2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım maşallah reyyana kan değerlerinin iyi çıkmasına sevindim ayrıca kız kardeşine mutluluklar diliyorum bir ömür boyu inşalalh

saol canım amin inşallah..

canım bizim kaderimiz bu bizemi inatlar ne anlamıyorum.benimki çıldırtıyor beni.tahlil bizde yaptırdık yok bişey çıkmıyor.bazen umutsuzluğa kapılıyorum eşimin yiğeni 4yaşında 13.5kilo boyuda çok kısa inşallah onun gibi olmaz diyorum.şimdi yeni bi adet çıkardı mama sıcak diyo soğutuyorum ıı sıcak diyor yemiyor..8500bizim kilomuz boyumuzda 81

teşekkür ederim canım.çok şükür Adanında sonuçları iyi çıkmış..Adayla Reyyan yanyana gelse seninki ablası gibi

Damlacım teşekkür ederim çok sevindim Adanın değerlerinin normal olmasına.. Gülcüm sorma ben kayınvalideme yada anneme bıırakıp çarşıya falan gittiğimde annem kızım bunun nazı sana hiç bişi yapmadı oynadı dediler ben gelince ağlamalar isteklerini yaptırmalar.. napalım rabbim acılarını göstermesin tek

Son düzenleme:
sağolun arkadaşlar çok şükür iyiyiz
esmacım ben valla daha kalorifer yakmadım evde çok soğuk değil ama mutlaka gece yatırırken uyku tulumunu giydiriyorum açılsada üşümüyor içine sadece ince bi pijama giydiyorum terlemesin aynı zamanda diye boyu kısa geliyor sıpama gene alacam bitane daha tulum valla kışın çok rahat ediyorum ben tulumla

evet damlacığım geçen sene bizde tulumluyduk ama artık olmuyor sıpama bakalım cumartesi günü alırım artık 2 gün kalın giydireyimde cumartesi sıcacık yatsın

Merhaba kızlar hep okuyorum ama yazacak zamanım olmuyo bizim kız bugün geiken br buçuk yaş aşısını oldu.geçen hafta kulak iltihabı ve aşırı kansızlık çıktı hiç bişey yemiyo ben kafayı yiyecem.anne olmak zor zanaat.öptüm herkese kolay gelsin

canım geçmiş olsun kan değerleri kaç çıktıki aşırı kansız acaba ilaç felan verdimi doktorunuz oooyyyyy oyyyy cidden anne olmak çok zor ama dünyalara değişmem ben bu duyguyu ben eve gidince bir anne deyişi var eriyorum merdivenlerden çıkarken gerçi dün babayı kıskandım babasına babam diye sıpa lmaz:lmaz: banada annem demeli:))
kuzeni bana yenge diyor ya geçen hafta ona takmışdı çok hoşuna gidiyordu yenge demesi bana yenge diyordu ama derhal ireme bana yenge demesini yasakladım kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 tek esma de yenge deme dedim :kedi: ne yapayım yengede neymiş

günaydın arkadaşlar
valla esmacım hem buraya yazdığın yazı ile hemde Adanın sayfamdaki resimlerine yaptığın yorum ile beni çok güldürdün allah da seni güldürsün ada vapuru haa :))
ama çok haklısın onun bi anne deyişi tüm yorgunluğumu atıyor hele her gece yanına uzandığımda tam uyumadan önce gelip öpüşü yok mu çok mutlu oluyorum hergece mutlaka tam uykuya dalmadan kalkar beni öper ve 1 dk (en fazla) sonra uykuya dalar :)

cansudecim geçmiş olsun canım valla çok zor iş anne olmak ada 1 hafta köye gittiğimde sadece 2 burger yemiştide mahfolmuştum son günlere doğru aburcubum vermiştim midesine bişeyler girsin diye o 1 hafta çok zordu benim için yemeyen çocuk zor oluyor umarım kan değerlerinizde bir an önce normale döner

