2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun canım... buğrahan her gece 10 kere uyanıyor mız mız olsa ii gece nasıl ağlıyo anlatamam size... hele bugün hiç uyumadı babamız salonda yattı sabahki ağlayışını duyuncada çok kızdı... hergün mü biyeri ağrıyo hergün mü gazı oluyo bu çocuğun geceleri neden sürekli ağlıyo diye bide ben varken daha çok ağlıyo babasıda nazı sana seni görmeyince bu kadar ağlamıyo diyo.. gerçekten ben susturamıyorum babası alınca beni görmezse eğer susuyo ne yapacağım bilmiyorum artık geceleri beraber yatıyoruz başa çıkamıyorum başka türlü

huriyeciğim artık büyüyorlar bence alışsın yavaş yavaş anlat ona herşeyi anlıyorlar yoksa bunun sonu olmaz birgün önce yatağını batırdığı için yanıma aldım dün kendi yatağında uyumak istemedi mecburen aldım hali yokdu uykusuzlukdan huysuzlaşmışdı uyuttum öyle koydum yatağına sabaha kadar uyanmadı ama bugün kendi yatağında kendi uyuyacak kusura bakmasın

kızlar bu arada benim adetim 3 gün gecikdi korunuyoruz ama ben korkuyorum yaaaaa düşüncesiyle daha çok gerildim bir öne hasta olmak istiyorummmmmmmmmmm

amaniiiiiiiin sıraya girin kızlaaaarrr.. ikinciler dökülüyomu ne :)))))) Esmaaaaaaaaaaaaaa

inşalalh dökülmezzz buket hiç hazır değilim değiliz değiller yaniiiii

slm kızlar nasılsınız bakalım ben çok gerginim hala adet olmadım öğleden sonra test gelecek test yapacağım bakalım artık kafayı yiyecem heran tualete koşuyorum ama bişey yok
bugün batuhan 2. traşını olacak dedesi berber getirecekmiş eve diğer seferinde babsıyla gitmişlerdi çok ağlamışdı oğlum bu sefer böyle düşünmüşler bakalım akşam gidecek saçlar gerçi kısalttırmayacağım sadece toplansın birde amerikan olsun diyorum bakalım batuhan bey durursa :)

buğrahanda çok ağlıyor beberde:):) bayram traşı olacaka batuhan bey haa inşallah ağlamaz bu defa:):) bu arada buğrahan geceleri bizi çıldırtmaya devam ediyor arkadaşlar ne yapsam bilemedim babası gece salona gitmek zorunda kalıyor sabahları neden böyle bu çocuk bigün uyumaz mı diye söyleniyor artık adamda haklı... doktora götür dedi çocuk doktoruna danışmıştım ben bazı çocuklarda oluyo demişti bunu çocuk psikoloğuna götürmek daha mantıklı sanki... ama oda afyon merkezde vardır ilçede oturuyoruz biz şuan bayram 9 gün tatil denizliye gideceğiz ama kapalı olur hastaneler sonrada yine afyona döneceğiz..... oofff

Son düzenleme:

canım kadir hocaya soralım istersen böyle uykusuz bebeklere bir şurup öneriyo dur o yazılarını bulayımda koyayım sana

soru
Kadir Hocam Merhabalar,
Tekrar ben ve tekrar sorunumuz uyku...
kızım uyumuyor,sürekli ağlıyor,geceleri 15 dk. da bir uyanıyor. karnı tok,altı temiz,oda ısısı normal olduğu halde. 4 aydır uyumuyoruz desem yeridir. ne tracy nin yatır/kaldır yontemı kaldı ne ferber ın ağlat yontemı. yok,olmuyor,uyumuyor,uyusa da 1 saatı tamamlamadan cıglık cıglıga uyanıyor. babasıda bende bıtmıs durumdayız. kısa bı arastırma yaptım,sipraktin surup tavsıye etmıssınız. bunu denesek bısey kaybedermıyız? ılac kullanmayı sevmeyen bı anneyım ama uykusuzluktan ve yorgunluktan napıcagımı sasırdım artık...
bılgılerımız soyle.
8.5 aylık ıpek,8.700 gr ve 71 cm boyu var. dozunu nasıl ayarlamalıyım? bu arada hangı eczacıya sorduysam "kesınlıkle hayır" dedıler. bu tempoya kendılerı dayanabılecekmıs gıbı bır de ahkam kesıyorlar... bu kadar zararlı mı yani bu ilaç?
yardımlarınız ıcın sımdıden tesekkürler

cevap
Geceleri yarım ölçek verebilirsiniz. Eczacılara kafayı takmayın, bu yaştaki çocuklara, aynı reçetedeki Aferin, Peditus ve Calpol'ü bir arada verirken düşünmezler, Sipraktine laf ederler... Ucuz ilaç ya....

Hadi gözünaydın Esmacım. stresten falan demekki.
Bu arada Damlam nerde yaw bayram tatil planı kesinleştimi acep.
Bizde babasına kalsa 15 günde bir traş edecek oğlunu. banyoda mama sandalyesine oturtuyoruz,ben onu suyla oyalarken babası makineyle kesiyo saçını. bazen 2 gün sürüyo düzeltmeleriyle falan :))) 3-4 gün önce kestik en son. birdaha ilkbahara kadar kesmeyiz herhalde çünkü banyo soğuk olur.üşütmeyelim.

maşallah boncuk gözlüye çok yakışıklı olmuş ben saçını uzatma taraftarıyım çok kısaltmadık enseden aldırdık biraz ensesi baya vardı batunun

sağol huriyecim.
Esmacım sağol canım. aslında bende uzatmak istiyodum, hatırlıyorsan kıvırcıktı uzun saçı. yine o kadar uzatmak istiyordum ama neyse ilkbahara kadar uzar inşallah.

selam arkadaşlar benimde 2.3.2009 doğumlu dünyalar tatlısı bi kızım:84: var yani aranıza girmeye hak kazanabilirmiyim:79:

niloş hışgeldin canım tabiki gelebilirsin aramıza senin ve meleğinin adı ne

kızlar herkese iyi bayramlar kendinize iyibakın bebişleri ve sizleri öpüyorum

niloşş'cum hoşgeldin canım... prensesin ve senin isimleriniz nedir?? ben huriye bu arada:):)
esma'cım sanada iyi bayramlar canım oğluşunla güzel bi bayram geçirmeni diliyorum
herkese şimdiden iyi bayramlar...

bayram arası galiba kimsecikler girmemiş kızlar benim kızım dün görümcemin dubleksinde ikinci kattan aşağı düştü mahvoldum allah kimseye yaşatmasın 4 saat gözetim altında kaldık sonra eve gelidk gözüme uyku girmiyo kendime çok kızıyrum ve artık nazara inanıyorum bayram bounca herkes saçlarını konuştu omuzlarında sarkıyodu lüle lüle bizde bu sabah eşimle ağlaya ağlaya kısacık kestirdik saçlarını erkek kuaföründe moralim çok bozuk belki hatırlarsınız sude hep sorunlar yaşadı hani boğazına askı takılmıştı,rota virüsü olmuştu,altıncı hastalık olmuştu ve biz yazın kurbanını kesmiştik ama hala devam ediyo diyorum ki sizler yavrularınızı nazardan esirgemek için napıyorsunuz bana fikir verin anneler kafayı yemek üzereyim inanın kızımın kısa saçlı haline alışamadım kıvırcık kuzum benim ona destek olsun diye bende saçımı kescem o benim herşeyimmiş kafası burnu ve bacakları mosmor biiyomusunuz aman nolur kuzulara dikkat edin banada nazar için akıl verin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…