2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

batuhana geçmiş olsun inş en kısa zamanda atlatırsınız. biz çok şükür iyileştik.nice senelere batuhancım.rabbim annenle ve babanla nice uzun ömürler nasıp etsin. mertle kocaman öptük seni.:KK71:

:nazar::KK71:esmacım çok geçmiş olsun cnm rabbim sağlklı mutlu yıllar nasip etsin batuşuma doğum günün kutlu olsun paşam seninde doğurduğun güünün kutlu olsun cnm

Bugün bir arkadaşımın bebek mevlütüne gidiyorum kızlar. Kendim yapamadım mevlüt içimde ukte kaldı. birdaha çocuğum olsun inşallah gönlüme göre yapıcam.
Anılı da babannesine veya anneannesine bırakmayı düşünüyorum :))))

günaydın kızlar
esmacım batuşumun doğum günü kutlu olsun canım nice mutlu yıllara
vede çok geçmiş olsun nasıl oldunuz iyi misiniz biraz daha çok üzüldüm okuyunca umarım güzelce atmışsınızdır doğum gününüzü

kızlar aslında moralim çok bozuk benimde doktorum düşük yaptığım için kan tahlili yapalım demişti tekrar hamile kalmadan bende yaptırdım ve sonuçlar pekte iyi değil lupus hastalığı diye birşey söz konusu tam teşhis konmadı bağışıklık sistemi ile ilgili bir hastalıkmış tedavisi yokmuş kan testini tekrarlamaya karar verdik emin olmak için daha sonrada romotoloji bölümüne gidicem ama oda eskişehirde sadece tıp fakültesinde var ve doktorlarda çok iyi değil belki ankara yada istanbula gidicez oradaki doktorları araştırmaya başladık bu hastalıkta kan bebeği beslemiyor ve düşüklere neden oluyor Adanın olması bile şuanda bi mücize gibi eğer hamile kalırsam sürekli yatmam 9 ay hergün karnımdan iğne yapmam ve hatta kortizon kullanmam gerekebilirmiş ve genede garantisi yok :KK14: umarım 2. kan tahlilimde sonuçlar daha iyi çıkar ve romotoloji bölümüde olumlu şeyler söyler dua edin benim için kızlar

günaydın kızlar batuhan hala hasta grip ama çok ağır kulakları kızarmış boğazı kızarık dedi doğum günümüz nasıl geçti anlamadık bide benim davet etmediğim misafirlerde vardı görünce sok oldum 35 kişiydi oğlum hastaydı kucağımdan hiç inmedi kimseye gitmedi ve bede gribim aynı sekilde bi pastası kesilirken keyfi yerindeydi kendini alkısladı iyiki doğdun batıkan dedi kendine mumu üfledi ama güç yok yavrumda hiç birsey yemedi bi ara ayran istedi anne ayyan diye sadece 1 bardak ayran içti sbaha kadar uyumadık dünde ne yedi ne içti allahdan meme emiyor dünde hiç birsey yemedi çeyrek elma ve yarım yumurta hariç gece 3de uyandı oda oda gezdik sonra yine ayran dedi yaptım ama içmedi atletle yattı gece birara uynadım göğsü tüm ter su gibi olmus oğlum sabahda bırakdım geldim umarım iyidirr sıpam vakit gecsinde arayacağım
kızlar hepinize çook tesekkür ederim
damlacığım canım umarım tahlillerin hatalıdır ve birrsey cıkmaz canım hayırlı haberlerle gel

esmacım kıyamam ben kuzuma yaa offf ne kadar kötü denk gelmiş biran önce iyileşirsiniz işallah canım
35 kişi bide azda değil allah sabır kolaylık versin canım sana

damlacım büyükgeçmiş olsun dualarım seninle umarım gideceğin doktorlardan hayırlı haberler alırsın. inş ikinci bebeğinide sağlıkla kucağına almayı nasip eder allahım ada nasıl iyimi.kendini fazla üzme.sonuçta sen bir annesin ve güçlü olman lazım.kendine dikkat et ikinizide öpüyorum.:KK71:

betülcüm canım çok sağol yarın yada çarşamba günü ankaraya gidicez kan tahlilini tekrarlıcaz umarım herşey iyi çıkar Ada çok şükür iyi bi yaramazlık yok zaten en büyük tesellim kızım allahıma şükürler olsun ki bir evladım var allah ona uzun ömürler versin

