şuanda bi mücize gibi eğer hamile kalırsam sürekli yatmam 9 ay hergün karnımdan iğne yapmam ve hatta kortizon kullanmam gerekebilirmiş ve genede garantisi yokUmarım 2. Kan tahlilimde sonuçlar daha iyi çıkar ve romotoloji bölümüde olumlu şeyler söyler dua edin benim için kızlar
saol canım hoşbuldukdamlacığım hayırlı haberlerini bekliyoruz canım inşallah birsey çıkmayacak canım dualarımız seninle iyi yürekli arkadasım
huriyeciğim saol canım evet daha iyi kuzum kahvaltıda yapmısdı sabah sonunda
fundacığım hosgeldin canım nasılsın bizde haftaya gideceğizz ankaraya valla hiç gözüm yemiyor gidip gelmeyi bide biz düğün için gidiyoruz çok yoğun bi 4 gün beni bekliyor zaten yoğundum ekstradan yoğun olacağım
iyiki doğdun buketimmmmkızlaaaaaaaaar 32 yaşımı dolduruyorum bugün ama bana haala 20 küsür gibi gelyoooobi sürpriz pasta getiren olsada yesem
batuşumun iyi olmasına çok sevindimgünaydın güzel anneler nasılsınız bakalım
biz daha iyyiz oğlusumun keyfi yerinde dün aklına banyo yapmak bile geldi ama yıkamadım tabiki
kızlar benim sıpa hastalanınca emir vermeyi çok sevdi bide ne isterse yapıldı ya şimdi git gel al ver hep komut seklinse söylüyo kendimi askeriyede hissediyorum bazen yani sadece sağa ve sola dönü demiyo düşünün
buketciğim canım doğum günün kutlu olsun bekle beni yarım saatten oradayım pastamla geliyorum haaa bu arada çayıda demleyiver
Buketcim iyi ki doğdun nice nice senelere canım benim...
iyiki doğdun buketimmmm
sen gel buraya ben sana bi pasta değil sofra donatayım gülüm