günaydın kızlar
sibelcim hoşgeldin canım nasılsın rüya nasıl özlettin valla kendini şu face çıktı çıkalı burası boşaldı unutmayın bizleri
Hosbulduk damlacim ve cok gecmis olsun!! Umarm ameliyat iyi gecmistir!!günaydın kızlar
biz çok hastayız evde bi Ada ile ben kalmıştım hasta olmayan önce Ada sonra ben oldum ikimizde kötüyüz bide hafta sonu doktora gittim gene ameliyat dedi perşembe günü büyük ihtimalle ameliyat olucam gene apandisitten kaynaklı onun alt tarafında beze oluşmuştu iltahap kaplamış içini onun alınması gerekiyormuş valla bu hastalıkla nasıl olacak bilmiyorum
Kızlar herkese tesekkur ederım damlacım hayırdır sen ne amelıyatı oldun
dünürcüm hiç görmedim seni hemen bi dalıp çıktımyakalayamazkiii yakalayamazkiiiiiiii
bende emzirmeyi bırakalı 1,5 ay oldu. hiçde zor olmadı şükür. "oğlum meme yok eee olmuş" dedim. sanki anladı bıraktı gitti. arada istedi her isteyince aynısını söyledim açmadım o da kabullendi. ben de çok zorlanacağımı düşünmüştüm ama şaşırttı beni küçük adamım. şimdi kıyafet değiştirirken falan görünce anne meme biss eee diyo evet oğlum pis olmuş diyorum. ama memeyi bırakınca uykumuz düzeldi çok şükür. gece uyanıp süt içiyodu. şimdi onu da yapmıyo sadece uyanırsa beni yanında istiyo bende hemen jet hızıyla kıvrılıyorum yanına sonra yine yerime
Damlacım tekrar geçmiş olsun...
Gül'cüm inşallah yemesi kilosu düzelir Reyyannazın'da emmeyi bırakınca artık...
biz 4 gündür hastayızçarşamba gün buğrahan felaket kustu burnundan falan geldi kusuğu hemen doktora götürdük serum takıldı sonra bi ateş ishal.... ateşi 3 gün sürdü çok şükür dün düştü ama ishali çok kötü nasıl geçecek bilmiyorum bildiğiniz çiş sıvılığı o derece kötü yediği içtiği sadece su 2-3 tane çubuk kraker meyve suyu falanda içmiyo 1 hafta sürebilir dediler ishaline ama geçmezse ben pazartesi götüreceğim doktora
Kızlar herkese tesekkur ederım damlacım hayırdır sen ne amelıyatı oldun
tesekkurler damlacım sımdı daha ıyıyım geçmiş olsun canım sanada meralım sen nasılsın
dünürcüm hiç görmedim seni hemen bi dalıp çıktımyakalayamazkiii yakalayamazkiiiiiiii
bende emzirmeyi bırakalı 1,5 ay oldu. hiçde zor olmadı şükür. "oğlum meme yok eee olmuş" dedim. sanki anladı bıraktı gitti. arada istedi her isteyince aynısını söyledim açmadım o da kabullendi. ben de çok zorlanacağımı düşünmüştüm ama şaşırttı beni küçük adamım. şimdi kıyafet değiştirirken falan görünce anne meme biss eee diyo evet oğlum pis olmuş diyorum. ama memeyi bırakınca uykumuz düzeldi çok şükür. gece uyanıp süt içiyodu. şimdi onu da yapmıyo sadece uyanırsa beni yanında istiyo bende hemen jet hızıyla kıvrılıyorum yanına sonra yine yerime
Damlacım tekrar geçmiş olsun...