Damlacım çok çok geçmiş olsun inşallah sonuçlar iyi çıkar...
Esmacım sizede çok geçmiş olsun batuhanda biran evvel iyileşir inşallah....
hepimizin kandili mübarek olsun kızlar... biz iyiyiz çok şükür öpüyorum herkesi....

burcu canım hediyelerimiz geldi çoook teşekkür ederiz canım sanada asya hepsi çok güzeller en kısa zamada fotolarını çekip koyacağım canım

Damlacım neler diyorsun canım benim. İnşallah bir hata vardır. yeni tahlillerinde güzel haberlerle gelirsin inşallah. Senin sağlığın için ne hayırlısıysa o olsun üstüste birsürü şey çıkıyo, Allah Adacığıma uzun sağlıklı ömürler versin.

Esmacım ter attıysa hastalığı geçmiştir inşallah. Batuşcuma daha ne doğumgünleri yapıcaz dimi tostosumu öp benim yerime

Esmacım ter attıysa hastalığı geçmiştir inşallah. Batuşcuma daha ne doğumgünleri yapıcaz dimi tostosumu öp benim yerime

evet buketciğim dün daha iyiydi yavrum yaramzlıklar basladı dün 2 gün gülmeye hali yoktu ama dün iyiydl yavrum ama ben çok bitkindim uykusuz hasta ve yorgun gözümü acamadım saat 12ye geliyodu zorla yatırdım sıpamı anne ben yatmam ben babama gidiyim diyor yatakdan inip soluğu babasının yanında alıyo sonra babasınıda aldık yanımıza bu sefer babası kendi yerine batuda benim yerime yattı bwn ayakda kaldım ben gidiyorum ozaman dedim anne gel dedi yer verdi yavrum bana
bu arada dün kocişim beni çok kaşırttı bana gül almış hiç ümidim yoktu ama geldi sevgililer günümü kutladı:KK15:

günaydın kızlar
geçmiş kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar dün yazmayı unutmuşum :KK17:

çok sağolun arkadaşlar yarın hayırlısıyla ankaraya gidicez hem tahlilleri yenilicez hemde romotoloji doktorundan randevu aldık onunla görüşücez işallah perşembeye uzamaz ama kan sonuçları yarın akşam çıkarmış o yuzden belki perşembeyede uzayabilir işallah hayırlı sonuçlarla aranıza gelirim

esmacım cicişleriniz hayırlı olsun canım güle güle giysin kuzum

dün akşam benim kocişte yemeğe götürdü beni hiç keyfim yoktu annem adaya baktı zorla götürdü ama güzel bi gece geçirdik bizde :KK16:

Damlacım inşallah hayırlı haberlerle gelirsin...
Esmacım çok sevindim batuhanın toparlanmasına inşallah sende biran evvel iyileşirsin iş ev çocuk çok zor....

Herkese merhabalarrr
Ankara'dan döndük 2-3 gün oluyor ama çok fazla nete uğrayamadım
Dönüşü hiç sevmiyorum bavul toplamak güzel ama gelince onları yıka yerleştir anamı ağlatıyor vallahi
Esmacım geçmiş olsun canım çok üzüldüm batuhanıma ama şimdi biraz toparlanmış okuduğum kadarıyla inş en kısa zamanda hiç birşeyi kalmaz canım
Damlacım sanada geçmiş olsun umarım tahliller temiz çıkar. Liyadan önce 2 düşüğüm olduğu için o tahlilleri banada yapmışlardı düşük sebebi için ama hiç bir şey çıkmadı ve sonra Liya ooldu inş. seninde öyle olur canım ve istediğin zaman allahım tekrar nasip eder

arkadaşlar çok sağolun destekleriniz için
fundacım bendede lupus pozitif çıktı düşük titrede 1,27 çıktı şuan için lupus gibi gözüküyormuşum ama umarım tıp fakültesi yanılmıştır testlerde yarın ankarada özel düzen labo. tekrar yapılacak umarım orda temiz çıkar :18:

arkadaşlar çok sağolun destekleriniz için
fundacım bendede lupus pozitif çıktı düşük titrede 1,27 çıktı şuan için lupus gibi gözüküyormuşum ama umarım tıp fakültesi yanılmıştır testlerde yarın ankarada özel düzen labo. tekrar yapılacak umarım orda temiz çıkar :18:
inş.canım ben inanıyorum temiz çıkacak

X