günaydın güzeller
aslıcım canım hoşgeldin nerelerdesin yaww yoksa sende mi facecilerdensin
ameliyat işimi biraz askıya aldım doktora gitmedim bakalım hayrolsun sonum sıkıldım üst üste herşeyin gelmesinden biraz rahat yaşıyorum yani
kızlar bugün Adanın hepatit A 2. doz aşısı var onu yaptırıcam umarım bi sorun çıkmaz
canım su çiceğinin tekrarlanmasını doktorumuz bana daha etkili ve daha ayak üstü atlatması için gerekli olduğunu söylemişti ama bugün aşısı için nasıl olsa doktorumuza gidicem ozaman sorarım
kızlar bu arada sormamı istediğiniz birşey varsa yazın akşama sorar yarın yazarım buraya
Tamam olur sen gideceğin zaman bana bir mesaj at manim yoksa bende gelirim zaten bana 5 dakika biliyorsundamlacığım inşallah ağrısız sızısız olursunuz aşınızı
funda canım hiç olmadı kayseri parkda buluşalım batuhan alt kattakl set parka bayıldı bi pazar yada hafta içi akşam ne dersin
Vallahi canım ben bu 2 yaş sendromuna hiç takmıyorum çünkü o belirtiler her zaman olabiliyor zatenmerhaba arkadaslar bende bi mart annesiyim,2 yaş sendromu diye birşey var biliyorsunuzdur benim kızımda sanırım basladı 2 yaş sendromu belirtileri inatlaşma mesela.çocukalrında bu durumu yasayan varmı acaba merak ettim
selam kızlar nasılsınız?
hepinize güzel, sağlıklı, huzurlu, mutlu bir yıl dilerim....
bebişlerin yanacıklarından öpüyorum....
meriç çok değişti bu aralar.... bana zaten çok düşkündü artık sırılsıklam aşık diyebiliriz :))))) hiç peşimden ayrılmıyor, gözlerimin içine içien bakıyor.... eve gidince bi kaç saat onunla oynamadan yemekte dahil olmak üzere hiç bi şey yaptırmıyor:)))) ben ne dersem onu diyor ben ne yaparsam onu yapıyor kuzucum....
hafta sonu kayınbiraderimin düğünü vardı, konvoyda yavaş biraz felan dedim eşime bi kaç kez, benim arkamdan o da babasına "babaaaaa yavaççç" diyor, eşimde "allahım bi susun, birdiniz iki oldunuz" diyor hahahahahhahahahahha....
çok tatlılar ya, büyüdükçe lokumlaştılar:)))
hoşgeldin buketimselam millet.
2011 de sayfaları dolup taşırmak dileğiyle :)
tabiki sağlıklı ve mutlu geçirmek de.
hepinizi kocaman öpüyorum. iyi seneleeeeeeeeeeeer
hoşgeldin fatmacımherkese slm guzel anneler her yeni yılımızın bir oncekinden daha guzel gecmesını diliyorum. Epeydir giremiyordum bilgisayarin oldugu odada esimin egreti duran kitapligi var ve kizim kitaplıga tırmanmaya calisiyor. Artık yeni tlfnumla bol bol aranizda olurum. Cok zor zamanlar gecirdik kizimla hasta olduk ama benim hastaligim ne zaman bitti farkinda diilim. Kizim bogaz enfeksiyonu hemen ardindan bronsit oldu. Esim yine yogun tek basima kolumu kipirdatacak halım yokken ugrastim kosturdum. 18. Aya kadar hic ateslenmeyen hasta olmayan cocuk 4 aydir 4 kez antibiyotk kullandi ne bogaz enfeksixonu ne bronsiti ne su cıcegi kaldi kapımızı calmayan. Cunku oyun grubundan kapiyomus meger zaten onuda bıraktık nısana kadar gtmiycez. Cok faydasını gormustum ama yapack bısey yok. Son bikac haftadr ıyıce psikolojim bozuldu arka arkaya gelen hastaliklar tek basima ugrasmak.. Cok zor ya anlatamam cok uzun oldu kusura bakmayın:2:
sanırım çocukların hepsi banyoyu çok seviyor :)geçmiş olsun canım.... Allah hepsini nazarlardan korusun(((
buketcim sanada iyi yıllar tatlım....
ohhh banyoyu meriçte çok seviyor:))))
ne güzel ya özlemişim burda böle yazışmalar:)))
1 saat mi durdu gece gecefatma geçmiş olsun canım allah yardımcın olsun
batuda banyoya baylıyor geçen gün akşam eve glderken uyumasın dlye eve gidince banyo yapacağız dedim karnı açtı eve gittlk anne ayakkamı çıkar çoyap çıkar tek
teksoydurdu banyoya glttik hadi manyo dedi bu arada saat 23.30 yarıma kadar banyo yaptı sıpam
1 saat mi durdu gece gece
allah korusun hasta falan olmasın canım
ben nasıl yıkayıp çıkardığımı bilmiyorum vallahi