2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar hepinize muhteremcım demiştim ya benımkıde konusmuyor hatta seslenınce pek bakmıyordu dıger hareketlerı normaldı ama doktorum otizmden süphelendı sonra psikologa gıtık oda otizm degıldır ama davranıs bozuklugu var dedı hep agladı hep benım kucagıma gelmek ıstedı dedıbirde tembek alısmıs dedı isteedıdıgı bıseyı bıle benım almamı ıstıyo 1 hafta boyunca agladım nasıl ama içim şişti sonra bızım hastaede beyın cerrahı var onun ogluda böyle sorunluymustu ona gıttım onunkıde aynı benım oglnan gıbıymıstı hatta göz teması bıle yokmustu Allahtan benımkınde var kresle düzelmiş bana krese ver 1 ay daha düzelmezse nörologa gıtcem bugun kresle konustum haftada 2 gun tam kalacak bakalım ögretmenlerıne bişey demedımn sorunlu dıye almayan oluyormus onlara nasıl davrancak kesın teshıs kreste bellı olacak inşaallah düzelır ve konusur bıran önce gercekten oglum bı baslasa konusmnaya hiç susturmıycam :KK43: :KK43: kafam cok karısık martta baslıycak 2 yasını beklıyoruz sıpanın :KK69:

cnm hiç canını sıkma herşeyin i vakti vardır 4 yaşında bile konuşmaya başlayan çocuklar var inşallah sağlıklı olsun geç konuşması bi kayıp değil cnm ya bi tanıdığımızın anlattı geçen çocuk 2,5 yaşında hiç konuşmadığı gibi seslerede bi tepkisi yokmuş meğerse kulaklarında sorun vamış ameliyat olmuş çocuk şimdi 4 yaşındaymış herşeyi konuşmaya başlamış çok çapalamışlar ama şükür iyiymiş

herkese günaydın güzel mart anneleri dün ilk bebeğimiz ali tuna 2 yasını doldurdu sıra arda kaan ve batuhanda 1 er gün arayla çok heycanlıyım
nisanda bende krese baslatacağım bir arastırma yapmam sart
dün kaygana canımı sıktı rabbim bana sabır versin oğlumuda korusun

masallah ali tunaya darısı bizlerinde başına cnm az kaldı batuhanında bizim daha 1 ayımız var doğumgünümüze bu kayganalar can sıkmaya birebir zaten

slm güzel anneler pek uğrayamadım bugün buraya moralim bozuk.... eşimin işi müdür yardımcısının aptallığı yüzünden sona ermiş bugün müdür aradı yerine başka biri geldi die şok olduk eşim sınava girmişti sonucu bekliyoduk haftaya belli olacak eğer olursa denizliye gelecektik ve ii olacaktı bizim için ama müdür yardımcısı sonuç belli olmuş sınavı kazanmış demiş öyle bişey olmadığı halde hoppp eşimin yerine başkası gelmiş... bugün konuştu eşim müdür yardımcısıyla falan yok ben öyle demedim falan filan kıvırtmış.. yarın müdür falan toplanıp görüşülecekmiş eşimin tekrar işine dönmesi için bakalım hayırlısı... inşallah ona kalmadan sınavı kazanır denizlide göreve başlar... eğer herşey olumsuz olursa offf napcaz bilmiyorum kızlar yaa denizlide döneceğiz o kesin ama iş bulmak yerleşmek ve tabi yine kayınvalideyle kalma durumu konu edilecek ama böyle bişey sözkonusu bile olsun istemiyorum allahım yardımcımız olsun inşallah işlerimiz yolunda gider... neyse çok başınızı ağrıttım bu arada ali tunanın doğumgününü kutluyoruz...

günaydın güzeller nasılsınız bakalım
burcu bu hafta çok gergin geciyor inan nasıl olacak nasıl yetişecek çalısıyor oluncada daha zor allahdan cumartesiye denk geldi yarım gün çalısıyorum
huriyeceğim hakkınızda hayırlısı neyse o olsun canım ama bana kaygana yanı demeyin sartellerim atıyo sinir oluyorum kadına
insallah esin sınavı kazanmıstır canım iyi haberlerini bekliyoruz

Son düzenleme:
günaydın kızlar
valla Ada gece gene hiç uyutmadı desem yalan olmaz sürekli anne kucak deyip durdu çok uykusuzum
huriyecim canım umarım herşey gönlünüzce olur eşini işten çıkartmaları kötü olmuş ama işallah sınavı kazanır ve denizliyede gönül rahatlıgınca gidersiniz canım
esmacım batuşum için herşeyi düşünmüşsün valla menün süper takvimlerde hazır galiba artık gün sayıyoruz herşey çok güzel geçer işallah canım fotoları kesin bekliyoruz

günaydın kızlar
valla Ada gece gene hiç uyutmadı desem yalan olmaz sürekli anne kucak deyip durdu çok uykusuzum
huriyecim canım umarım herşey gönlünüzce olur eşini işten çıkartmaları kötü olmuş ama işallah sınavı kazanır ve denizliyede gönül rahatlıgınca gidersiniz canım
esmacım batuşum için herşeyi düşünmüşsün valla menün süper takvimlerde hazır galiba artık gün sayıyoruz herşey çok güzel geçer işallah canım fotoları kesin bekliyoruz

damlacığım genel olarak hazır ama süslememiz yok odayı nasıl süsleyeceğim bilmiyorum bakalım onada dedemizden yardım alacağız galiba blraz uçan balon ve şimsek mcqeen arabalı süslere ihtiyacımız var pastamız öyle oluyor çünkü

konuşmadıklarını kafanıza takmayın allah daha beterinden korusun sonuçta bi gün gelicek konuşacaklar.reyyanın doktorunun kızıda 2buçuk yaşına kadar konuşmamış kreşe gönderdik konuşmaya başladı dedi.bide erkekler daha geç konuşur diyorlar..

huriyecim kafana takma kötü bişey işsizlik ama yapcak bişey yok inşallah sınavın sonucu güzel gelir.zaten bi problem olsa hemen kayınvalideyle oturmak gündeme geliyor.kardeşimede söyledilerde o kabul etmedi. allah kimseyi böyle bir seçimde bırakmasın zor çünkü.inşallah sizinde güzel bişeyler olur oturmaya gerek kalmaz.

damlacım aynen reyyanda gece bi garip oldu uyanıyor kucakta bekliyor.dün gece 1saate yakın uğraştım sabahta erken kalktım.saolsun eşim baktıda biraz dinlendim.sanırım yaşlarının getirdiği bişey.

esmacım ne güzel hazırlıklara başlamışsın.tabi biyerinden başlamak gerekiyor.benim okadar gözümde büyüyorki.burada pek tanıdığımız yok.evim aşırı büyük 250metrekareyi geçik sürekli eve hizmet ediyorum kalkıp hazırlık yapcak halim kalmıyor.bende caiilou lu pasta düşünüyorum hatta bulabilirsem gelen çocuklara maskesini vereyim.çok sevinir hepsi.ama daha bizimkine 1 ay var yapabilirim hazırlık.

gül canım bizim doğum günümüz cumartesi hazırlıklar neredeyse tamam cuma akşamı pastalarımı yapacağım yaprağımı sardık cuma günü yardıma cumarteside yemek için beklerim

gül canım bizim doğum günümüz cumartesi hazırlıklar neredeyse tamam cuma akşamı pastalarımı yapacağım yaprağımı sardık cuma günü yardıma cumarteside yemek için beklerim

oo az kalmış geliriz cumadan gelir cumarteside doğumgününü yapar döneriz :KK1:
şaka biryana duygulandım yaa 2 sene önce bu zamanlar karnımızdalardı kime benziyor nasıl diye merak ediyorduk hala tekme atıyorlardı hemde öyle ki artık dışardan belli oluyordu.hazırlıklarımız tamamdı minicik minicik kıyafetler dolaplarda bekliyordu.ben k.kda doğum hikayelerini okuyup ağlıyordum.aramıza katılacağı anı düşünüp heyecanlanıyordum.benden bir parça olacak acaba sesi nasıl olacak nezaman anne diyecek diyordum.işte doğdular yanımızdalar 1.doğumgünlerini heyecanla kutladık sıra 2.de artık biliyorlar doğumgünlerini inşallah çok güzel geçer hepsininde doğumgünü.çok güzel yılları olur çok güzel evlat olurlar inşallah..

