bugun doktora gittik uyku problemi dişten değilmiş uykuusu şaşmış ondan çok uyanıyor dedi doktorumuz gündüz çok yor az uyut dedi 2 kere uyuyor kıızm artık öğleden sonra bir kere uyutucam bakalım düzelme olucakmı.
selam milleeeet. bu sıralar bunalıyorum. hava değişimine ihtiyacım var. biraz ekonomik sıkıntı biraz da anılın sürekli gölge gibi peşimde olması beni bunaltıyo. bazen özlemek istiyorum. bazende bu düşüncemden dolayı üzülüyorum. ama 24 saat beraber olmak zor. iyice üstüme düştü. sürekli benimle oynamak istiyo,sürekli bişeyler istiyo.kucağıma alsam hemen "mee" diyo emmek istiyo. almasam kolumdan çekiştiriyo.bazen ne istediği de anlaşılmıyo. dışarı çıkarıyorum gezdiriyorum elinden tutmamı istemiyo kendi başına yürüycekmiş,elinden tutunca düz yolda düşüyo dizlerinin yarası kapanmıyo yenisi ekleniyo...
reklamlardan başka durduğu zaman yok. kanepe tepelerinde hoplayıp zıplıyo,hareketli müzik çaldığında evin içinde seke seke oynuyo :)) beni de kaldırıyo "annee hoppa"...
neyyse serüvenlerimiz bitmez. her ne yaparsa yapsın dünya tatlısı oğluşummmm.
ama inanın kendime ayırdığım tek saat onun uyku saati. uykusunun da düzeni yok uyuduktan 1 saat sonra uyanıyo eğer uykusunu kaçıracak birşey olmazsa zorla geri uyuyo...
bu sıralar sinirli de olmaya başladım. çünkü kendime has zaman istiyorum. yalnız kalmak istiyorum. şöyle 1 saat olsa yeter. her gün her gün her gün monotonluk gibi geliyor.
aslında yazdıklarımı okuyunca kafamın ne kadar karışmış olduğunu farkediyorum. biraz tatil çok iyi gelecek. keşke öyle bir imkanım olsa. tatil derken deniz kenarındayız ama benim bahsettiğim hava değişimi yani.
bak yaa ben size yazarken bile tişörtümü çekiştiriyo "mee" diye. halbuki 5 dakika önce memmdi pöfff. çıldırazaaaammmm
günaydın kızlar nasılsınız?
geçmiş olsun kuzulara en kısa sürede iyileşirler inşallah...
reyyanı kontrole götürdüm geçen hafta kan değerleri falan iyiymiş.kilomuz 9500 boyumuz 81 baş çevresi 47 bıngıldağımızda kapanmış..
kardeşimin düğünü var pazar günü çok yoğunuz ve heyecanlıyız.bir tek kardeşim var ve oda gelin olluyor :gitme: