selam kızlar hepinize muhteremcım demiştim ya benımkıde konusmuyor hatta seslenınce pek bakmıyordu dıger hareketlerı normaldı ama doktorum otizmden süphelendı sonra psikologa gıtık oda otizm degıldır ama davranıs bozuklugu var dedı hep agladı hep benım kucagıma gelmek ıstedı dedıbirde tembek alısmıs dedı isteedıdıgı bıseyı bıle benım almamı ıstıyo 1 hafta boyunca agladım nasıl ama içim şişti sonra bızım hastaede beyın cerrahı var onun ogluda böyle sorunluymustu ona gıttım onunkıde aynı benım oglnan gıbıymıstı hatta göz teması bıle yokmustu Allahtan benımkınde var kresle düzelmiş bana krese ver 1 ay daha düzelmezse nörologa gıtcem bugun kresle konustum haftada 2 gun tam kalacak bakalım ögretmenlerıne bişey demedımn sorunlu dıye almayan oluyormus onlara nasıl davrancak kesın teshıs kreste bellı olacak inşaallah düzelır ve konusur bıran önce gercekten oglum bı baslasa konusmnaya hiç susturmıycamkafam cok karısık martta baslıycak 2 yasını beklıyoruz sıpanın
herkese günaydın güzel mart anneleri dün ilk bebeğimiz ali tuna 2 yasını doldurdu sıra arda kaan ve batuhanda 1 er gün arayla çok heycanlıyım
nisanda bende krese baslatacağım bir arastırma yapmam sart
dün kaygana canımı sıktı rabbim bana sabır versin oğlumuda korusun
günaydın kızlar
valla Ada gece gene hiç uyutmadı desem yalan olmaz sürekli anne kucak deyip durdu çok uykusuzum
huriyecim canım umarım herşey gönlünüzce olur eşini işten çıkartmaları kötü olmuş ama işallah sınavı kazanır ve denizliyede gönül rahatlıgınca gidersiniz canım
esmacım batuşum için herşeyi düşünmüşsün valla menün süper takvimlerde hazır galiba artık gün sayıyoruz herşey çok güzel geçer işallah canım fotoları kesin bekliyoruz
gül canım bizim doğum günümüz cumartesi hazırlıklar neredeyse tamam cuma akşamı pastalarımı yapacağım yaprağımı sardık cuma günü yardıma cumarteside yemek için beklerim
Allah kabul etsin orucunu Esmacım. sen kaygananla aynı evdemi kalıyodun????ee ben bunu kaçırmışım :92:
kızlar sağolun bakalım hayırlısı.... buketcim masanız çok güzel güle güle kullansın yakışıklım....