Huriyecim canım bu nasıl iş hatayı yapanın telafi etmesi lazım bence. düzeninizi bozmaya hakkı yok. İnşallah herşey istediğiniz gibi gelişir.
Esmacım senin adına bende heyecanlandım. Geçen sene neyse de bu sene herşeyi anlıyorlar artık kuzularımız. Bundan sonra herşey onların zevkine göre. Ne güzel hazırlıklar yapmışsın. Bzim daha 10 günümüz var. Hiçbir planım yok şimdilik aslında en azından planlasam iyi olacak. Evde kutlarız büyük ihtimalle.
Anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam takvime baktımda haftaya cumartesiymiş bizimde :)))) yusufff yusufff :18:

Az önce calliou çekmeceli çalışma masası siparişi verdim netten. Babaannesinin doğumgünü hediyesi olacak.

$caillou-mavi-masa-yeni-.jpg

buketciğim sizinkide az kaldı canım sen düşünmeye basla bence biran önce çok heycanlı oluyor gerçi canım çok sıkkın benim kaygana yüzündnn ama oğlum unutturuyo bana
bugün 45. Orucumu tutuyorum kızlar şükür borcum bitti oruc ağzımla kayganam beni sinirde etse rabbim görüyo biliyo hayatımın en büyük eşşekliğini bu kadınla aynı evde yasamayı kabul ederek yapmısım

Allah kabul etsin orucunu Esmacım. sen kaygananla aynı evdemi kalıyodun????:KK53::KK53: ee ben bunu kaçırmışım :KK17::92:

kızlar sağolun bakalım hayırlısı.... buketcim masanız çok güzel güle güle kullansın yakışıklım....

kızlar sağolun bakalım hayırlısı.... buketcim masanız çok güzel güle güle kullansın yakışıklım....

cnm üzüldüm valla allah yardımcınız olsun inşallah herşey gönlünüzce olur bian önce yoluna girer hayatınız
bu arada hem sevdiğim içi hemde antalyaya aileme yakın olduğu için tayin zamanı bizde denizli düşünyüoruz kısmet bakarsın komşu oluruz bizimki biraz hayal gibi am olsun kısmet artık

esmacım kayınvalidenle oturduğunu bende bilmiyodum allah yardımcın olsun zordur herhalde bu arada hediyemizi hazırlıadık dün ama kargoya veremedik yetiştiremedim bugünde gününümüz vardı çıkamadım ama yarın kısmette gönderceğim inşallah beğenirsiniz cnm

bu arada tam 3 tane günüm var kayınvalideme iyi yetişiyosun die söylenirdim bende onun gibi oldum işye bol bol yiyip yiyip şişiyoruz haftanın 3-4 günü dısardayız asya daha kahvaltıda başlıya anne atta gitmiyozmu die yavrum tam gezenti oldu anasıgibi:KK1:

Burcum çok sağol canım.... inşallah sınavı kazanır denizliye yerleşiriz kimbilir sizde gelirsiniz komşu oluruz dediğin gibi ne güzel olur:))) sizinde hediyeniz hazır ama iki gündür bu olaylardan dolayı çıkamadım yarım elma gönül alma bizimkisi umarım beğenirsiniz....
herkese ii geceler bebişlere güzel deliksiz uykular....

burcu canım tesekkür ederiz siz alırsınızda beğenmezmiyiz ellerinize sağlık
huriye canım bende insallah önümüzdeki haftaa halldeceğim su doğum günü telaşımız bitsin
herkese günaydın çıtır anneler

günaydın kızlar
dün kuzumla banyo yaptık çıkmak istemedi valla ben çıkmıcam diye tutturdu zar zor çıkardım bi 45 dkyı geçmişti yeni girmiş olsak bişey demicem ama bayada olmuştu esmacım valla bi batuda bende var çıkmak istemiyor
doğum günü konusunda sanırım Adanın sadece arkadaşlarını çağırıcam sonuçta onun doğum günü ilk doğum gününde herkes gelmişti ama artık gerek yok diye düşünüyorum 5-6 kişi olurlar zaten onlara göre bi ortam hazırlarım bende caillou şeklinde pasta filan yaptıra bilirim çünkü bayılıyor ona akşam eve gelince içim dışım caillou oluyor

kızlar günaydın..... bu bebişlerin banyo sevdaları ne güzel yaz olsa neysede kışın ne kadar olsa üşür die korkuyo insan değil mi damlacım.... esmacım daha öncede dediğim gibi hiç problem değil müsait olduğunda gönderirsin doğumgünü telaşınız bi bitsin canım benim:KK34::KK34:

X