hoşgeldin meralcim bende çok fazla uğrayamıyorum buraya maalesef face de görüşüyoruz ama burdaki gibi olmuyor bir başkaydı burası özlüyorum vallahi koptuk iyice burdan
emele de çok geçmiş olsun kaçırmışım ben demekki hiç duymamıştım
kesinlikle öyle birlikte çok güzel şeyler paylaştık burdaki arkadaşlarım benim için de çok önemli kaybetmek istememhoşbulduk canım, evet biraz haksızlık ediyoruz buraya( ihmal ediyorum biliyorum ama inşallah telafi edebilirim:)) hepinizi burası sayesinde tanıdım bi sürü arkadaş edindim:)))
ne olursa olsun benim için kk'nın yeri çok başka
günaydın kızlar
biz çok hastayız evde bi Ada ile ben kalmıştım hasta olmayan önce Ada sonra ben oldum ikimizde kötüyüz bide hafta sonu doktora gittim gene ameliyat dedi perşembe günü büyük ihtimalle ameliyat olucam gene apandisitten kaynaklı onun alt tarafında beze oluşmuştu iltahap kaplamış içini onun alınması gerekiyormuş valla bu hastalıkla nasıl olacak bilmiyorum
memeden mi kesiyorsunnn allah kolaylık versincanım ya görmemişim yazını geçmiş olsun adayada sanada.inşallah hastalığın geçer kurtulursun en kısada..
2.günümüz dün gecede aşırı ağladı üff içim acıyor resmen sesi kısık kuzumun ama napalım bitecek 2 gün oldu dönmem artık..
Evet demekki sütün azmış kızında zevk için emiyormuş ama çok uzun emdiği için alışmıştır kuzumsol göğsümün sütü kesilmişti sağ ile emziriyordum.gündüzleri kesmiştim gündüz sadece öğle uykusu için emziriyordum.akşam yataken emziriyordum gece uyanınca emiyordu..fazla emzirmediğim için uyumak istediğinde istiyor birde uykusundan uyanınca istiyor dün gece 2de zor uyuttum.birde uyanınca çok zor oldu biberonda almıyor bardaklada bişey almadı.belki alışınca gece uyanınca biberon alır.göğsümde hiç süt birikmedi hatta süt damarlarım görünmüyor bile.sanırım az emzirdiğim için azalmıştı bırakıncada hemen kesildi..
benim kızım mustafa cecelinin hadi dön şarkısını çok seviyor hatta sürekli hadi dön aç diye ister gece uyanınca onu açtım sakinleştirdi salladım sonra ama uyuyuncaya kadar çok ağladı..allah kolaylık versin sizede..bu arada kızım bana soğuk davranıyor normalde oynarken gelir öperdi annem der sarılırdı şimdi kaçıyor sanırım bana küstü
2gündür çok ağlıyor geceleri uykusuzluktan duygularım alındı sanki boş boş bakıyorum yemekte yemiyor doğru düzgün babasıyla dışarı çıktılar az önce kızım öpeyim dedim ıı dedi gitti inşallah geçicek kucağıma bile gelmiyor..
ben 13 aylıkken kesmek istemiştim yani doktor söylemişti keseceksin diye.ozaman aşırı sütüm vardı bir öğün emmediğinde taş gibi oluyordu.ozaman sürekli ağlıyordu 1gece vermedim ben çok ağrı çektim oda çok ağladı tekrar başladık.ama şimdi sert değil göğüslerim oda gündüz huysuzlanmıyor şimdi devam edicem..
merhaba kızlar nasılsınız
dün hastaneye gittim ve doktorum ameliyat yapmadı çok hastasın bu şekilde narkoz alman çok sakıncalı dedi sürekli kontrol altında olucam şu zaman demedi tekrar konuşuruz sen hele bi iyileş dedi
kızlar valla dün iyi sayfaları ilerletmişsiniz nasıl özlemişim yazılanları okumayı geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim meralim buketcim ve fundacım hoş geldiniz hele meral ne zamandır gelmiyordun buralara iyi olmanıza çok sevindim emelede çok geçmiş olsun iyi mi peki şimdi
günaydın kızlar...
damlacım çok geçmiş olsun...meral hoşgeldin canım
kızlar nasılsınız..........
ben çok yoğunum helede yıl sonu çok işim var....havalarda çok kötü burda soğukk..bugünde çok kötü yağmur var...hayırlısıyla şu kışı atlatalım...çok fena geçecek gibi burası...
öpüyorum hepinizi