2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

mrb arkadaşlar nasılsınız?
valla reyyandada acayip banyo sevdası var ama ben sokmuyorum fazla hasta olur diye korkuyorum.geçen gün gitmiş tuvaletin içindeki duyla yıkanmış çok sinirlendim ağlıcaktım.artık banyonun kapısı hep kapalı.
antalyaya gidiyorum birazdan eşim 3gün kampta bende annemin yanına gidiyorum.batunun şimdiden doğum gününü kutluyorum.mutlu yıllar batuu...:KK24:

kızlar bizim bayo düşkünlüğümüz hastalık derecesinde çünkü hergün akşam banyo diye ağlıyo şükür bu ara telefondaki kendi videosuna taktı kafayı banyo diye tutturdumu gel batuhanı izleyelim diyorum unutuyor yarım saat sonra yeniden kısır bir döngü haline geldi gündüzleri banyoya girip muslukları acıp oynuyor boyu yetiyo sıpanın babaannesi kitliyormus kapıyı artık mutfak lavobosunun önüne sandalye çekip bulaşık yıkıyor canavar oğlum benim
gülcüğüm canım teşekkür ederim sanada iyi yolculuklar canım

selam kızlar nasılsınız?
hepinizi ve çocukları öpüyorum...

biz iyiyiz çok şükür bi sorun yok, aynı sizdeki durum bizdede var, banyo:)))) banyo bitince suyla biraz oynadıktan sonra yönetici suyu kesmiş diyorumda ikna oluyor allahtan:))) deilse hiç çıkmayacak:))) yöneticiyue kızıyor tabi bu seferde :)))))))))))))

dün işlerim çoktu giremedim, evdede ütü yaptım giremedim nete...
esmcaım allah kabul etsin canım oruçlarını, off off benim çok borcum var:KK43:(((
buketcim güle güle kullanın canım masanızı

bende oğlumun odasının resimlerini ekliycem son hali bi olsunda:)

huriyecim aynen dediğin gb yaz olsada hergün yıkansalar
esmacım valla bizimki sizin kadar değil en azından gece 12-1 banyo demiyor ama o vidyo izleme olayı yok mu deli ediyor beni eve gelir gelmez anne Adayı aç diye yapışıyor paçama bide bendeki tel. dokunmatik ekran sıpa nasıl kullanıcağınıda öğrendi direk kendisi bakıyor
meralcim merakla bekliyorum kuzumun yeni odasını kim bilir ne güzel olmuştur hala büyük bir zevkle yatağında yatıyor mu :-)nazar:)

buketim masanız çok güzelmiş güle güle kullansın güzel güzel resimler yapsın orda :)

kızlar bu arada ben Adaya parmak boyası aldım onunla resimler yapıyor çokta sevdi sizlerdede kullanan var mı

selam kızlaaar sık girmiyorum malum. doğum günü yaklaşan ve geçmiş olan tüm bebelerimizin doğum gününü kutluyorum. hepsine mutlu bir ömür diliyorum.

veee görümcem hamilee :KK64::nazar::nazar: kadınlar kulübüne alıştırıyorum onu :KK70:

masamız geldi kızlar. oğlumun aradığı şey buymuş sanki. elinden kalem düşmüyo. hiç oturmayan çocuk bu sayede biraz oturmuş olacak :)))) şimdiden açtık,kapattırmıyo ağlıyo,doğumgününde tekrar paketleyecez yeni almış gibi yapıcaz heh heh :)))
Harfleri zaten okumayı öğrenmişti,çoktandır kalemi elimize tutuşturup "a" yazsana baba "b" yazsana anne diye tutturuyodu. Bugün öğrenmiş A - O - H - T - U - V harflerini yazabiliyo şimdilik bunlar kolayına geliyo herhalde :)))
face e videosunu koydum.

