canım benim şu müfettişin telefonunu ver bana ben onu acil macil bişeyler uydurup geri göndereyim geldiği yere.günaydın kızlar evet ben gene işteyimdurmak yok çalışmaya devam kuzumda babasıyla evde ilk kez baş başa bu kadar uzun süre kalacaklar bakalım nasıl olacak neler yapacaklar çok merak ediyorum
kendini suçluyorsun seni anlıyorum canım. bende anıla bağırıyorum çok kızdırdığında. bu sıralar iyice huysuzlaştı,gece uyumayıp birde gündüz mızmızladımı benim şartellerimi attırıyor. psikolojisini ve huyunu bozacağımdan çok korkuyorum ama dayanamıyorum bazen. sonrada oturup ağlıyorum kendime kızıyorum o daha çocuk böylemi eğiteceksin diyorum. gelip geçici şeyler ama mümkün olduğunca dikkat etmeye ilgilenmeye ve ilgisini ona zarar vermeyecek,beni de yıpratmayacak şeylere çekmeye çalışıyorum. haaala çok ama çok yorgunum.bu yüzdende ona da böyle yansıtabiliorum bazen. ama bu kötü anne olduğumuz göstermez dimi...... hı ? dimi....Damla'cım kolay gelsin canım....
kızlar 2 gündür neyi farkettim biliyor musunuz... Buğrahan babasından ve benden korkuyormafoldumben ben kötü bir anneyim gerçekten bunun farkına vardımmafoldumben bazen dayanamayıp çok kızıyorum... aslında bu ara babasıda baya üstüne gitti yani oyun oynarken bile şaka yaptığını düşünüp bağırıyo küçücük çocuk ne anlar bağırarak oyundanmafoldumben sabahleyin elimde sprey vardı tabi buğrahan merak etti ve yanıma geliyordu anladım bende hıııı dedim kızdığım için falan değil halbuki komik geldi o hali yavrum korktu ve karşıma oturdu annem verir mi istesemmi diye elini uzatıp çekti ben kızarım diye korktumafoldumben Allah'ım ben nasıl bi annelik yapmışım buğrahana arkadaşlarıyla tabi oynayamaz döverler kendine güveni yok yavrumun... ben farkettiğimden beri dikkat ediyorum ama babamıza söylediğim halde pek dikkat etmiyor... dün akşam buğrahan uyumadı babası aldı karşısına oğlum uyuman gerek büyüyemezsin falan diye konuştu ve buğrahan tuttu babasının elinden odasına götürdü oyun oynamak için aslındaböyle konuşsak düzelir ama...... off yaa nasıl düzelecek nasıl kendine güvenecek buğrahan mafoldumbenmafoldumben bütün hata bende ve babasında.........
oooh güle güle otur esmam.inşallah rahat edersin bu evde canımherkese merhabalar yeni evimize yerleştik cumartesi ve pazar 2 gün misafir ağırladım ama hala evdeyken misafirlikdeymişim gibi hissediyorum çünkü hiç yalnız kalmadık sürekli gelen giden bakalım bugün kimsecikler yok
valla doğru diyorsun fundacığım hep her hafta sonu başlarız iboyla benle bi kaç kere çık sonra al arabayı dedi bana bir kere bende o birkaç kerenin olmasını bekliyorum :))) şimdide bana hiç arabayı kullandırmıyorsun diyince araba aşağıda esma al kullan diyo sempatiksalakcinni şaştım kaldım kaydirigubbakcemile3alıştırmalara başla o zaman en kısa zamanda
kayserideki gibi düz yolları başka nerde bulacaksın kaydirigubbakcemile2
oooh güle güle otur esmam.inşallah rahat edersin bu evde canım
doğum günün kutlu olsun canım daha nice senelere sevdiklerinle birlikte inş.bugün benim doğumgünümzemuszemus iyi ki doğmuşum, iyi ki canım oğluşum doğmuş... onunla yeniden doğdum... canım oğlum iyi ki varsınopuyorumnanaktan
bugün benim doğumgünümzemuszemus iyi ki doğmuşum, iyi ki canım oğluşum doğmuş... onunla yeniden doğdum... canım oğlum iyi ki varsınopuyorumnanaktan
herkese merhaba arkadaşlar dün batunun ateşi vardı gerçi akşama pek birşeyi kalmamışdı ama gece çok mızmızdı sürekli uyandı ve eli sürekli kulağındaydı yatağında uyumayı reddetti benim yanında yatmak istedi ama ayakları babasının ağzında kafası kafamda döne döne çıldırttı beni:)))))
inşallah bişeyciği kalmamışdır uyanana kadar
Doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı mutlu güzel senelere...