canım aynı benım oglanarkadaşlar beni,m oğlum 19 aylık ama anne nerde dediklerinde beni iaşert etmiyor annesi olduğumu belli ediyor gün içinde gelip sarılıyor fakat biri sorduğunda beni babasını göstermiyor.topu getir ver dediğimde bunları yapmıyor.ne yapmalıyım.birde burnun nerde kulakların nerde duyu organlarını nasıl öğretebilirim.:sinifsinif:bilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
buketcım maşaallah Anılımıza benım yiğit bunların 10 da 1 ni yapmıyo sence ben neler yapmalıyım canım bu konuda ?selam milleeettttt... benim havamın bulanıklığı geçti ama şimdide dışarılar bulanıklaştı... şu an yağmur yağıyor. bayılıyorum yağmuru seyretmeye ama kasvetli havayı hiç sevmiyorum... neyse arada açıkhava gezme yaptım düzeldim şükür.
oğluşum iyice dillendi herderdini anlatır oldu çiş hariç :)) onuda yaptıktan sonra eliyle gösterip yüzünüde ekşitip aciyyoooo diye.. şimdilik iyi bir gelişme.
hele annemmm deyip sarılması,öpmesi, sırtımı tıpışlaması yokmu eridiğim andır. şükür bugünümüze.
1den 5 e kadar sayıyo, önce bu kaç diyo sonra biir....5 ten sonra da çak 5 yapıyor sonrada alkış.
kırmızı-mavi-yeşil-sarı renklerini de öğrendi renkli küpleri sayesinde.
ahşap puzzle daki bebek-kelebek-mantar-araba-bisiklet-ayıcık-kalem-balon-ördek-elma davul hepsinin isimlerini söylüyo kendisi yerleştiriyo yerlerini ezbere biliyo.
telefonu elimizden alıp konuşuyo sıkıysa alalım elinden :))
eline bez geçtimi heryerin tozunu alıyo en iyi yardımcım :))........vs.....
her halleri başka güzel... onu seyretmek ayrı bir güzel..
hayırlı olsun canım güle güle oturun inşaallahherkese günaydınn güzel anneler ve melekleri evet evi tuttuk hatta dün akşam temizlik bile yaptık:)))
zaten sıfır bina daha önce kimse oturmamış 5 kişide olunca temizlemek hiç zor olmadı ama bu hafta işlerim çok yoğun eğitim var zin alamayacağım annemle kayınvalidem toplayacaklar akşamlarıda ben toplayacağım bakalım hakkımızda hayırlısı toplansaydık yerleşmesi kolay
selam kızlar epeydir yazmıyorum yaz tatili, yeniden okula alışma temposu falan derken buralardan koptum... elif naz büyüdü baya...
şimdi size bir haber veriyorum.... hamileyim
en hızlı mart annesi ben mi çıktım ne, haa pardon bi arkadaşımız vardı bizimkiler altı aylıkken falan hamile kalmıştı...
planlı bi bebek değil ikincisi ama kabullendik ve doğurmaya karar verdim kısmetse... başlarda zorlanırım biraz ama ilerde rahat olurum umarım...
canım dün sütle beraber blendırdan geçirdim sonrada süzgüden geçirdim öyle koydum biberona.... buğrahan pide ekmek arası şeyleri seviyo ama yemek olarak koyuyorum kaşığı tabağa vuruyo kaşığı savuruyo falan o benden inat yani kelimelerle anlatamıyorum inan...yaşıtlarıyla yer diye götürüyorum yemiyo biz çok iştahlı yiyoruz yemiyo kendi yemiyo ayyy sıkıldım inan esmacım... ama bunada şükür emmeyi bıraktığından beri süt içiyo en azından bide kahvaltıyı seviyo peynir zeytin recel pekmek.... kilosundanda belli ya yemediği 9.600 kg boshayallersmileboshayallersmile