- 9 Şubat 2008
- 823
- 1
- 39
selam kızlar hepinize muhteremcım demiştim ya benımkıde konusmuyor hatta seslenınce pek bakmıyordu dıger hareketlerı normaldı ama doktorum otizmden süphelendı sonra psikologa gıtık oda otizm degıldır ama davranıs bozuklugu var dedı hep agladı hep benım kucagıma gelmek ıstedı dedıbirde tembek alısmıs dedı isteedıdıgı bıseyı bıle benım almamı ıstıyo 1 hafta boyunca agladım nasıl ama içim şişti sonra bızım hastaede beyın cerrahı var onun ogluda böyle sorunluymustu ona gıttım onunkıde aynı benım oglnan gıbıymıstı hatta göz teması bıle yokmustu Allahtan benımkınde var kresle düzelmiş bana krese ver 1 ay daha düzelmezse nörologa gıtcem bugun kresle konustum haftada 2 gun tam kalacak bakalım ögretmenlerıne bişey demedımn sorunlu dıye almayan oluyormus onlara nasıl davrancak kesın teshıs kreste bellı olacak inşaallah düzelır ve konusur bıran önce gercekten oglum bı baslasa konusmnaya hiç susturmıycam kafam cok karısık martta baslıycak 2 yasını beklıyoruz sıpanın
cnm hiç canını sıkma herşeyin i vakti vardır 4 yaşında bile konuşmaya başlayan çocuklar var inşallah sağlıklı olsun geç konuşması bi kayıp değil cnm ya bi tanıdığımızın anlattı geçen çocuk 2,5 yaşında hiç konuşmadığı gibi seslerede bi tepkisi yokmuş meğerse kulaklarında sorun vamış ameliyat olmuş çocuk şimdi 4 yaşındaymış herşeyi konuşmaya başlamış çok çapalamışlar ama şükür iyiymiş