2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

herkese günaydın kızlar evimin %90 yerleşti bugün erken çıkıp salonun perdelerini alacağım bir ton ütüm var evde herşeyler yıkandı malum ve yarına misafirim var pasta börek yapacağım :)))))

eviniz hayırlı olsun iyi günlerde oturun canım... senin bu yorgunluğun nasıl geçecek artık bu hafta çok yoğundun.... yarında misfirin varmış valla kutluyorum seni esmacım nası yetişiyosun işe eve batuşa eşine... harika bi eş ve annesinopuyorumnanaktan

eviniz hayırlı olsun iyi günlerde oturun canım... senin bu yorgunluğun nasıl geçecek artık bu hafta çok yoğundun.... yarında misfirin varmış valla kutluyorum seni esmacım nası yetişiyosun işe eve batuşa eşine... harika bi eş ve annesinopuyorumnanaktan

teşekkür ederim canım yardımcı çok yoksa işle beraber gerçekden zor batuhan bey eve alışamamış babaannesi sabah kalkıyo sağa sola bakıyor ağlıyor diyo oda odaları tanıtıyormuş batuya çarşamba günü hiç görüşemedik ben eve gidene kadar uyumuş ben aldım emzirdim ama o bu durumdan bir haberdi tabi dün akşamda beni gördü kucağıma aldım yanağını yanağıma dayadı hiç birşey demeden öyle baktık birbirimize sonra memeleri sevmeye başladı ama hala konuşmuyor neyse emzirdim biraz toparladı emmeyi bıraktı bana baktı birşeyler anlattı kucağımdan inmedi indirmek zorunda kaldığımda ağladı tualete bile beraber gittik :))))

kızlar ben kilo alıyorum yaa.... eşim öğretmen yaz tatilinde denizlideydik annemlerin kayınvalidemin yanında tabi orda gezdim vakit geçti... afyona geldik 54 kilo oldummafoldumben evin içinde canım sıkıldıkca yemeğe buğrahanın çikolatalarına falan saldırıyorum artık kendimi tutamıyorum... göbeğim çıktı napcam ben yaamafoldumben

huriyeciğim buğrahanada çikolata alma sende yeme bence:))))
ben hala tam zayıflayamadığım için tam olarak yardımda bulunamayacğım ama yürüşe çıkın oturt buğrahanı pusetine keşke benim vaktim olsa spor yapmayı çok istiyorum hiç yokdan yürüyüş yapsam:)
ama nerde bakalım bu aralar bende iyice boşladım valla bir ara sıkı diyetteydim tekrar dönüş yapmam şart ama 54 nedirki bence zayıfsın tabi boyun kaç onu bilmiyorum ama

Damlacım geçmiş olsun canım. içime doğmuş demekki bu gün rüyamda seninle telefonla görüşüyoruz bayramda gelicem görüşürüz diyosun bende seviniyorum. inşallah ameliyata falan gerek olmazda atlatırsın canım benim. adacığımıda senide öpüyorum tatlım

boyum 1.67 esmacım... göbeğim çıktı bariz belli bi göbekte yok ama takıntı işte... onun için spor yapmak istiyorum bugün bişeyler yapayım dedim buğrahan rahat vermiyoki bacaklarıma sarılıyo bırakmıyo sıpamkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 amannn napim göbüşlü oldumkaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
merhaba kızlar
bugünde çalışıyorum yarında çalışıcam :KK43: müfettiş mahfetti bizi valla hiçbirşeyle ilgilenemiyorum şu aralar ne apandisitmiş ne başka bişey bugün eve temizlikçi kadın geldi telefondan talimat veriyorum şunu yap diye tam bi perişanım valla
kızlar Ada da tuvalete yapmaya başladı gibi bazen yapıyor bazen yapmıyor kakasınıda çişinide canı isterse yapıyor ama kakasını yaptığında mutlaka altınada yapsa söylüyor rahatsız oluyor artık biz bezde prima 6 ya geçtik onlarda lükse giriyormuş çok pahalı biran önce bıraksa iyi olacak artık :)
kilo konusunda valla benimde vermem gereken 5 kilo var hala veremiyorum kaldım öyle boyum 1.81 kilom 65 doğumda 30 kilo almıştım 25ini verdim 5 kaldı umarım biran önce onuda verebilirim

buketcim valla kayınvaldem hala didimde bizide çağırıyor bayrama mutlaka gelin diye ama büyük ihtimalle gelmicez hem yol çok uzun hemde çok para harcıyoruz geldiğimizde dayanamıyoruz :)

hepinize teşekkürler kızlar... birlikte büyürler düşüncesi güzel evet birazz zorlanıcam ama sonra rahatlarım umarım.... 15 haftalığım bu arada yeni de değil bayaa ilerledik...

damlacım gülşahın bahsettiği gizli hamile ben değilim.. onun benden haberi yoktu, başka bi hamilemiz daha var kendin henüz belli etmedi:1ninca:

günaydın kızlar evet ben gene işteyim :KK43: durmak yok çalışmaya devam kuzumda babasıyla evde ilk kez baş başa bu kadar uzun süre kalacaklar bakalım nasıl olacak neler yapacaklar çok merak ediyorum :KK1:

allah kolaylık versin valla..inşallah ada babasıyla iyi vakit geçirir.aslında bazen iyi oluyor yalnız kalmaları bağları daha güçleniyor..

Damla'cım kolay gelsin canım....
kızlar 2 gündür neyi farkettim biliyor musunuz... Buğrahan babasından ve benden korkuyormafoldumben ben kötü bir anneyim gerçekten bunun farkına vardımmafoldumben bazen dayanamayıp çok kızıyorum... aslında bu ara babasıda baya üstüne gitti yani oyun oynarken bile şaka yaptığını düşünüp bağırıyo küçücük çocuk ne anlar bağırarak oyundanmafoldumben sabahleyin elimde sprey vardı tabi buğrahan merak etti ve yanıma geliyordu anladım bende hıııı dedim kızdığım için falan değil halbuki komik geldi o hali yavrum korktu ve karşıma oturdu annem verir mi istesemmi diye elini uzatıp çekti ben kızarım diye korktumafoldumben Allah'ım ben nasıl bi annelik yapmışım buğrahana arkadaşlarıyla tabi oynayamaz döverler kendine güveni yok yavrumun... ben farkettiğimden beri dikkat ediyorum ama babamıza söylediğim halde pek dikkat etmiyor... dün akşam buğrahan uyumadı babası aldı karşısına oğlum uyuman gerek büyüyemezsin falan diye konuştu ve buğrahan tuttu babasının elinden odasına götürdü oyun oynamak için aslındaböyle konuşsak düzelir ama...... off yaa nasıl düzelecek nasıl kendine güvenecek buğrahan mafoldumbenmafoldumben bütün hata bende ve babasında.........

herkese merhabalar yeni evimize yerleştik cumartesi ve pazar 2 gün misafir ağırladım ama hala evdeyken misafirlikdeymişim gibi hissediyorum çünkü hiç yalnız kalmadık sürekli gelen giden bakalım bugün kimsecikler yok

selam kızlar ben hala iştediyim artık ne belim tutuyor ne başka yerim bittim bittim resmen şu müfettişi bi atlatsak çok iyi olacak

selam kızlar
fundacığım talas bahçelievlere taşındık talasa girişdeki opetin arkasındaki binalar

çok sevindim esma güle güle oturun
bana yakınlaşmışsın üniversitenin yeni yolundan direkt benim semttesin ne güzelll

X