günaydın damlacığımm:)))))
kızlar 2 gündür batuhan kendisi uykuya dalıyor maşallahhhhhhh bende odada duruyorum ama görmüyor beni zaten karanlıkda uyutuyorum alışşın karanlığa gece lambası felan yok bizde ilk gün daha çok uykusu vardı hemen daldı dün en az yarımsaat sürdü uyumuası ama uyudu sonunda batu diye diye uyudu çok güldüm sıpama

esmacım maşallah batuşuma ne güzel valla bizde öyleyiz odada sadece ayın ışığı var başka ışık olmuyor yatağa beraber yatıyoruz öyle kendisi uyuyor rahat oluyor öyle işallah hadi iyi geceler anne baba diyip kendisi gidip yatar kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar nerelerdesiniz yavv umarım herşey yolundadır ve yoğunluktan yazamamışsınızdır

bizler iyiyiz çok şükür dün akşam kuzuma banyo yaptırdım bi oynaştık banyoda bi oynaştık görmeliydiniz yaklaşık 1 haftadır yıkıyamadım kah ev soğuktu kah burnu akıyordu çok özlemiş ama

merhaba damlacığım yine sessizleşti burası ooohhhhh misss olmuş ada hanım bende en son cuma günü yıkadım oğluşumu evdekiler kızmasa 2 günde bir yıkayacağım ama bizim evimiz çok soğuk kombi yakıyoruz yine istediğimiz ısıya ulaşamadık:))) ama cumartesi günü oğluşuma uyku tulumu aldım sıcacık yatıyor. evde kalabalığı çok seviyor sıpam dün annemler vardı teyzesiyle dedesiyle annanesiyle oynadılar çok mutlu oldu mutfakdaydım ben batuda yanıma gelmiş kardeşime sesleniyorum duymuyor batu git ebruyu getir annecim duymuyor dedim ebruya gitmiş elinden tutmuş ebyuu yüyü diye yanıma getirmiş gülmekden yıkıldık tam sıpa oldu yaaaa

esmacım valla bendede öyle bizim ev sıcak ama dediğin gb annemler kızmasa bende yıkıcam çok seviyor suyu ama gel gör ki beni korkutuyorlar bende göze alımıyorum bazen
bu sıpalar aynı valla bizimkide anane olsun dede olsun arkadaşlar olsun ama birileri olsun illaki evde tv duvara monteli bizde gidip gidip tv yi kapatıyor onunla herkes ilgilenecek ve oynayacak çok sıpa çok
geçen gün babası ben hepimiz beraber yatıyorduk gecenin bi saatinde kalktı yatağından baba baba dedi bende baba burda annecim dedim sonra babası uyandı kızım burdayım dedi sonra bizimki işaret parmığıyla kapıyı gösterip ÇIIIKKK ÇIK diye bağırdı :)babası çıktı odadan sonra bana sarıldı uyumaya devam etti ama çok güldük yaa

ay ne kıskançlar bunlar yaa batuda öyle yaklaştırmıyo babasını bana hemen araya giriyor ama adanınki süper olmuş ya sen uykudan uyan babayı odadan kov kaydirigubbakcemile3

kızlar dün batu yanıma anne meme diye geldi oturdu kucağıma bende tam açıyordum babası batuya seslendi yeter artık emdiğin meme felan yok sana dedi gayet ciddi bir şekilde maksat batu ne yapacak önce döndü bana baktı tepki yok sonra babaya döndü kaşları çattı epey bir söylendi kızdı bağardı babasına sonra döndü bir güzel emdi babaya inat hehehe

mrb arkadaşlar nasılsınız?
yoğun günler yaşadık inanılmaz yorgunum..cuma günü arkadaşımın annesini kaybettik akrabamızdıda.moralimiz çok bozuktu.arkadaşım yıkıldı resmen..cumarteside kardeşimin kınası pazar düğünü vardı.cenazeden dolayı gelmeyen çok oldu..çok güzeldi kardeşim çok güzel düğünü oldu..gelin alması yaptılar kardeşim ağlayınca dayanamadık bizde çok ağladık hele düğün bitince kardeşim çok fazla ağladı..2gündür ağlıyorum hala annemlerin evi bomboş çok zor oldu çook..reyyanda çok oynadı yeni figürler bulmuş acayip göbek attı..konuşmaya başladı biraz derdini anlatıyor..kış geldi antalyaya dışarı fazla çıkarmıyorum eskisi gibi..oyun grubuna gönderen arakadaşlar memnunmu nasıl oluyor bana bi anlatabilirlermi?

