2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

evet fundacığım birde hayırlısıyla şu arabayı kullansaydım benden iyi kimse olmayacak heheheheh zemuszemus

alıştırmalara başla o zaman en kısa zamanda
kayserideki gibi düz yolları başka nerde bulacaksın kaydirigubbakcemile2

günaydın kızlar evet ben gene işteyim durmak yok çalışmaya devam kuzumda babasıyla evde ilk kez baş başa bu kadar uzun süre kalacaklar bakalım nasıl olacak neler yapacaklar çok merak ediyorum
canım benim şu müfettişin telefonunu ver bana ben onu acil macil bişeyler uydurup geri göndereyim geldiği yere.
Allah kolaylık versin kankim benim.
Adacım napmış babasıyla iyi vakit geçirmişmi.

kendini suçluyorsun seni anlıyorum canım. bende anıla bağırıyorum çok kızdırdığında. bu sıralar iyice huysuzlaştı,gece uyumayıp birde gündüz mızmızladımı benim şartellerimi attırıyor. psikolojisini ve huyunu bozacağımdan çok korkuyorum ama dayanamıyorum bazen. sonrada oturup ağlıyorum kendime kızıyorum o daha çocuk böylemi eğiteceksin diyorum. gelip geçici şeyler ama mümkün olduğunca dikkat etmeye ilgilenmeye ve ilgisini ona zarar vermeyecek,beni de yıpratmayacak şeylere çekmeye çalışıyorum. haaala çok ama çok yorgunum.bu yüzdende ona da böyle yansıtabiliorum bazen. ama bu kötü anne olduğumuz göstermez dimi...... hı ? dimi....

oooh güle güle otur esmam.inşallah rahat edersin bu evde canım

alıştırmalara başla o zaman en kısa zamanda
kayserideki gibi düz yolları başka nerde bulacaksın kaydirigubbakcemile2
valla doğru diyorsun fundacığım hep her hafta sonu başlarız iboyla benle bi kaç kere çık sonra al arabayı dedi bana bir kere bende o birkaç kerenin olmasını bekliyorum :))) şimdide bana hiç arabayı kullandırmıyorsun diyince araba aşağıda esma al kullan diyo sempatiksalakcinni şaştım kaldım kaydirigubbakcemile3
oooh güle güle otur esmam.inşallah rahat edersin bu evde canım

buketciğim şimdilik çok rahat ve sıcak en önemlisi de sıcak:)))
daha iyisi daha güzeli olmayanlara ve tüm isteyenlere olsun

Merhabalar kızlar nasılsınız ben bir haftadır evdeyim doğum izninden sonra sude ile ilk kez bu kadar başbaşa kalacaz iç basur vamış küçük bi oparasyon geçirdim raporluyum anlayacağınız bi görseniz sude artık beni sevmeye başladı meğer hep ondan uzak oluşumdanmış bana kaprisi hastayım ama hiç yatamadım ogünlerde şeyi düşündüm hani şu iknci bebek olayını dedim şimdi bi bebek daha olsa imkansız nasıl yapacaktım sude mızmızıyla neyse allah güç verir inşallah.bütün kuzuları öptüm kib

haklısın buketcim... yaşın verdiği bi hırs sinirlilik istediğini yaptırma huysuzlukta var tabi... dediğin gibi gece uykusuzlukları gündüz sürekli mızmız olması insanı yıpratıyo... ama çok korkuyorum çocuğumu kötü yetiştirmekten...

bugün benim doğumgünümzemuszemus iyi ki doğmuşum, iyi ki canım oğluşum doğmuş... onunla yeniden doğdum... canım oğlum iyi ki varsınopuyorumnanaktan

bugün benim doğumgünümzemuszemus iyi ki doğmuşum, iyi ki canım oğluşum doğmuş... onunla yeniden doğdum... canım oğlum iyi ki varsınopuyorumnanaktan
doğum günün kutlu olsun canım daha nice senelere sevdiklerinle birlikte inş.

