Damla'cım çok teşekkür ederim
Esma'cım geçmiş olsun
bizde grip olduk 4-5 gündür vardı ama dünden beri iyice arttı gece uykusunda burnu çok tıkanıyo buğrahanın yavrum nefes alamıyo haliyle uyuyamıyobuna ne çözüm bulacağımı şaşırdım inanın burun damlası 5 günden fazlası yasak dedi doktor, odaya viks gibi burun açıcı ilaçlar oluyo onlardan yaptım olmadı zeytinyağı damlattım burnuna açar dediler açmadı ne yapacağım yaa... dün gece hiç uyumadı desem yeridir... yarım saate bi kalkıp ağladı öyle böyle ağlamakta değil bağırıyo anne nennen diye yavrum.. uyuyacak uyuyamıyo zaten normaldede akşam yatıp sabah kalkan bi çocuk değil 2 saate bi kalkar doğduğundan beri hasta olunca iyice kötü oluyo... neyse bunada şükür Allah çaresiz dert vermesin tek... bebişlerimiz hep ii olsunlar
canım nuk var avent var chicco var wee var neredeyse bütün markalardan var ama dün ilk defa biberonu aldı sütünü bitirmesi 2 saat sürsede verdim kaşıkla içirmekden iyidir hiç yokdan üzerimiz temiz kalıyo:)))merhaba kızlar...
esmacım ortodontik biberon emziği denedin mi... ben elif nazı emzirirken alıştırmıştım ama sadece ortodontik anne memesine benzeyen biberon emziğiyle içiyor... bir de uyanıkken asla içmiyor uykusunda veriyorum sadece sütü.. nuk ve bebedor markalarının var...
oğlumun hakkını yemeyim gece uykusu iyi batunun gece uyanması çok nadir ama cumartesi yatağına yatırdım uyuduk belki o uyumadı ben uyumusum yarım saat sonra ağlamasıyla uyandım bir kalktım yatak yorgan üst baş batmış kusmuş oğluşum herşeyler batmış olunca bende yanıma aldım babası içeri gitti yatmaya sabaha kadar kıvış kıvış uyutmadı beni sıpammmahhh esmacım bu sıpalar ayakta uyutuyor bizi... buğrahanda 2 gündür akşam uykusunda delirtiyor beni... saat 7-8 gibi nennen diyo sonra uyutacak oluyoruz ne uykusu... daha demin zorla uyuttum bana sokuldu iyice öyle sızdı kaldı... ama görseniz gözü açılmıyo zorla açıyo gözlerini... 2 saat rahat uğraşıyoruz uyuyacak diye... bide geceleri uyusa bu eziyete değse.. gece 10 kere kalkıyo uykusunda ağlıyo... napalım sağlıklı olsun tek kuzucuklar..