Kankicim parmak boyasını ilk Aslı da (lazanya) görmüştüm. Bende merak ediyorum,silinebiliyormuş sanırım dimi.
Geçenlerde senin hediye ettiğin oyun hamurunu çıkardım. bi tanesini deneyelim dedim,daha beceremiyo diye geri kaldırdım.bakalım onu ne zaman oynayacaz :))) Belki yazın Ada'yla beraber yaparlar.

burcu canım çoookk tesekkür ederiz hediyemiz gelince resmini koyarız hemen
buketciğim güle güle kullanın masanızı batununda var ben10 li almıs dedesi ama batuhan ilk bi kaç gün oturdu şimdi ters çevirip evin içinde sürüyo o yüzden bir süreliğine kalktı
anıl pasayada maşallah demek harflari yazıyo:nazar:

kızlar boddim öksürük oldu çok kötü öksürüyo gece yanımdaydı sabaha karsı durdu öksürüğü inşallah birseycik olmaz kuzuma bide yarın büyük gün bende hastayım aynı boğazım inşallah atlatırız hemen

selam kızlaaar sık girmiyorum malum. doğum günü yaklaşan ve geçmiş olan tüm bebelerimizin doğum gününü kutluyorum. hepsine mutlu bir ömür diliyorum.

veee görümcem hamilee :KK64::nazar::nazar: kadınlar kulübüne alıştırıyorum onu :KK70:

damlacım hoşgeldin canım gözünüz aydın allah sağlıklıca kucağınıza almayı nasip etsin Ozan gerçekten abi oluyor artık

masamız geldi kızlar. oğlumun aradığı şey buymuş sanki. elinden kalem düşmüyo. hiç oturmayan çocuk bu sayede biraz oturmuş olacak :)))) şimdiden açtık,kapattırmıyo ağlıyo,doğumgününde tekrar paketleyecez yeni almış gibi yapıcaz heh heh :)))
Harfleri zaten okumayı öğrenmişti,çoktandır kalemi elimize tutuşturup "a" yazsana baba "b" yazsana anne diye tutturuyodu. Bugün öğrenmiş A - O - H - T - U - V harflerini yazabiliyo şimdilik bunlar kolayına geliyo herhalde :)))
face e videosunu koydum.

maşallah anılıma ne kadar güzel canım okumayı hemen sökücek seninki bu gidişle :nazar::nazar:

Kankicim parmak boyasını ilk Aslı da (lazanya) görmüştüm. Bende merak ediyorum,silinebiliyormuş sanırım dimi.
Geçenlerde senin hediye ettiğin oyun hamurunu çıkardım. bi tanesini deneyelim dedim,daha beceremiyo diye geri kaldırdım.bakalım onu ne zaman oynayacaz :))) Belki yazın Ada'yla beraber yaparlar.

parmak boyası kolaylıkla çıkabiliyor canım ben özellikle resim yaparken yada defterini karalarken altına kullanmadığım bir masa örtüsü seriyorum etrafı daha az kirletiyor ama mesela geçenlerde koltuğun kare yastığına boya sürmüş bakıcısıyla eve gelince gördüm çıkarıp makineye attım hiçbirşey kalmamış kolaylıkla çıkmış canım
hamurlardan adayada almıştım biz onları kuruttuk bile yenisini aldım ada bayılıyor hamurlara anne köpek yap anne çanta yap... diye peşimde geziyor yazın anılıma gösteririz yapmasını oda bize yazı yazmayı gösterir :KK9:

kızlar boddim öksürük oldu çok kötü öksürüyo gece yanımdaydı sabaha karsı durdu öksürüğü inşallah birseycik olmaz kuzuma bide yarın büyük gün bende hastayım aynı boğazım inşallah atlatırız hemen

canım benim yaa geçmiş olsun umarım arkasından bi hastalık gelmez esmacım tamda doğum gününün olduğu zaman umarım yarın sağlıklı güzel bir gün geçirirsiniz :KK16:

günaydın damlacığım umarım yarına birseyi kalmaz bebeğimin durduk durduk tamda gününü bulduk hayırlısıyla inşallah yarına birseyi kalmaz

günaydın kızlar
batuhanım hasta oldu grip öksürük kusma sabah 4.30dan beri uyanığız gece zaten 1de yattı allahdan teyzemiz vardı ona bğraktım kaçtım çaktırmadan bende çok kötüyüm oğluumla aynı gün hasta olduk ama dün çikolatalı topumu tuzlu kurabiyemi ve şeker hamurlu B kurabiyemi yaptım profiterolden vazgeçtim sadece o eksik olacak napalım

kızlar dua edin bebeğim hiçdurmuyormus şimdi hastaneye gidiyoruz yavrum doğum gününde oooooffff ooffff

esmacım çok geçmiş olsun canım inşallah bi sorun yoktur.... Batuşum iyi ki doğdun yakışıklım... annen babanla nice nice senelere....

face e videosunu koydum.

güle güle kullan bebişimmmmmmmm

X