Gül'cüm inşallah yemesi kilosu düzelir Reyyannazın'da emmeyi bırakınca artık...
biz 4 gündür hastayızçarşamba gün buğrahan felaket kustu burnundan falan geldi kusuğu hemen doktora götürdük serum takıldı sonra bi ateş ishal.... ateşi 3 gün sürdü çok şükür dün düştü ama ishali çok kötü nasıl geçecek bilmiyorum bildiğiniz çiş sıvılığı o derece kötü yediği içtiği sadece su 2-3 tane çubuk kraker meyve suyu falanda içmiyo 1 hafta sürebilir dediler ishaline ama geçmezse ben pazartesi götüreceğim doktora
bu arada Meral'cim, Funda'cım, epeydir yoktunuz K.K. da hoşgeldiniz :):)
Nermin'cim sende arada giriyosun artık Nida Nur fırsat vermiyo mu prenses çok tatlı çokkk:):)
epey olmuş inş. artık üzmez senide kendini de bir an önce unutur:93:geçmiş olsun buğrahana çok üzüldüm reyyanla baya benziyorlar birbirlerinede ikiside zayıfdün gece çok zor geçti çok ağladım eşim kamptaydı annemlerde kalmıştık öldüm valla gece 2buçuk oldu bizimki gelinlik giycem diye ağladı gecelere akacak galiba zar zor annemler uyuttu gecede bikaç kez kalktı ama 1e kadar uyudu uyku düzenimiz hiç kalmadı ağlamaktan seside kalmadı yavrumun..bi düzene girecek inşallah bu gece 5. gecemiz olacak..
tünaydın meralcim ben kendi adıma iyiyim çok şükür sen nasılsın?günaydın arkadaşlar, nasılsınız?
Bizde bugün aylardır hastalıktan dolayı ertelediğimiz suçiçeği aşınızı yaptırdık
Artık akılları erdiği için çok daha zor oluyor böyle aşı davaları
Neyseki Liya çok fazla ağlamadı
ama eve geldik uyuyuncaya kadar devamlı abla iğne yaptı acıdı ben ağladım diyip durdu tabii babasına da git ablayı döv demeyide ihmal etmiyor :)))
Yan etkileri hafifmiş öyle dediler inş. ateş falan yapmaz
saol meralcim inş. olmazteşekkür ederim canım bende iyiyim...
geçmiş olsun canım, merak etme inşallah bişey olmaz... evet ya sorma artık büyüyünce her şey daha da zorlaşıyor:)
Bizde bugün aylardır hastalıktan dolayı ertelediğimiz suçiçeği aşınızı yaptırdık
Artık akılları erdiği için çok daha zor oluyor böyle aşı davaları
Neyseki Liya çok fazla ağlamadı
ama eve geldik uyuyuncaya kadar devamlı abla iğne yaptı acıdı ben ağladım diyip durdu tabii babasına da git ablayı döv demeyide ihmal etmiyor :)))
Yan etkileri hafifmiş öyle dediler inş. ateş falan yapmaz
teşekkür ederim damlacımgeçmiş olsun canım bende Adaya yaptırmıştım ateş filan yapmadı bizde iyi bişekilde atlattık yalnız doktorumuz tekrarlayalım dedimişti 3 yaş gb daha etkili oluyormuş sizede dendimi öyle aşı tutmuş bide canım bu aşı 20 gün sonra filan etkisini gösteriyormuş haberin ola sen 1 aya kadar gene hastalıklı birisinin yanına sokma canım
bu arada Meral'cim, Funda'cım, epeydir yoktunuz K.K. da hoşgeldiniz :):)
Nermin'cim sende arada giriyosun artık Nida Nur fırsat vermiyo mu prenses çok tatlı çokkk:):)
slm kızlar nasılsınız...benim yoğun geçiyor günlerim..arkadaşlarımız sağolsun akşamlarıda genelde beraberiz..yılbaşı için planlar yapıyoruz..bizim evde parti var gelmek isteyen gelebilir:))))çok eğlenceli olacakk..
canım evet nida hanım hiç bir şeye fırsat vermiyorki..akşam eve gidiyorum yediğim yemekten bile birşey anlamıyorum ..gecede 1,2 kafasına göre takılıyor...çok şımarık..ama çok tatlıı.zıpır..evet
günaydınlar herkese
sabah sabah süper bi haber aldım işlerle ilgili çok mutluyum
günaydınlar herkese
sabah sabah süper bi haber aldım işlerle ilgili çok mutluyum