selam kızlaaar sık girmiyorum malum. doğum günü yaklaşan ve geçmiş olan tüm bebelerimizin doğum gününü kutluyorum. hepsine mutlu bir ömür diliyorum.
veee görümcem hamileekadınlar kulübüne alıştırıyorum onu
masamız geldi kızlar. oğlumun aradığı şey buymuş sanki. elinden kalem düşmüyo. hiç oturmayan çocuk bu sayede biraz oturmuş olacak :)))) şimdiden açtık,kapattırmıyo ağlıyo,doğumgününde tekrar paketleyecez yeni almış gibi yapıcaz heh heh :)))
Harfleri zaten okumayı öğrenmişti,çoktandır kalemi elimize tutuşturup "a" yazsana baba "b" yazsana anne diye tutturuyodu. Bugün öğrenmiş A - O - H - T - U - V harflerini yazabiliyo şimdilik bunlar kolayına geliyo herhalde :)))
face e videosunu koydum.
Kankicim parmak boyasını ilk Aslı da (lazanya) görmüştüm. Bende merak ediyorum,silinebiliyormuş sanırım dimi.
Geçenlerde senin hediye ettiğin oyun hamurunu çıkardım. bi tanesini deneyelim dedim,daha beceremiyo diye geri kaldırdım.bakalım onu ne zaman oynayacaz :))) Belki yazın Ada'yla beraber yaparlar.
kızlar boddim öksürük oldu çok kötü öksürüyo gece yanımdaydı sabaha karsı durdu öksürüğü inşallah birseycik olmaz kuzuma bide yarın büyük gün bende hastayım aynı boğazım inşallah atlatırız hemen
masamız geldi kızlar. oğlumun aradığı şey buymuş sanki. elinden kalem düşmüyo. hiç oturmayan çocuk bu sayede biraz oturmuş olacak :)))) şimdiden açtık,kapattırmıyo ağlıyo,doğumgününde tekrar paketleyecez yeni almış gibi yapıcaz heh heh :)))
Harfleri zaten okumayı öğrenmişti,çoktandır kalemi elimize tutuşturup "a" yazsana baba "b" yazsana anne diye tutturuyodu. Bugün öğrenmiş A - O - H - T - U - V harflerini yazabiliyo şimdilik bunlar kolayına geliyo herhalde :)))
face e videosunu koydum.