canım maşallah reyyana kan değerlerinin iyi çıkmasına sevindim ayrıca kız kardeşine mutluluklar diliyorum bir ömür boyu inşalalh
canım bizim kaderimiz bu bizemi inatlar ne anlamıyorum.benimki çıldırtıyor beni.tahlil bizde yaptırdık yok bişey çıkmıyor.bazen umutsuzluğa kapılıyorum eşimin yiğeni 4yaşında 13.5kilo boyuda çok kısa inşallah onun gibi olmaz diyorum.şimdi yeni bi adet çıkardı mama sıcak diyo soğutuyorum ıı sıcak diyor yemiyor..8500bizim kilomuz boyumuzda 81selam arkadaşlar uzun zamandır giremedim... geçmişi okuyamadım fırsatım yok... kızlar 2 yaş sendromumu başladı nedir çok sinirli artık Buğrahan başedemiyorum 10 gündür geceleri sürekli ağlıyo başında sabahlıyorum haliyle grip oldu burun akıntısı balgam öksürük var bende aynı şekilde:2:... gündüzleride öyle sürekli mız mız sinirli ağlamaktan kendinden geçiyo kendini dövüyo falan bide taşındık o kadar yorgunum ki anlatamam... artık sabır denen bişi kalmadı bende... bide hala çok iştahsız bugün sabahtan akşama kadar sadece akşam 4-5 küçük dilim kızarmış patates yedi mercimek çorbası yaptım tadına bile bakmadı... geçen ay doktora götürdüm bisürü tahlil yapıldı normal hepside çok şükür ilaç mama falan verdiler ama yine yemiyo yine yemiyo... kilo 9.800 boy 82 cm.....neyse hepinizi öptüm kuzucukları ayrı ayrı öptüm iyi akşamlar arkadaşlar
gülcüm hayırlı olsun canım allah mesut etsin kardeşini bunlar güzel telaşlar Reyyan Nazada maşallah canım darısı bugün bizim başımıza işallah bizimde tahlillerimiz temiz çıkar umarım :Saruboceq:
günaydın arkadaşlar
dün göz doktorumuza ve normal kontrolümüze gittik gözleri gayet iyi çıktı boğazlarında biraz kızarıklık başlamış sadece kilomuz 16 boyumuz 89-90 cm çıktı doktor herşeyi iyi buldu ctesi de büyük ihtimalle kan tahlili yaptırıcaz bide kan değerlerine bakacak doktorumuz umarım ondada herşey yolunda çıkar
doktorumuza dişlerimizi sordum 4 azı dişi 4 köpek dişi ve ön dişler çıktı dedim başka kaç diş daha çıkacak dedim tamamlamış dişlerini dedi yaklaşık 20 diş çıkar dedi haberiniz ola
huriyecim canım çok geçmiş olsun ikinizede diş çıkartıyorsada huysuzluk yapar bide taşınmışsınız hayırlı olsun belki düzen değişikliğindende kaynaklı olabilir huysuzluğu
Merhaba kızlar hep okuyorum ama yazacak zamanım olmuyo bizim kız bugün geiken br buçuk yaş aşısını oldu.geçen hafta kulak iltihabı ve aşırı kansızlık çıktı hiç bişey yemiyo ben kafayı yiyecem.anne olmak zor zanaat.öptüm herkese kolay gelsin
esmacım valla bendede öyle bizim ev sıcak ama dediğin gb annemler kızmasa bende yıkıcam çok seviyor suyu ama gel gör ki beni korkutuyorlar bende göze alımıyorum bazen
bu sıpalar aynı valla bizimkide anane olsun dede olsun arkadaşlar olsun ama birileri olsun illaki evde tv duvara monteli bizde gidip gidip tv yi kapatıyor onunla herkes ilgilenecek ve oynayacak çok sıpa çok
geçen gün babası ben hepimiz beraber yatıyorduk gecenin bi saatinde kalktı yatağından baba baba dedi bende baba burda annecim dedim sonra babası uyandı kızım burdayım dedi sonra bizimki işaret parmığıyla kapıyı gösterip ÇIIIKKK ÇIK diye bağırdı :)babası çıktı odadan sonra bana sarıldı uyumaya devam etti ama çok güldük yaa