2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kimsecikler girmiyo artık....
TÜM K.K ARKADAŞLARIMIN YENİ YILINI ŞİMDİDEN KUTLUYORUM 2011 HEPİMİZE SAĞLIK BEREKET MUTLULUK DOLU BİR YIL OLUR İNŞALLAH....

kimsecikler girmiyo artık....
TÜM K.K ARKADAŞLARIMIN YENİ YILINI ŞİMDİDEN KUTLUYORUM 2011 HEPİMİZE SAĞLIK BEREKET MUTLULUK DOLU BİR YIL OLUR İNŞALLAH....

bütün iyi dilekklerinin seninlede olması dileğiyle uzun zaman sonra tekrar burdayım
selam güzel anneler
2 yaşları dolduracaklar artık ne çabuk geçiyo zaman bana hapşurduğumda çok yaşa annem diyen bi kızım var her gün beni şaşırtmaya da devam ediyo konuşmalarıyla hareketleriyle rabbim çocuklarımızı bize bağışlasınnnn

günaydın kızlar
yeni yılınız kutlu olsun herşey gönlünüzce yavrularımızla beraber sağlıklı mutlu huzurlu bir yıl olsun :KK69:

Tüm mart annelerinin ve meleklerinin yeni yılını kutluyorum.
Daha nice sağlıklı mutlu senelere.......

merhaba kızlar nasılsınız herkesin yeni yılı kutlu olsun umarım hepiniz lylslnlzdlr bende batuda lyylz allaha şükür ama çok yaramaz oldu durdurabilene aşk olsun seni dövüyümmü diye geliyo yapıştırıyor

günaydın kızlar
nasılsınız bizler iyiyiz
esmacım hoşgeldin canım :KK16:

geçmişi okudum damla geçmiş olsun canım
gül reyyanı memeden kesmisin darısı bize bende 2 yaşını doldursun keseceğim nasıl olacak bilmiyorum zaten akşam ve geceleri emiyor ama emmeye çok düşkün bakalım hayırlısı

:nazar:
geçmişi okudum damla geçmiş olsun canım
gül reyyanı memeden kesmisin darısı bize bende 2 yaşını doldursun keseceğim nasıl olacak bilmiyorum zaten akşam ve geceleri emiyor ama emmeye çok düşkün bakalım hayırlısı

darısı başınıza inşallah.ben çok kararlı davrandım çok aşırı zok olmadı ama 3hafta oldu hala akşam gelim anne emimmi diyor :KK19:

teşekkür ederim damlacım
yok bizim doktor tekrarlayalım falan demedi hiç de duymamıştım :KK53:tekrarlama olayını sadece 12 yaşından sonra yapılınca tekrarlanıyor diye biliyordum :44:
ben gidince bir sorayım bakalım
demek 20 gün sonra etkisini gösteriyor bak söylediğin iyi oldu saol:KK71:

biz de 5 yaş gibi tekrarlayacaz herkese selam buarada :))):KK74:

hoşgeldin aslı'mm :))
neden tekrarlanacakmış bize neden hiç demedilerki
kafam karıştı şimdi :KK53:

günaydın
hoşgeldin esmacım nasıl geçti tatilin dinlenebildin mi?

hoşbulduk canım lyl geçti batuyla vaklt geçirmek çok eğlenceli biraz döğüştük biraz seviştik geçti bitti tatil babaanneye hiç birşeyini yaptırmadı annem yapsın diye sıpam sabahda yatakdan kalkmamış babaannesl esma yok işe gitti demiş esma dlye kalkmamış yatakdan çok sııpa bunlar ya özledlm bende sıpamı çok yaramaz oldu ama görüşemedik yine senl aradım ama ulaşamadım sen aynı hattı kullanıyorsun demi çaldı ama cvp olmayınca acaba değlştimi dlye tekrar aramadım

hoşbulduk canım lyl geçti batuyla vaklt geçirmek çok eğlenceli biraz döğüştük biraz seviştik geçti bitti tatil babaanneye hiç birşeyini yaptırmadı annem yapsın diye sıpam sabahda yatakdan kalkmamış babaannesl esma yok işe gitti demiş esma dlye kalkmamış yatakdan çok sııpa bunlar ya özledlm bende sıpamı çok yaramaz oldu ama görüşemedik yine senl aradım ama ulaşamadım sen aynı hattı kullanıyorsun demi çaldı ama cvp olmayınca acaba değlştimi dlye tekrar aramadım
yooo değişmedi canım aynı hattım.
ama çoğunlukla Liya uyuyor diye sesini kapatıyorum ve açmayı unutuyorum ve Liya'nın elinde dolaşırken cevapsız aramalarda gidiyor haliyle göremiyorum
Görseydim ben sana geri dönerdim canım ya şimdi üzüldüm inanki
Bi kısmet olmadı ya başka şehirlerde olsak şimdiye kaç kere görüşmüştük :))

günaydın güzeller
aslıcım canım hoşgeldin nerelerdesin yaww yoksa sende mi facecilerdensin :KK52:

ameliyat işimi biraz askıya aldım doktora gitmedim bakalım hayrolsun sonum sıkıldım üst üste herşeyin gelmesinden biraz rahat yaşıyorum yani :KK1:

kızlar bugün Adanın hepatit A 2. doz aşısı var onu yaptırıcam umarım bi sorun çıkmaz

canım su çiceğinin tekrarlanmasını doktorumuz bana daha etkili ve daha ayak üstü atlatması için gerekli olduğunu söylemişti ama bugün aşısı için nasıl olsa doktorumuza gidicem ozaman sorarım

kızlar bu arada sormamı istediğiniz birşey varsa yazın akşama sorar yarın yazarım buraya

hayırlısı olsun damlacım allah sağlık versin inş.
adacığımada şimdiden geçmiş olsn sağlık aşıları olsun inş.
doktora bi sor bakalım her çocuğunmu yaptırması gerekliymiş bu 2. dozu?

X