huriyeciğim doğum günün kutlu yarınların gönlünce mutlu olsun. ailenle beraber nice sağlıklı uzun yıllar diliyorum

herkese merhaba arkadaşlar dün batunun ateşi vardı gerçi akşama pek birşeyi kalmamışdı ama gece çok mızmızdı sürekli uyandı ve eli sürekli kulağındaydı yatağında uyumayı reddetti benim yanında yatmak istedi ama ayakları babasının ağzında kafası kafamda döne döne çıldırttı beni:)))))
inşallah bişeyciği kalmamışdır uyanana kadar

teşekkürler kızlar:):):):)
esmacım neyi var kuzucuğun??? geçmiş olsun...

merhaba huriyeciğim galiba nazı işvesi bana sabah aradım babaannesi aşağı indirmiş dedesi birşeyi yok dedi gece sürekli ağladı kulağını tuttu kulağı arıyo sandım 2 gündür ateşi bir inip bir çıkıyor ama sabah iyiymiş

esmacım geçmiş olsun canım kulağını tutuyorsa ateşide varsa ya diştendir yada kulağındandır.
gece yine ateşlenirse bi doktora göster istersen için rahat eder hiç olmazsa

fundacığım şimdi yine aradım kayganam birşey yok aşağı indik oynadı banyo yaptırdım yatırdım dedi anlamıyorum ben bu sıpayı:)))

slm herkesee....

Doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı mutlu güzel senelere...

çok geçmiş olsun..

günaydın kızlar müfettiş hala gitmedi teftişe devam çok yorgunum artık kolumu kaldıracak halim yok 2 gün evdeydim ama kuzumla birbirimizi çok özlemişiz özlem giderdik bolbol ama gene dinlenemedim bide bu hafta çarşamba perşembe cuma izmit'e olucam toplantı var nasıl gidicem bilmiyorum belki orda biraz dinlenirim off off ne olacak benim bu halim hiç bilmiyorum

huriyecim geçmiş doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara canım

esmacım geçmiş olsun hayatım umarım ciddi birşeyi yoktur Batuşumun yeni evinizin ısınmasınada çok sevindim huzur içinde sıcacık oturun canım

kankicim Anılımın sünnet işi ne oldu doktorla konuştunuz mu sonraya mı ertelendi?umarım herşey yolundadır sizdede

merhaba damlacığım düne kadar birşeyi yoktu ama bende oda grip olduk neyse bakalım başka birşeyi olmasında grip kolay kışın bizim vazgeçilmez hastalığımızdır grip:))))
kızlar batuhan bana hala çok düşkün yanından ayırmıyor ağlamaya başlıyor gideceğim zannediyor hep bebeğimin psikolojisini bozdum çalışıyorum diye (( cumartesi günü gezmeye gittik hep kendinden büyük abiler ablalar vardı çoookkk yaramazlardı ordan oraya koşturdular biizimkide öyle onları izledi:)))
yaaa bebe kapı açıldımı aşağı inmek için can atıyor içeri alırsak eğer hemen kendini yere atıyor ne yapacağız bu bebeyle bilmiyorum

esmacım aynı dert bendede var çalışan annelerde sanırım bu daha çok Ada beni kimseyle paylaşamıyor babasından deli gb kıskanıyor babası bana sarıldımıydı öptümüydü kıyamet kopuyor hemen babasının saçına yapışıyor saçından çeke çeke GİT GİTTT diye bağırıyor bide kız olacak babaya düşkün olması lazım dimi sırf babada değil kim yaklaşırsa yaklaşsın yanıma istemiyor hafta sonu paçamdan ayrılmadı hel şu müfettiş geldiğinden beri daha az görüyor ya beni artık bana annedimm diyor :) telefonda damma çabuk gel diyor içim parçalanıyor yaa yanında olamadığım için

damlacığım bizde ev taşırken pek görüşemedik ondan sonrada dahada fazlalaştı tuvalete bile beraber gidiyoruz :)))) kapıyı açıp giriyo kuyrup tabiri çok doğru bizim için batuhan benim tamlayanım oluyo artık:)) uyanıp beni görünce o kadar mutlu oluyorki babaannesi uyanıp beni görünce yatakdan kalkmıyor diyor :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…