gülcüğüm ilk olarak başınız sağolsun rabbim geride kalanlara ömür versin arkadaşına ve ailesinede sabır
kardeşinede bir ömür boyu mutluluklar dilerim ay ben ne kötü gelindim yaa hiç ağlamadım ne kınada ne gelin alınırken ne kuşak bağlanırken kendimi tuttum sıktım en son salonda fotoğraf falan çekildi dağılıyoruz kız kardeşim bana sarılıp çok ağladı dayanamadım ama kendimi tuttum ogün gece eşimin beni zorla uyandırmasıyla uyandım ebru diye ağlıyormuşum rüyamda ne kadar kendimi sıksamda gece kurtulamadım ağlamakdan :)))

amin canım teşekkür ederim..
bende kendi düğünümde ağlamadım hiç ama evime geldiğimde çok ağladım.bide bizim eşimin memleketindede düğünümüz oldu orda çok ağladım anladım tabi işin ciddiyetini..

arkadaşlar beni,m oğlum 19 aylık ama anne nerde dediklerinde beni iaşert etmiyor annesi olduğumu belli ediyor gün içinde gelip sarılıyor fakat biri sorduğunda beni babasını göstermiyor.topu getir ver dediğimde bunları yapmıyor.ne yapmalıyım.birde burnun nerde kulakların nerde duyu organlarını nasıl öğretebilirim.:sinifsinif:bilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

merhaba arkadaşlar şu günlerde işler çok yoğun doğru düzgün giremiyorum
gülcüm başınız sağolsun acı bir olayın yanında birde güzel bir olay allah kardeşini mutlu mesut etsin insan bu tür olaylarda duygulanıyor boşuna dememişler hem ağlarım hem giderim diye

surrender canım üzülme daha sonuçta çok küçükler herşeyi bir anda yapmak durumunda değiller ben kızıma oyunlar eşliğinde duyu organlarını öğrettim mesela kıyafet giydirirken ağlardı bende hanimiş parmakmak nerdeymiş Adanın eli filan diyerek öğrendi kulak göz burun...da bu şekilde oldu hep ama şunuda unutma bebekler dönem dönem birşeylere yöneliyorlar yürüyen konuşmuyor konuşan yürümüyor yada diş çıkarıyor yada keşfediyor bunları yaparken ona yöneldiği için diğer şeyler geride kalıyor zamanla öğrenecektir

kızlar ,tecrübeli anneler yardıma ihtiyacım var ....özelden mesaj atarsanız çok sevinirim lütffen yardım edin...

ipeği memeden nasıl keseceğim yaaaaaaa....:uhm:
yapıştı da yapıştı zilli artık ulu orta kaldırıyor kıyafetlerimi olmadı yukardan sokuyor elini dr .da artık memeden kesmelisin emerek karnının doyduğunu düşünüp yemeği reddeder ve iştahsızlık başlar dedi..
ee doğruda diyor ama nasıl diye sormadım...
bu akşam mememin ucuna koli bandı ile saç yapıştırdım..saçımın ucundan kestim göğüsüme yapıştırdım arada açıp "kızım bak ööğğkkk" diyorum yüzünü buruşturuyor ...buraya kadar güzel oki ya geceeee...
3 de kalkıp gözü kapalı meme istiyor o sırada hemen hazır halde sütü vermem lazım biberonla ama nasıl????bu arada biberon kullanıyor ama genelde memeyi istiyor....of ki ne off deneyenler tecrübelerini yazabilir mi acabaaaaaaa.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…